تو duty free shop فرودگاه هم میشه به قیمت خوب گیر اورد.میشه آدرس بدید
تا آنجایی که من همین دیروز توی virjin و sharaf و ... بفیه بودم که 699 درهم بود
عزیز شما که بازی کردی یه توضیحی چیزی می دی ما هم روشن شیم!!!!!!یه نکته ای که دیروز پی بردم این بود که وقتی کینکت نصب میکنی و آپدیت مجدد نصب میشه 4تا بازی به صورت دمو هم روی دستگاه نصب میشه![]()
عزیز شما که بازی کردی یه توضیحی چیزی می دی ما هم روشن شیم!!!!!!
من بازی نکردم اما ضعیفترین بازی موجود واسه کینکت تا الان بودهکسی بازی Fighters Uncaged را بازی کرده؟اگه اره یک توضیحی بدید.(از نظر سرعت انجام کار و حرکات)
مثلا ارزشه خرید داره؟؟؟؟ سرعت عملش چه جوریه؟؟؟؟ مثلا من که اهل ورزش نیسم خسته می شم بازی کنم یا نه؟؟؟؟ اینجور چیزاتوضیح از چه لحاظ؟
من یکی از دوستانم الان داره بگید چی مخواید بدونید بهتون میگم
مثلا ارزشه خرید داره؟؟؟؟ سرعت عملش چه جوریه؟؟؟؟ مثلا من که اهل ورزش نیسم خسته می شم بازی کنم یا نه؟؟؟؟ اینجور چیزا
مرسی
اگه قلیون میکشی که 20-30 دقیقه خسته میشیمثلا ارزشه خرید داره؟؟؟؟ سرعت عملش چه جوریه؟؟؟؟ مثلا من که اهل ورزش نیسم خسته می شم بازی کنم یا نه؟؟؟؟ اینجور چیزا
مرسی
البته من هنوز کينکت رو خريداري نکردم، اما اينطور که به نظر ميرسه کمي تأخير داره که البته تا حدودي هم ديگه ميتونه طبيعي باشه، ولي اينکه آيا دقيقا 0.5 ثانيه هست يا کمتر يا بيشتر رو نميدونم.اقا من شنیده بودم کینکت 0.5 ثانیه تاخیر داره ! البته این تاخیر توی E3 مشخص بود . می خواستم بدونم درستش کردن با نه ؟!!
اگه قلیون میکشی که 20-30 دقیقه خسته میشی
سینا جون با دسته 2-3ساعت بازی کنی سرویس میشی خوب اینکه معلومه 2-3ساعت آدم سرویس میشه![]()
اقا من شنیده بودم کینکت 0.5 ثانیه تاخیر داره ! البته این تاخیر توی E3 مشخص بود . می خواستم بدونم درستش کردن با نه ؟!!
مطمئن باشید کینکت حتی 0.000000000000001 ثانیه هم تاخیر ندارهاقا من شنیده بودم کینکت 0.5 ثانیه تاخیر داره ! البته این تاخیر توی E3 مشخص بود . می خواستم بدونم درستش کردن با نه ؟!!