ماکروسافت برای مشتریان کینکت سورپرایزی در نظر دارد .

Daedalus

کاربر سایت
100622_Xbox360S_Kinect_web.grid-6x2.jpg

ماکروسافت برای هر کسی که کینکت را خریداری کند سورپرایز کوچکی دارد .

همانطور که همه ما می دانیم هر نوع پک کینکت شامل Kinect adventures میباشد .

بله . هر دیسک از Kinect adventures با نسخه های دمو ـ Your Shape: Fitness Evovled. Dance Central, Kinect Joyride میباشد .

کینکت در تاریخ 4 نوامبر عرضه میشود . پیش خرید ها تا الان برای این دستگاه بسیار خوب بوده است .

منبع

آخرین ویرایش:
حالا یه بازی میخواد با کینکت بده بیرون کل دنیا رو شونصد بار خبر کرد.
بابا مایکروسافت می دونم میخوای رو کینکتت بازی بدی بیرون، دیگه چرا اینقدر هوار میزنی؟:d

از همین چیزای آمریکا خوشم اومد........ .

اونقدر خرج تبلیغات می کنه که واقعا عالیه........هژمونی سلطه که میگن همینه........ .

مطمینا این همه خبر ریز و درشت که از کینکت میاد(حالا چه مهم و چه غیر مهم)تاثیر زیادی رو فروش سنسور میذار........

فک کنم ایران قیمت کینکت روز اول بشه حدودا 250!:db-)
پ.ن: اگر کسی خرید دستگاهو تروخدا منم خبر دار کنه کارش دارم

Last edited by a moderator:
خداکنه ایران که میاد فروشنده های منصف ایرانی بازی را از توش درنیارن!:d
تو میگی منصف؟ آخه تو ایران فروشنده منصف وجود داره مومن؟
وقتی به Just Cause 2 میگن GTA جدیده چه انتظاری داری ازشون. حتما به Kinect Adventures هم میگن رانندگی در دشتستان.:d

تو میگی منصف؟ آخه تو ایران فروشنده منصف وجود داره مومن؟
وقتی به Just Cause 2 میگن GTA جدیده چه انتظاری داری ازشون. حتما به Kinect Adventures هم میگن رانندگی در دشتستان.:d
اینو راست میگی تو ایران هیچکی منصف نیست رفتم psp بخرم یارو میخواست بهم بندازه اونم دست دوم ولی به قول خودشون اکبند نو .

از یه جا شنیدم اگه کینکت بیاد حدود 400 تومان به فروش میرسه:-o:)) این راسته یا دروغ ؟!:-/

شما چقدر در مورد کل پروژه xbox و ګزارش های مالیش تحقیق داری؟؟؟
خوی شما که تو این کار خبره هستی و خیلی به اصطلاح اطلاعات داری بزار تا ببینیم کجاش سود نداشته ؟!
حالا حتما به جای 360 ، PS3 سود داشته که 100 بار گفتن ضرر داده !!

فک کنم ایران قیمت کینکت روز اول بشه حدودا 250!:db-)
پ.ن: اگر کسی خرید دستگاهو تروخدا منم خبر دار کنه کارش دارم
اگه در این حدودا هم باشه عالیه ! :d الان یه ps eye رو دادن 60 تومن می کنن تو پاچه ی ملت ! دیگه واسه این مادر بگرید :d
جدی 60 تومن؟؟؟
خوب پس قیمت کینکت هم میشه 60 تومن دیگه........چون با ps eye که فرقی نداره ...داره؟؟=))=))=))=))
.

ولی بی شوخی فک کنم دور و بر 250 اینا باشه...... .
بله برادر , 60 تومن :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or