همه چیز در مورد Kinect

خوبه والا آدم کمی وجدان هم داشته باشه خوبه والا آقا چرا دزدی میکنی خوب بازی که داخلش هست بر میداری عجب دزدایی اینا

خوب ولی میشه دستگاه خرید بازی هاشو دانلود کنیم حالشو برد

میشه آدرس این فروشگاه بدی ؟

من خودم فروشگاه دارم ولی دیگه اینقد بی وجدان نیستم من از روی بازی کال آف 7 200 تا فروختم اگه مثل تهرانی ها میدادم دونه ایی 3000 تومن سودش میشد 600 هزار تومان یا مثل بعی جاها میدادم 2000 تومان بازم سود خوبی داشت ولی از اونجایی که من دنبال سود نیستم حلقه ایی 500 دادم کلی هم از روش فروختم
درسته که فروشنده ها بی انصافن اما از گناه تاجر ها هم نمیشه گذشت و قتی دستگاه 150 دلاری را 220-230 تومن میدن به مغازه دار خوب اون هم میاد میده 270-280 تومن و در اخر این مشتری بدبخته که باید ضرر کنه
ادرس فروشگاه را هم به خاطر حفظ ابرو شخص نمیتونم بدم

من تهرانم امروز دوجا نزدیکای خونمون اورده بودن یکی بدون جعبه میداد 350(!) یکی دیگه هم آک میداد 340(!). کلا من یکی که عمرا از این بی انصافای داخل ایران کینکت بگیرم.)x

من تهرانم امروز دوجا نزدیکای خونمون اورده بودن یکی بدون جعبه میداد 350(!) یکی دیگه هم آک میداد 340(!). کلا من یکی که عمرا از این بی انصافای داخل ایران کینکت بگیرم.)x

حرفت رو قبول دارم .
ولی اگه خودت جای اونا بودی وقتی کمیابه ، با همین قیمت نمی دادی ؟ ;)

آخه دوست عزیز خود ماکرو داره میده 150$ بعد به نظر شما چطور ممکنه فروشگاه های با انصاف ما بدن 100 تومن ؟!

عزیز دل برادر..دقت کرده باشی من گفتم 7-8 ماه دیگه...خود کنسول موقه عرضه تا 450 دلار هم رفت ولی الان چقدره؟؟؟

خیلی کمتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or