همه چیز در مورد Kinect

سلام خدمت تمام عزیزان
یه سوال داشتم اونم اینکه کینکت از فاصله کم قادر به اسکن هست ؟
چون من میخوام تو اتاقم بذارم که تازه یه ال سی دی واسه اتاق گرفتم و اتاق دیگه جا نداره و مجبور شدم به صورت عرضی بچینم
فاصله دستگاه تا آخرین حدی که جا هست تو اتاق 2متره میخواستم بدونم واسه بازیایی که حالا مجبوری یه کم جا به جایی داشته باشه مثلا حرکت به جلو باز هم میتونه اسکن کنه ؟
ممنون میشم جواب بدید سخت درگیر این سوالم :d
مرسی
نه. حدالاقل 1.8 تا 2 متر فاصله از کینکت. همین طور جایی که می ایستید دو سمتش یکی دو متر جا داشته باشه برای بازی هایی که تحرک لازم دارن.

البته علاوه بر این چیزهایی که امیر گفت برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.

یک چیزی تو مایه های Master Reset.
همه تنظیمات و فایل های مربوط به کینکت ریست میشن، برای وقتی خوبه که مثلاً میخوای کنسول رو بفروشی و یا کینکت دچار مشکل شده...

ممنون برای جواب .

سلام من میخام کینکت بگیرم میخاستم بدونم وقتی میگیرم اولین جایی که روشن میشه خونمونه{یعنی باید خونمونو شناسایی کنه؟
یک چیزی تو همین مایه ها، صداهای محیط، اشیاء موجود در محیط و ... شناسایی میشه، بهتره هر بار که جای کینکت عوض میشه کنسول رو کالیبره کنی.
برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.

بچه ها من دو تا سوال دارم :
1 - این آداپتور کینکت چیه که میگن باید جداگونه تهیه بشه ؟
2 - من کنشولم کلا جمع هست و اصلا جلوی تلوزیون نیست ، معمولا فقط پنج شنبه جمعه ها در میارم بیرون یه کمی بازی میکنم . حالا سوالم اینه میشه اینکارو با کینکت کرد یا اینکه جای کینکت باید ثابت و بی تغییر باشه ؟

بچه ها من دو تا سوال دارم :
1 - این آداپتور کینکت چیه که میگن باید جداگونه تهیه بشه ؟
2 - من کنشولم کلا جمع هست و اصلا جلوی تلوزیون نیست ، معمولا فقط پنج شنبه جمعه ها در میارم بیرون یه کمی بازی میکنم . حالا سوالم اینه میشه اینکارو با کینکت کرد یا اینکه جای کینکت باید ثابت و بی تغییر باشه ؟
همه ی جواب هات اینجا هست ==> http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37383

دوستان تقریباً جواب همه سوالاتتون در بخش معرفی و بررسی کنیکت هست، به اونجا مراجعه کنید اگر جوابتون رو پیدا نکردید بعد اینجا سوال کنید.

• Like
Reactions: Mr.boss
سلام من هر دفعه adventures بازی میکنم یه بار محیط رو چک میکنه مشکلی داره یا نه؟چطور میشه درست کرد؟
یه سوال هم اینکه میشه دستگاه رو بدون دسته و استفاده از خود دستگاه خاموش کرد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or