همه چیز در مورد Kinect

بچه ها دو تا سوال :
1 - وقتی کینکت برای اولین بار یک نفر را شناسایی کرد و با اون بازی را شروع کرد ، اگه بعدا خواستیم بازی های چند نفره انجام بدیم ، باید کینکت تمام نفرات را به صورت جداگانه شناسایی بکنه ؟

نه نیازی نیست وقتی میخوایی چند نفره بازی کنی نفر دوم وارد بشه خودش میشناسه و بازی هایی مثل رقص میشه نوبتی رفت
2 - به جز این بازی هایی که همراه با کینکت اومده ، هیچ بازی دیگه ایی در راه نیست که ظرف چند ماه آینده بیاد ؟

داخل خود پکیج که یه بازی رایگان ولی کافیه بری تو تایپیک لیست بازی های کینکت تو همین بخش کینکت ببینی چه بازی هایی میاد

دوستان یه سوال دیگه :

شرمنده اگه یه مقدار پیچیده هست ولی : مثلا اگر کینکت برای اولین بار من را شناسایی کنه و فقط من با کینکت بازی کنم ، بعد از مدتی یکی دیگر از اعضای خانواده کینکت را روشن کنه و بدون این که مثلا من در دسترس باشم بره جلوی کینکت آیا اون فرد رو هم میشناسه یا از اول باید شناسایی کنه ؟

دوستان یه سوال دیگه :

شرمنده اگه یه مقدار پیچیده هست ولی : مثلا اگر کینکت برای اولین بار من را شناسایی کنه و فقط من با کینکت بازی کنم ، بعد از مدتی یکی دیگر از اعضای خانواده کینکت را روشن کنه و بدون این که مثلا من در دسترس باشم بره جلوی کینکت آیا اون فرد رو هم میشناسه یا از اول باید شناسایی کنه ؟
هر کسی جلوی کینکت واسته و بای بای کنه ،کینکت میشناستش

این کینکت آیدی هم خیلی احمقه !! :d
هربار وایمیسم جلوش همه اش میگه شناسایی نشد ! :d

کلا منم این مشکل شما رو داشتم که علتشم یافتم:d:

دستگاه انصافا در هر شرایط نوری اعم از تاریک گرفته تا روشن و نور خورشید و چراغ و اینا عالی کار می کنه ولی قسمت kinec id حدالامکان باید در محیط کم نور صورت رو شناسایی کنه و هر وقت هم که خواست شما رو شناسایی کنه بهتر نور اتاق کم باشه

دوستان یه سوال دیگه :

ببین هر کی باهاش بای بای کنه می شناستش.بعد هر کی رفت جلوش می تونه بره ت sing in با پروفایل خودش ساین این کنه.می تونه هر کی بره آزمایش های kinect id را انجام بده تا از اون به بعد هر وقت با کینکت بای بای کرد کینکت مستقیما به پروفایل خودش ساین اینش کنه.

چرا میپیچونیدش؟
خودش بعد از اولین شناسایی میگه که یه با صبح و یه بار بعد از ظهر و یه بارم شب kinec id رو بازی(تست)کنید تا همیشه شما رو درست به یاد بیاره;)

بالاخره منم دیشب کینکت خریدم به قیمت 220 هزار تومان از توپخونه . 4 تا بازی هم همراهش گرفتم .
واقعا تجربه عالی و خوبی بود ، حسابی عرق آدم را در میاره .
به نظر من واسه لاغری هم خیلی خوبه .

فقط یه چیزی واسه من اصلا تبدیل بابت آداپتور نمیخواست . مشکلی که نداره ؟

بالاخره منم دیشب کینکت خریدم به قیمت 220 هزار تومان از توپخونه . 4 تا بازی هم همراهش گرفتم .
واقعا تجربه عالی و خوبی بود ، حسابی عرق آدم را در میاره .
به نظر من واسه لاغری هم خیلی خوبه .

فقط یه چیزی واسه من اصلا تبدیل بابت آداپتور نمیخواست . مشکلی که نداره ؟
نه مشکلی نیست اون مربوط به کشوری میشه که کینکت رو به اون صادر کردن

سلام من هم امروز کینکت گرفتم
واقعا فوق العادست !!!!! مخصوصا kinect sport و your shape fitness
3 ساعت دارم بازی میکنم تو 10 دقیقه اول سر kinect adventure تو مرحله اول پریدم کمرم گرفت !!

به شدت گرفتن کینکت توصیه می شوی ید :d

چیزی پیدا نکرم چپ فقط گزینه تصاویری که گرفته بود !
نه اونجا نه
دقیقا قبل از اونجا
بعد از اینکه رفتی تو بازی و قبل از اینکه play کنی،پایین سمت چپ نوشته Demoبری روش خطوط سبز و بنفش میاد و روش وا میستی میره تو انتخاب بازیهای دمو

• Like
Reactions: Arman210

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or