همه چیز در مورد Kinect

بحث قیمت رو توی این تاپیک دنبال کنید!!!!!!

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2703&page=292

درضمن من یکجا خوندم که قیمت هر کینکت که ساخته میشه 56 دلاره(خبرش رو توی سایت هم گذاشتن)
ولی برای ورژن اولیش 30000$ خرجش کردن و برای تبلیغاتش رقم نجومی 500میلیون دلار!

که با یه تقسیم میشه فهمید که باید چیزی حدود 3میلیون و 400 هزارتا Kinect بفروشن تا پولشون در بیاد!

و بعدش از سخت افزارش به سود دهی برسن و همینطور از نرم افزارش.
اینطوری که برای خودم تخمین زدم احتمال داره سال دیگه و درصورت فروش چندین میلیون kinectبه کاهش قیمت توپول بخوره!!!اونموقع بهترین شرایط برای خریدن این وسیله هست.من که روش فکر میکنم. شما هم اگه الان عجله ای ندارید صبر کنید:دی
پ.ن:من بعید میدونم بتونم صبر کنم:دی

آخرین ویرایش:
مثلا ارزشه خرید داره؟؟؟؟ سرعت عملش چه جوریه؟؟؟؟ مثلا من که اهل ورزش نیسم خسته می شم بازی کنم یا نه؟؟؟؟ اینجور چیزا
مرسی

سرعتش خوبه لگ نداره

خسته هم که خوب چرا اگه 2 3 ساعت Dance Central بازی کنی سرویس میشی :d

• Like
Reactions: hitman rocker
مثلا ارزشه خرید داره؟؟؟؟ سرعت عملش چه جوریه؟؟؟؟ مثلا من که اهل ورزش نیسم خسته می شم بازی کنم یا نه؟؟؟؟ اینجور چیزا
مرسی
اگه قلیون میکشی که 20-30 دقیقه خسته میشی :دی
سینا جون با دسته 2-3ساعت بازی کنی سرویس میشی خوب اینکه معلومه 2-3ساعت آدم سرویس میشه :دی

• Like
Reactions: hitman rocker
اقا من شنیده بودم کینکت 0.5 ثانیه تاخیر داره ! البته این تاخیر توی E3 مشخص بود . می خواستم بدونم درستش کردن با نه ؟!!
البته من هنوز کينکت رو خريداري نکردم، اما اينطور که به نظر ميرسه کمي تأخير داره که البته تا حدودي هم ديگه ميتونه طبيعي باشه، ولي اينکه آيا دقيقا 0.5 ثانيه هست يا کمتر يا بيشتر رو نميدونم.

اگه قلیون میکشی که 20-30 دقیقه خسته میشی :دی
سینا جون با دسته 2-3ساعت بازی کنی سرویس میشی خوب اینکه معلومه 2-3ساعت آدم سرویس میشه :دی

دیروز از ساعت 10 صبح تا 6 عصر داشتم bad company 2 آنلاین میزدم الان زندم :d

اقا من شنیده بودم کینکت 0.5 ثانیه تاخیر داره ! البته این تاخیر توی E3 مشخص بود . می خواستم بدونم درستش کردن با نه ؟!!

نه بابا چه خبره؟! نیم ثانیه لگ میدونی یعنی چی؟!

خیلی کمتر از این حرفاس

مطمئن باشید کینکت حتی 0.000000000000001 ثانیه هم تاخیر نداره
من اطلاعات کافی درباره کینکت دارمb-)
سوال داشتید میتونید بپرسید:>:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or