همه چیز در مورد Kinect

راستی من وقتی کینکت رو وصل کردم هیچ پیغامی برای آپدیت نیومد فقط یه سری تنظیمات بود
الان توی داشبورد کینکت هاب هست ولی توش چیزی به نام kinect id وجود نداره . اپدیت کنسولم هم همین آخریست.
ممکنه نبودن دمو به این موضوع ربطی داشته باشه؟
چجوری میشه کنسولو با کینکت آپدیت کرد؟

راستی من وقتی کینکت رو وصل کردم هیچ پیغامی برای آپدیت نیومد فقط یه سری تنظیمات بود
الان توی داشبورد کینکت هاب هست ولی توش چیزی به نام kinect id وجود نداره . اپدیت کنسولم هم همین آخریست.
ممکنه نبودن دمو به این موضوع ربطی داشته باشه؟
چجوری میشه کنسولو با کینکت آپدیت کرد؟
اگه اون روش 3 آپدیت رو رفته باشی پیغام نمی ده خودت باید دانلود کنی

دوستان یه سوال ازتون داشتم لطفا سریع جواب دهید.

جعبه ی Kinectی که شما خریدید سطح داخلیش بنفش هستش؟
یه لایه نازک مقوایی روی جعبه ی اصلی داره؟
اون برچسب درون عکس زیر رو روی جعبه داره؟

5221.jpg

چون Kinectی که من خریدم یک جعبه ی واحد داره و سطح داخلی جعبه سفید هستش و اون دفترچه ی توی عکس رو هم نداره.اما با ویدیوی Unboxing کینکت که دیدم فرق می کنه جعبش (یعنی کل جعبه همینه اما اونایی که اشاره کردم فرق داره)...حرکات رو خوب و سریع شناسایی می کنه.یا شاید سری ساخت فرق داره.کنار جعبه هم عبارت FOR DISTRIBUTION IN EN/ES US زده.اما جعبه اون قسمتا که اشاره کردم یکی نیست.یک برچسب معمولی(دایره ای)روی در جعبه هم زده.

حالا یه عکس دیگه پیدا کردم که مثل مال خودمه جعبش:
images

ولی این مثل اون ویدیوی Unboxing هستش:

images

کابل گسترش دهنده ی Wi Fi درون جعبه ی Kinect عکس میزارید ازش؟

لطفا سریع جواب دهید

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال ازتون داشتم لطفا سریع جواب دهید.

جعبه ی Kinectی که شما خریدید سطح داخلیش بنفش هستش؟
یه لایه نازک مقوایی روی جعبه ی اصلی داره؟
اون برچسب درون عکس زیر رو روی جعبه داره؟

چون Kinectی که من خریدم یک جعبه ی واحد داره و سطح داخلی جعبه سفید هستش و اون دفترچه ی توی عکس رو هم نداره.اما با ویدیوی Unboxing کینکت که دیدم فرق می کنه جعبش (یعنی کل جعبه همینه اما اونایی که اشاره کردم فرق داره)...حرکات رو خوب و سریع شناسایی می کنه.یا شاید سری ساخت فرق داره.کنار جعبه هم عبارت FOR DISTRIBUTION IN EN/ES US زده.اما جعبه اون قسمتا که اشاره کردم یکی نیست.یک برچسب معمولی(دایره ای)روی در جعبه هم زده.

کابل گسترش دهنده ی Wi Fi درون جعبه ی Kinect عکس میزارید ازش؟

لطفا سریع جواب دهید

واسه منم عین شماست.

Last edited by a moderator:
واسه منم این شماست.

خوب یعنی مال شما هم سطح داخلی جعبه اش سفیده.

