همه چیز در مورد Kinect

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم که این کینکتهای (مال امریکا) 2 شاخه هاشون فرق داره ولی روی اداپتورشون زده 100~240 با توجه به این اگر از این تبدیل های 2 شاخه برق خودمون بهش بزنیم ایرادی پیدا نمیکنه؟؟؟ ممنون میشم ذوستانی که مطلع هستند جواب بدن....:)
من خودم از این تبدیلها به دوشاخه زدم و موردی نیست خیالت راحت

یه سوال فوری:

تو نقد بازی سنتر از کینکت یه جا اشاره شده به اینکه کینکت از روی قیافه تشخیص میده شما رو و پروفایل شما رو بالامیاره..... .

این قسمت تشخیص چهرش از کجاس؟؟؟من تا حالا ندیدم......؟؟؟

دو تا سوال دارم ، حداقل فاصله از دستگاه باسد چقدر باشه ؟ بعد مثلا کیکنت رو فردی که داره بازی رو انجام میده قفل می کنه ؟ یا اگه یک نفر یک دفعه بیاد جلود دستگاه باعت اختلال در روند بازی میشه یا خیر ؟ممنون می شم جواب بدید.

دو تا سوال دارم ، حداقل فاصله از دستگاه باسد چقدر باشه ؟ بعد مثلا کیکنت رو فردی که داره بازی رو انجام میده قفل می کنه ؟ یا اگه یک نفر یک دفعه بیاد جلود دستگاه باعت اختلال در روند بازی میشه یا خیر ؟ممنون می شم جواب بدید.
حد اقل 1.8 حداکثر 3 متر
اگه kinect id رو فعال کردید یعنی کنکت شمارو میشناسه.اگه از جلوی کنکت برید کنار بازی قطع میشه و یا پروفایلتون sign out میشه.
ولی اگه کنکت شمارو نشناسه فقط وقتی از جلوی کنکت برید کنار بازی pause میشه و نفر بعدی میتونه ادامشو بازی کنه.

یه سوال فوری:

تو نقد بازی سنتر از کینکت یه جا اشاره شده به اینکه کینکت از روی قیافه تشخیص میده شما رو و پروفایل شما رو بالامیاره..... .

این قسمت تشخیص چهرش از کجاس؟؟؟من تا حالا ندیدم......؟؟؟

تو قسمت kinect HUB گزینه Kinect ID

سلام . دوستان اگر می شه من رو راهنمایی کنید .

من یک xbox پرمیوم دارم که مال سه سال نیم پیشه . بعد از دوسال بازی کردن باهاش یه بار سه چراغه شد =(( دادم تعرمیرش کردن . بعد یک ماه باهاش بازی کردم دوباره سه چراغ داد :(، تا سه چراغ رو دیدم خاموشش کردم ، بعد گفتم چی کار کنم که دوباره اینجوری نشه :-/ تصمیم گرفتم که قاب کنسول رو کلا باز کنم و به قول معروف کنسول رو لخت ( :d ) کنم و بازی کنم .

الان یه سال از این کارم ( باز کردن قاب ) میگزره و دیگه کنسول سه چراغه نشده :x

حالا سوالم اینجاست : من می خوام کینکت بخرم . نمودونم خود کینکت رو بگیرمو و به همین کنسولم وصل کنم یا یه باندل 250 گیگ بگیرم :-/ چون می ترسم این xboxم از این روزا بسوزه ، بعد حساب کردم اگر بخوام اونوخت یه اسلیم جدا بگیرم 60 تومن ضرر می کنم ( چون باندل 250 گیگ 600 هزار تومنه ولی کینک + اسلیم 250 گیگ می شه 660 هزار تومن ) .

ببخشید طولانی شد

پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم :)

به نظر من یه xbox 360 4G بگیر + Kinect.
اینجوری هم کنسول جدید داری هم خرجت کمتر میشه بعلاوه اینکه کنسول 4 گیگ لک و خش نمیافته ولی 250 گیگ همون روز اول کارش تمومه.

