نه. حدالاقل 1.8 تا 2 متر فاصله از کینکت. همین طور جایی که می ایستید دو سمتش یکی دو متر جا داشته باشه برای بازی هایی که تحرک لازم دارن.سلام خدمت تمام عزیزان
یه سوال داشتم اونم اینکه کینکت از فاصله کم قادر به اسکن هست ؟
چون من میخوام تو اتاقم بذارم که تازه یه ال سی دی واسه اتاق گرفتم و اتاق دیگه جا نداره و مجبور شدم به صورت عرضی بچینم
فاصله دستگاه تا آخرین حدی که جا هست تو اتاق 2متره میخواستم بدونم واسه بازیایی که حالا مجبوری یه کم جا به جایی داشته باشه مثلا حرکت به جلو باز هم میتونه اسکن کنه ؟
ممنون میشم جواب بدید سخت درگیر این سوالم :d
مرسی
سلام!سلام به دوستان من xboxام بن شده واسه کینکت مشکلی نداره ؟
سلام اقایون منم خریدم...
خیلی خوشحالم.
یه سوال اونم اینکه اگه یکم به کینکت نزدیکتر باشم مثل 1متر مشکلی پیش میاد یا نه؟
البته علاوه بر این چیزهایی که امیر گفت برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.
یک چیزی تو مایه های Master Reset.
همه تنظیمات و فایل های مربوط به کینکت ریست میشن، برای وقتی خوبه که مثلاً میخوای کنسول رو بفروشی و یا کینکت دچار مشکل شده...
میتونی روش بذاری میتونی جلوش بذاریسلام
آقا منم کینکت دارم میخرم:d
چند تا سئوال داشتم. کینک رو باید رو TV بذاریم؟ یا بین TVو369؟
سلام من میخام کینکت بگیرم میخاستم بدونم وقتی میگیرم اولین جایی که روشن میشه خونمونه{یعنی باید خونمونو شناسایی کنه؟
یک چیزی تو همین مایه ها، صداهای محیط، اشیاء موجود در محیط و ... شناسایی میشه، بهتره هر بار که جای کینکت عوض میشه کنسول رو کالیبره کنی.سلام من میخام کینکت بگیرم میخاستم بدونم وقتی میگیرم اولین جایی که روشن میشه خونمونه{یعنی باید خونمونو شناسایی کنه؟
برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.
همه ی جواب هات اینجا هست ==> http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37383بچه ها من دو تا سوال دارم :
1 - این آداپتور کینکت چیه که میگن باید جداگونه تهیه بشه ؟
2 - من کنشولم کلا جمع هست و اصلا جلوی تلوزیون نیست ، معمولا فقط پنج شنبه جمعه ها در میارم بیرون یه کمی بازی میکنم . حالا سوالم اینه میشه اینکارو با کینکت کرد یا اینکه جای کینکت باید ثابت و بی تغییر باشه ؟