اما اون برچسب سبز رنگ روی جعبه رو مال شما داشت؟یا اون کاتالوگ توی عکس اول؟
-------
این ویدیوی Unboxing کینکت هست.(که در این ویدیو اون کینکت سطح داخلی جعبش بنفش هست و یه لایه نازک مقوایی روی جعبه ی اصلی داره و داخل جعبه هم کمی فرق داره.):

http://gameemag.ir/kinect-unboxing

----------------------------------------------------------------------
دوستان حالا جدا از این بحث.
من کابل مشکی کینکت رو اول به اون کابل خاکستری وصل می کنم بعد به اون کابل خاکستری به کنسول وصله.اون کابل خاکستری مگه برای Wi Fi نیست؟یعینی من کابل خاکستری رو اضافه وصل کردم؟اون مشکی مستقیم وصل میشه به کنسول؟

Last edited by a moderator:

-------
این ویدیوی Unboxing کینکت هست.(که در این ویدیو اون کینکت سطح داخلی جعبش بنفش هست و یه لایه نازک مقوایی روی جعبه ی اصلی داره و داخل جعبه هم کمی فرق داره.):

من کابل مشکی کینکت رو اول به اون کابل خاکستری وصل می کنم بعد به اون کابل خاکستری به کنسول وصله.اون کابل خاکستری مگه برای Wi Fi نیست؟یعینی من کابل خاکستری رو اضافه وصل کردم؟اون مشکی مستقیم وصل میشه به کنسول؟[/QUOT

واسه من هم سبز رنگ نیست فکر کنم 2 تا کاتالوگ داشت وتوشم سفید بود.
احتملا میخاستن اونجوریش کنکند.

-------

من کابل مشکی کینکت رو اول به اون کابل خاکستری وصل می کنم بعد به اون کابل خاکستری به کنسول وصله.اون کابل خاکستری مگه برای Wi Fi نیست؟یعینی من کابل خاکستری رو اضافه وصل کردم؟اون مشکی مستقیم وصل میشه به کنسول؟[/QUOT

واسه من هم سبز رنگ نیست فکر کنم 2 تا کاتالوگ داشت وتوشم سفید بود.
احتملا میخاستن اونجوریش کنکند.
اقایون این چیزایی که میگین مربوط میشه به کشوری که کینکت به اون ارسال میشه شایدم قاره سه نوع هستش رنگ جعبش سفیدوسیاه وبنفش هیچ ربطی هم به تقلبی بودنش نداره اون برچسب سبز هم روش بخونید نوشته تا تاریخ پخش نفروشید.
اون کابل هم ربطی به wifiنداری برای slim هستش کلا xboxچه معمولی چه slimبا کابل وصل میشه فقط تویslimبه برق وصل نمیشه مستقیما با اون کابل اضافی (که baba shahاضافه وصل کرده) به xboxوصل میشه.

اقایون این چیزایی که میگین مربوط میشه به کشوری که کینکت به اون ارسال میشه شایدم قاره سه نوع هستش رنگ جعبش سفیدوسیاه وبنفش هیچ ربطی هم به تقلبی بودنش نداره اون برچسب سبز هم روش بخونید نوشته تا تاریخ پخش نفروشید.
اون کابل هم ربطی به wifiنداری برای slim هستش کلا xboxچه معمولی چه slimبا کابل وصل میشه فقط تویslimبه برق وصل نمیشه مستقیما با اون کابل اضافی (که baba shahاضافه وصل کرده) به xboxوصل میشه.

اولا من اون کابل رو وصل کردم.یعنی کابل مشکی رو (یک کابل که از خود کینکت میاد میخوره به یک قسمت دیگه بعد دوباره از اون طرفش USB داره)مستقیم وصل کنم به کنسول؟یعنی کابل خاکستری هیچ دخالتی نداره و اضاف گذاشتم؟

(((در ضمن اون کابل خاکستری برای Wi Fi هستش.)))
----------------------------------------------------------------------------------------------
راستی چرا وقتی کابل سیاه رو به پشت کنسول وصل می کنیم(در Xbox 360 Arcade)کابل USB به راحتی تکان میخوره و لقه؟(انگار اصلا برای Xbox 360 FAT تو اون USB کاملا جا نمیوفته.)
برای شما هم اینطوریه دیگه؟

آخرین ویرایش:
اولا من اون کابل رو وصل کردم.یعنی کابل مشکی رو (یک کابل که از خود کینکت میاد میخوره به یک قسمت دیگه بعد دوباره از اون طرفش USB داره)مستقیم وصل کنم به کنسول؟یعنی کابل خاکستری هیچ دخالتی نداره و اضاف گذاشتم؟

