همه چیز در مورد Kinect

سلام...
دوستام من امروز مامانم برام به کینکت گرفت از دبی آورد حدود 700 درهم شدوویعنی 205 تونن...
الان 2 ماهی می شه روشن نکردم xbox رو

الان چیکار کنم...چون آنلاین هم بازی می کنم...حالا فعلن یه کار کنم با کینکت بازی کنم بعد حالا آنلاینم می شم....
آپدیت های جدید هم نصب نکردم..یه توضیحی می دین؟؟؟؟لطفا

راستی بازی اورجینالم توشه؟؟من که کرک کردن..اونو ازم بر می دارن؟ چه قدر حدودا؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام...
دوستام من امروز مامانم برام به کینکت گرفت از دبی آورد حدود 700 درهم شدوویعنی 205 تونن...
الان 2 ماهی می شه روشن نکردم xbox رو

الان چیکار کنم...چون آنلاین هم بازی می کنم...حالا فعلن یه کار کنم با کینکت بازی کنم بعد حالا آنلاینم می شم....
آپدیت های جدید هم نصب نکردم..یه توضیحی می دین؟؟؟؟لطفا

راستی بازی اورجینالم توشه؟؟من که کرک کردن..اونو ازم بر می دارن؟ چه قدر حدودا؟؟؟؟
اگه درایو کنسول شما هیتاچی است شما باید دیسک بازی رو بذارید و داشبورد کنسول رو آپدیت کنید اگر هم درایو کنسولتون لایتون یا بنکیو هست باید فیرمور کنسولتون به lt+ آپدیت بشه. یه بازی kinect adventure هم تو پک هست که فک نکنم کسی ازت بخره چون اولا هرکی کینکت بخره تو پک این بازی هم هست بعد هم اکثر کنسولا کپی خور هست و براشون بازی اورجینال یا کپی فرق نداره.

سلام
من یک کینکت گفتم از امریکا بیارن
میخوام بدونم
رو هر ایکس باکسی میاد؟(کپی خور.الیت...):d
بی زحمت زود جواب بدین
بگم با ایکس باکس بیاره یا بدون ایکس باکس:d

آخرین ویرایش:
اگه درایو کنسول شما هیتاچی است شما باید دیسک بازی رو بذارید و داشبورد کنسول رو آپدیت کنید اگر هم درایو کنسولتون لایتون یا بنکیو هست باید فیرمور کنسولتون به lt+ آپدیت بشه. .

البته اگه لایت آن یا بنکیو هم باشه مشکلی نیس اتفاقی نمی افته(فقط نباید از بازیهای ap 2.5 استفاده کنه)

سلام
من یک کینکت گفتم از امریکا بیارن
میخوام بدونم
رو هر ایکس باکسی میاد؟(کپی خور.الیت...):d
بی زحمت زود جواب بدین
بگم با ایکس باکس بیاره یا بدون ایکس باکس:d

آره داداش میاد:d

آخرین ویرایش:
مرسی از پاسختون...
پس بیخیال کینکت رو وصل کنم بازی رو هم باز کنم بازی کنم؟؟؟؟

یعنی آپدیت آخری هم نصب کنم؟؟

فعلا بازی دیگه ای نمی خوام بکنم و نمی خوام لایو وصل شم..نهایت black ops رو بخرم

پس الان آپدیت کنم به اخرین آپدیت و کینکت رو وصل کنم مشکلی نیس ؟ بعدا اگه خواستم برم لایو می برم برام lt+ رو بریزن!!!!

دوستان این بازی های دمو کجاس؟؟؟یکی از آشناهامون خریده ولی تو پکش مثه اینکه فقط kinect adventures داشته و خبری ار بازی های دمو نبوده..

میشه بگین این بازیهای دمو رو از کجا میشه گیر اورد؟؟
تو همون منو اول که باید استارت بزنید گوشه پایین سمته چپ اگه بری میتونی وارده دموها بشی که دموی 3 تا بازیه ;)

دوشاخ آداپتور کینکت من که به برق می خوره 3 شاخه داره و به تبدیل نیاز داره . من خودم یه تبذیل ایرانی داشتم انداختم روش . میگم مگه جنس تبدیلها از نظر خارجی یا ایرانی با هم فرق داره ؟ بهترینش کدومه ؟

فعلا که قیمتش سیر نزولی داره.
1 ماه دیگه که امتحانات تموم بشه و زمان دادن هدیه معدل و اینجور چیزه برسه یک دفعه قیمت میره بالا، به نظرم اگر میخواین بخرین همین روزا اقدام کنین یا بزارین برا خرداد، چون باز بعد حال و هوای عید میاد قیمتا میره بالا... من که اگر بتونم تو همین چند هفته میخرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or