artinpsp
کاربر سایت
دادش دمت گرم توقع داری در حد بنز .آخه دوست عزیز خود ماکرو داره میده 150$ بعد به نظر شما چطور ممکنه فروشگاه های با انصاف ما بدن 100 تومن ؟!
ایران دیگه همه دنبال پولن
به فکر من و تو نیستن که b-)
دادش دمت گرم توقع داری در حد بنز .آخه دوست عزیز خود ماکرو داره میده 150$ بعد به نظر شما چطور ممکنه فروشگاه های با انصاف ما بدن 100 تومن ؟!
درسته که فروشنده ها بی انصافن اما از گناه تاجر ها هم نمیشه گذشت و قتی دستگاه 150 دلاری را 220-230 تومن میدن به مغازه دار خوب اون هم میاد میده 270-280 تومن و در اخر این مشتری بدبخته که باید ضرر کنهخوبه والا آدم کمی وجدان هم داشته باشه خوبه والا آقا چرا دزدی میکنی خوب بازی که داخلش هست بر میداری عجب دزدایی اینا
خوب ولی میشه دستگاه خرید بازی هاشو دانلود کنیم حالشو برد
میشه آدرس این فروشگاه بدی ؟
من خودم فروشگاه دارم ولی دیگه اینقد بی وجدان نیستم من از روی بازی کال آف 7 200 تا فروختم اگه مثل تهرانی ها میدادم دونه ایی 3000 تومن سودش میشد 600 هزار تومان یا مثل بعی جاها میدادم 2000 تومان بازم سود خوبی داشت ولی از اونجایی که من دنبال سود نیستم حلقه ایی 500 دادم کلی هم از روش فروختم
من تهرانم امروز دوجا نزدیکای خونمون اورده بودن یکی بدون جعبه میداد 350(!) یکی دیگه هم آک میداد 340(!). کلا من یکی که عمرا از این بی انصافای داخل ایران کینکت بگیرم.)x

فکر نکنم بیشتر از 180 باشه شایدم کمتر.از دوستان کسی قیمت تکی رو از دوبی داره؟
فکر نکنم بیشتر از 180 باشه شایدم کمتر.
آخه دوست عزیز خود ماکرو داره میده 150$ بعد به نظر شما چطور ممکنه فروشگاه های با انصاف ما بدن 100 تومن ؟!
البته منظورم 180 تومن بود به پول خودمون گفتم.خیلی خوبه!
قیمت خود 360 آرکید چنده حدودا دوبی؟
اگر قیمت معقول باشه میتونم جور کنم از دوبی!
۷۰۰درهم - صفحه های قبل قیمت ها را کامل نوشته بودم
تایید میشه منم امروز زنگیدم از رفیقم پرسیدم 620 درهم گرفته.یکی از بچه ها همین امروز قیمت داد تکی 628 درهم