پس در کل میشه کیکنت روی یک نفر قفل کنه و اگر فرد دیگری در محدوده اون فرد باشه اون رو نشناسه و اختلال پیش نیاد؟
بله.ولی اگه فرد دیگه ای جلوی شما بایسته باعث اختلال میشه ولی اگه کنار یا پشت سر شما باشه مشکلی پیش نمیاد.

what???:|

من همچین گزینه ای ندیدم ....باید لایو وصل شم تا این امکان بوجود بیاد؟؟چو اصلا همچین گزینهای تو kinecthub ندارم من...... .

باید موقعی که کنکت رو به کنسول وصل میکردید پیغام اپدیت ظاهر میشد.ولی مثل اینکه واسه شما پیغام اپدیت نیومده.
اگه میتونید از طریق لایو اپدیت کنید شاید مشکل حل بشه.

به نظر من یه xbox 360 4G بگیر + Kinect.
اینجوری هم کنسول جدید داری هم خرجت کمتر میشه بعلاوه اینکه کنسول 4 گیگ لک و خش نمیافته ولی 250 گیگ همون روز اول کارش تمومه.

مگه جنس بدنشون با هم فرق می کنه ؟

منظورتون از xbox 360 4G بگیر + Kinect اینه که باندل نگیرم و جدا جدا بگیرم ؟ اینجوری که گرونتر در میاد !

من از این لحاظ برام مهمه که 250 گیگش رو بگیرم که بتونم بازی ها رو روی هارد بریزم و هم صدای درایو کنسول موقع بازی ازیت نکنه و هم اینکه از درایو کمتر کار کشیده بشه . ولی اگر 4 گیگ بگیرم بازی ها رو ، رو هارد نمیشه ریخت دیگه درست می گم ؟

ممنون از اینکه من رو راهنمایی می کنید .

منظورتون از xbox 360 4G بگیر + Kinect اینه که باندل نگیرم و جدا جدا بگیرم ؟ اینجوری که گرونتر در میاد !

من از این لحاظ برام مهمه که 250 گیگش رو بگیرم که بتونم بازی ها رو روی هارد بریزم و هم صدای درایو کنسول موقع بازی ازیت نکنه و هم اینکه از درایو کمتر کار کشیده بشه . ولی اگر 4 گیگ بگیرم بازی ها رو ، رو هارد نمیشه ریخت دیگه درست می گم ؟

آقا اینجا تاپیک کینکته هااا!
فکر کنم بهتر باشه ادامه بحث خود کنسول رو تو تاپیک راهنمایی خرید انجام بدین.
4 گیگ هم بخری یا فلش یا هارد اکسترنال (16 گیگشو استفاده می کنه معادل 2 بازی) باید داشته باشی وگرنه لنزت خیلی استفاده می شه و فشار میآد.
250 گیگ همون طور که گفتن براقه بنده اش ولی 4 گیگ مات. فقط بالا و پایینش براقه. اطرافش ماته.

سلام دوستان مال من kinect id نداره live هم میترسم برم اخه یه بار cod بدون stealthگذاشتم چی کار کنم؟
افلاین نمیشه اپدیت کرد؟
دوستان یه جا خوندم نوشته بود باید نور اتاق کافی باشه تا kinect id بیاد اونایی که دارن نور اتاقشون چقدره؟

آخرین ویرایش:

بدنه 4 گیگ مات هستش و خط و خش نمیافته.نهایتا دیگه خاک میگیره که با یه دست مال کشیدن پاک میشه.
ولی 250 گیگ بدنه براق و ایینه ای داره که خیلی حساسه اگه خواستی تمیزش کنی پر از خط و خش میشه.
اگه باندل 4 گیگ گیر اوردید که چه بهتر.
من اینا رو گفتم که یه دفعه بعد از خرید پشیمون نشی.
انتخاب اخر با شماست.

سلام
میگم.. میشه تو بازی کینکت اسپورت تو قسمت تنیسش یه راکت بگیری دستت با اون بازی کنی؟
(لطفا فقط در صورتی که امتحام کردید بگید :d )
-
درضمن.. میشه دو تا عکس بذارید از هر دو مدل اسلیم مات و براق ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or