همه چیز در مورد Kinect

کسانیکه کینکت دارن لطف کنن از داخل جعبه یه عکس بذارن
برای بعضیا توش بنفشه برای بعضیا سفید
جریان چیه؟برای شما چه رنگیه؟؟
رنگ داخل جعبه مربوط به ریجن کینکت میشه (البته کینکت که ریجن نداره میشه گفت ریجن بازیش!)

فعلا تا 2 نفر
به امیدخدا بیشتر هم میشناسه:)
بله دیگه تعداد که بیشتر شه باید فاصله هم بیشتر شه.(باید بریم خونه ی همسایه بازی کنیم:d)
نرم افزاریه ؟؟
خب باید ردیفی وایستیم بازی کنیم یا نه پشت سره مباشیم هم میشه ؟
این یه تیکه رو هنوز کسی توضیح نداده !
( خب فکر کنم برای اینکه بتونه تشخیص بده باید ردیفی باشیم )
بعد اینکه .. یه چیز جالب .. اگه ردیفی باشیم و بشه چند نفره بازی کرد . .اینکه جا کم میاریم بماند. . TV هم کم میاره باید پروژکتور بزنیم :D

آخرین ویرایش:
سلام
من احتمالا تا نزدیکای عید کینکت رو بخرم اما قبلش یه سری سوال داشتم ...
میخوام ببینم فاصله از دوربین چقدر بس هست؟ و همین طور فاصله 1.5 متر در عرض کافی هست؟

در ضمن جواب این دوستمون رو چی میدید :
مانیتور من 22 LED هستش میخوام کینکت بخرم میتونم باهاش راحت بازی کنم یا باید بزرگترش کنم
؟؟؟

1- من عصری از یکی شنیدم که می گفت که kinect فقط برای elite و slim هست؟و پرمیوم رو میسوزونه
2- من xbox ام کرکش مال 6 ماهه پیشه ماله دورانی که red dead اومده بود و اجرا نمیشد مجبور شدم کرکش رو جدید کنم.آیا الان هم باید کرکش رو جدید کنم؟
ممنون

1- من عصری از یکی شنیدم که می گفت که kinect فقط برای elite و slim هست؟و پرمیوم رو میسوزونه
2- من xbox ام کرکش مال 6 ماهه پیشه ماله دورانی که red dead اومده بود و اجرا نمیشد مجبور شدم کرکش رو جدید کنم.آیا الان هم باید کرکش رو جدید کنم؟
ممنون

1. از اون حرفهاست
2. بله

دوستان من می خوام برم کینکت بگیرم :d xboxم هم از این پرمویوم قدیمیاس .

فقط چند تا سوال :

1 . می خوام بگیرم باید به نکته ی خاصی توجه کنم ؟

2 . برای ورودی برقش چند تا مدل داره و کدوم بهتره ( یعنی تبدیلی چیزی نمی خواد ) ؟

3 . از پاساژ لباف ( پشت شهرداری ) بخرم خوبه دیگه ؟ ( شنیدم اونجا از همه جا ارزونتر می ده )

4 . بنظرتون برای خرید xboxم رو هم با خودم ببرم حتما تست کنم ؟

5 . اگر میشه بازی هایی که ارزش خرید داره رو هم بگید باهاش بگیرم ممنون می شم .

پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or