Arman210
کاربر سایت
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35299یعنی چی که کجاس؟
کی گفته بازیه دمو داره؟
یه دونه کینکت ادونچر داره توش که کامله
اون بازیهای دمو ماله move هست تا جایی که من یادمه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35299یعنی چی که کجاس؟
کی گفته بازیه دمو داره؟
یه دونه کینکت ادونچر داره توش که کامله
اون بازیهای دمو ماله move هست تا جایی که من یادمه
اگه درایو کنسول شما هیتاچی است شما باید دیسک بازی رو بذارید و داشبورد کنسول رو آپدیت کنید اگر هم درایو کنسولتون لایتون یا بنکیو هست باید فیرمور کنسولتون به lt+ آپدیت بشه. یه بازی kinect adventure هم تو پک هست که فک نکنم کسی ازت بخره چون اولا هرکی کینکت بخره تو پک این بازی هم هست بعد هم اکثر کنسولا کپی خور هست و براشون بازی اورجینال یا کپی فرق نداره.سلام...
دوستام من امروز مامانم برام به کینکت گرفت از دبی آورد حدود 700 درهم شدوویعنی 205 تونن...
الان 2 ماهی می شه روشن نکردم xbox رو
الان چیکار کنم...چون آنلاین هم بازی می کنم...حالا فعلن یه کار کنم با کینکت بازی کنم بعد حالا آنلاینم می شم....
آپدیت های جدید هم نصب نکردم..یه توضیحی می دین؟؟؟؟لطفا
راستی بازی اورجینالم توشه؟؟من که کرک کردن..اونو ازم بر می دارن؟ چه قدر حدودا؟؟؟؟
اگه درایو کنسول شما هیتاچی است شما باید دیسک بازی رو بذارید و داشبورد کنسول رو آپدیت کنید اگر هم درایو کنسولتون لایتون یا بنکیو هست باید فیرمور کنسولتون به lt+ آپدیت بشه. .
سلام
من یک کینکت گفتم از امریکا بیارن
میخوام بدونم
رو هر ایکس باکسی میاد؟(کپی خور.الیت...):d
بی زحمت زود جواب بدین
بگم با ایکس باکس بیاره یا بدون ایکس باکس:d
تو همون منو اول که باید استارت بزنید گوشه پایین سمته چپ اگه بری میتونی وارده دموها بشی که دموی 3 تا بازیهدوستان این بازی های دمو کجاس؟؟؟یکی از آشناهامون خریده ولی تو پکش مثه اینکه فقط kinect adventures داشته و خبری ار بازی های دمو نبوده..
میشه بگین این بازیهای دمو رو از کجا میشه گیر اورد؟؟

kinect adventure که روشه kinect sport و dance central هم خوبهدوستان من کینکتم جور شد![]()
حالا کسایی که کینکت خریدن، کدوم بازیهاش خوبن و ارزش خریدن دارن!؟
فعلا که قیمتش سیر نزولی داره.این کینکت هی میگن ارزون میشه . آخرش کی ارزون میشه ؟
1 ماه دیگه که امتحانات تموم بشه و زمان دادن هدیه معدل و اینجور چیزه برسه یک دفعه قیمت میره بالا، به نظرم اگر میخواین بخرین همین روزا اقدام کنین یا بزارین برا خرداد، چون باز بعد حال و هوای عید میاد قیمتا میره بالا... من که اگر بتونم تو همین چند هفته میخرم!فعلا که قیمتش سیر نزولی داره.
1-kinect sportsدوستان من کینکتم جور شد![]()
حالا کسایی که کینکت خریدن، کدوم بازیهاش خوبن و ارزش خریدن دارن!؟