همه چیز در مورد Kinect

بچه ها من قصد دارم این هفته برم کینکت بگیرم ، فقط کماکان چند تا سوال دارم :

1 - من آپدیت LT+ را ندارم ، آیا تو وصل کینکت به 360 و اجرای بازی های اون به مشکلی خواهم خورد ؟

2 - کنسول من قدیمی هست ، پریمیوم فالکون هست . با اتصال کینکت به اون مشکلی از جهت سه چراغ شدن و ... نداره ؟

هنگام خرید کینکت باید به چه نکاتی توجه کرد که یه وقت کینکت مشکل دار بهمون نندازند ؟

با تشکر

بچه ها من قصد دارم این هفته برم کینکت بگیرم ، فقط کماکان چند تا سوال دارم :

1 - من آپدیت LT+ را ندارم ، آیا تو وصل کینکت به 360 و اجرای بازی های اون به مشکلی خواهم خورد ؟

2 - کنسول من قدیمی هست ، پریمیوم فالکون هست . با اتصال کینکت به اون مشکلی از جهت سه چراغ شدن و ... نداره ؟

هنگام خرید کینکت باید به چه نکاتی توجه کرد که یه وقت کینکت مشکل دار بهمون نندازند ؟

با تشکر

1- با بازی‌های فعلی خیر. مشکلی نداره.
2- اتصال کینکت تأثیری تو 3 چراغ شدن یا نشدن نداره. شایعه‌ای بود که رد شد.
پلمپ باز نشده باشه. بازی Kinect Adventure و آداپتور برق همراهش باشه. کینکت هم ریجن نداره. به بعضی فروشندگان سودجو می گن که فلان ریجن بهتره و ... توجه نکنید.

احتمالا بازيش رو ميگه نه خود كينكت

فکر کنم بار 20ام باشه تو این تاپیک و بقیه تاپیک ها می‌گم.
خود کینکت ریجن نداره و به هر کنسولی می خوره.
بازی Kinect Adventure ، Free Region هست و به هر کنسولی می خوره.
زبان بازی هم همه عین هم و همه انگلیسی دارند.
تنها و تنها و تنها فرقشون تو زبان روی جعبه و دفتر چه است همین. هر دو هم تبدیل برق 1000 تومنی لازم دارن. یکی 3 شاخه اروپایی به ایران اون یکی 2 شاخه ژاپن به ایران.
هر کی می گه کوچکترین فرق و اختلاف قیمتی داره فقط قصد سودجویی داره همین و بس.

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
سلام خدمت تمام عزیزان
یه سوال داشتم اونم اینکه کینکت از فاصله کم قادر به اسکن هست ؟
چون من میخوام تو اتاقم بذارم که تازه یه ال سی دی واسه اتاق گرفتم و اتاق دیگه جا نداره و مجبور شدم به صورت عرضی بچینم
فاصله دستگاه تا آخرین حدی که جا هست تو اتاق 2متره میخواستم بدونم واسه بازیایی که حالا مجبوری یه کم جا به جایی داشته باشه مثلا حرکت به جلو باز هم میتونه اسکن کنه ؟
ممنون میشم جواب بدید سخت درگیر این سوالم :d
مرسی

سلام خدمت تمام عزیزان
یه سوال داشتم اونم اینکه کینکت از فاصله کم قادر به اسکن هست ؟
چون من میخوام تو اتاقم بذارم که تازه یه ال سی دی واسه اتاق گرفتم و اتاق دیگه جا نداره و مجبور شدم به صورت عرضی بچینم
فاصله دستگاه تا آخرین حدی که جا هست تو اتاق 2متره میخواستم بدونم واسه بازیایی که حالا مجبوری یه کم جا به جایی داشته باشه مثلا حرکت به جلو باز هم میتونه اسکن کنه ؟
ممنون میشم جواب بدید سخت درگیر این سوالم :d
مرسی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام رفیق...منم همین مشکل تورو داشتم و با توصیه دوستان کینکت خریدم...اما حالا به دردسر خوردم...شما به صورت یک نفره از فاصله 1.8 می تونی استفاده کنی اما دو نفره (که نصف هیجان کینکت به اونه) عملن قابل استفاده نیس...تازه برای همین یه نفره بازی کردن (مثلا توی بازی کینکت ادونچر) همون 1.8 هم کمه...تنها راه چاره اینه که موقع کینکت سواری! ببری بذاری توی پذیرایی...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام رفیق...منم همین مشکل تورو داشتم و با توصیه دوستان کینکت خریدم...اما حالا به دردسر خوردم...شما به صورت یک نفره از فاصله 1.8 می تونی استفاده کنی اما دو نفره (که نصف هیجان کینکت به اونه) عملن قابل استفاده نیس...تازه برای همین یه نفره بازی کردن (مثلا توی بازی کینکت ادونچر) همون 1.8 هم کمه...تنها راه چاره اینه که موقع کینکت سواری! ببری بذاری توی پذیرایی...

سلام داداشی
دمت گرم خودمم یه همچین حدسایی میزدم که شما کاملش کردی مرسی عزیز

یک چیزی تو مایه های Master Reset.
همه تنظیمات و فایل های مربوط به کینکت ریست میشن، برای وقتی خوبه که مثلاً میخوای کنسول رو بفروشی و یا کینکت دچار مشکل شده...
البته علاوه بر این چیزهایی که امیر گفت برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.

البته علاوه بر این چیزهایی که امیر گفت برای زمانی که شما بخوای کنسول رو به همراه کینکت از اتاقی که توش قرار داره خارج کنی و جای دیگه ای ببریش، دستگاه محیط جدید رو باید دوباره شناسایی کنه و بد نیست که علاوه بر تست مربوط به دیدن خود شما و مشخص کردن زوایای اتاق این تست رو هم انجام بدین.
سلام!
من تو چند تا اتاق مختلف تست کردم، خیلی راحت می شناسه، به اون کارت هم احتیاجی نداره. البته اون کارت ـه را همینجوری تست کردم یه عینک میاد رو صفحه باید کارت را طوری تنظیم کنید که اون عینک بیفته رو عکس چشم داخل کارت :دی کلا همه چیزش جالبه :دی

سلام!
من تو چند تا اتاق مختلف تست کردم، خیلی راحت می شناسه، به اون کارت هم احتیاجی نداره. البته اون کارت ـه را همینجوری تست کردم یه عینک میاد رو صفحه باید کارت را طوری تنظیم کنید که اون عینک بیفته رو عکس چشم داخل کارت :دی کلا همه چیزش جالبه :دی
آره من هم یک بار این کارت رو تست کردم و چون برده بودمش توی هال اما درست حسابی دستم رو دنبال نمی کرد گفتم از این استفاده کنم و خیلی جالب بود:دی هی میگفت برو عقب و برو جلو و آخر سر همه چی رو ریست کرد و دوباره انجام داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or