(((در ضمن اون کابل خاکستری برای Wi Fi هستش.)))
----------------------------------------------------------------------------------------------
راستی چرا وقتی کابل سیاه رو به پشت کنسول وصل می کنیم(در Xbox 360 Arcade)کابل USB به راحتی تکان میخوره و لقه؟(انگار اصلا برای Xbox 360 FAT تو اون USB کاملا جا نمیوفته.)
برای شما هم اینطوریه دیگه؟
شما یه quick setup رو بخونید اینجا شاید اشتباه کنیم ببیدنید شما اون کابل کوچولو که طوسی هس رو اگه wirelessداشتی باید به جلوی کنسول وصل کنید اگه نداشتید بذارید کنار بعد اگه xbox معمولی بود با سه راه که یکی میره به کینکت و یکی میره کنسول و یکی هم برق وصل کنید اگر هم که slim دارید سه راه رو جدا و سپس اون کابل usbکه توش نارنجی رو مستقیم بدون برق به usb مخصوص که slim داره وصل کنید.
بله اون usb توی eliteهم و هم arcadeلق هستش و مشکلی نداره.(احتمالا اونجوری کردن که اگه یکی وسواس داشت slimبگیره که لق نباشه.:d:)))

سلام
کی می تونه بگه تو پک کینکنت با آداپتور چی هست؟
آیا جلدش سلفون کشیدن که پلمپ باشه کامل؟
فیلم کامل از پک با آداپتور که کامل باز کنه اگه دارید بذارید ممنون میشم.
عجله داره . واسه امشب

فروش کینکت در گینس رکورد دار شد !

هیچ‌کس نمی‌توانست جهش سیستم حسگر دوربینی شرکت مایکروسافت (کینکت) که حرکت را حس می‌کرد، پیش‌بینی کند.
به نقل از پیمانه و به گزارش یاهو نیوز، شرکت مایکروسافت اعلام کرد که کتاب گینس به عنوان مرجع ثبت رکوردهای جهانی، نام کنسول «کینکت» این شرکت را به عنوان سریع فروش‌ترین و پرفروش‌ترین ابزار الکترونیکی دنیا ثبت کرده است.

f64eac11f2cd8f0efa196f8ad173178e.jpg

شرکت مایکروسافت پس از این اتفاق، اطلاعاتی درباره چگونگی فروش این کنسول ارایه کرد. بر این اساس، بیش از 10 میلیون دستگاه کینکت از زمان عرضه به بازار (چهارم نوامبر 2010) تاکنون (11 مارس 2011) در سرتاسر دنیا فروش رفته است. میزان فروش در 60 روز ابتدای عرضه، هشت میلیون دستگاه بوده که سهم هر روز، 133 هزار و 333 دستگاه می‌شود.

4a47d2983c8bd392b120b627e0e1cab4.jpg

بنا بر گزارش گینس، کینکت با ثبت این رکورد فروش، توانست محصولات آی‌فون و آی‌پد شرکت اپل را پشت سر بگذارد و عنوان «سریع‌ترن فروش ابزار الکترونیکی در دنیا» را به خود اختصاص دهد.
بنا بر گزارش دانشنامه ویکی‌پدیا، کینکت برای ایکس‌باکس ۳۶۰ ( Kinect for Xbox 360) یا به طور ساده، کینکت که به طور کلی نام پروژه‌اش، ناتال (Project Natal) نام داشته، وسیله‌ای است که منجر به استفاده از بازی‌های رایانه‌ای بدون استفاده از هیچ‌گونه کنترل‌گری می‌شود. البته تنها استفاده آن در مورد بازی‌های رایانه‌ای نبوده بلکه می‌توان از آن در تمامی موارد سرگرمی همانند تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی استفاده کرد. این وسیله به وسیله شرکت امریکایی مایکروسافت (Microsoft) ساخته شده‌است و بر روی دستگاه بازی ایکس باکس ۳۶۰ ( Xbox 360) قابل استفاده‌است.

d6c651ddcd97183b2e40bc464231c962.jpg

مرجع این وسیله بر پایه یک دوربین با دو عدد لنز و یک درگاره مادون قرمز است که درگاه مادون قرمز و یکی از دوربین‌ها برای تشخیص عمق تصاویر بوده و دوربین دیگر هم که یک دوربین رنگی (RGB) است برای تشخیص تصاویر است.
این دوربین به کاربران ایکس باکس ۳۶۰ اجازه می‌دهد تا بدون لمس کردن هیچ کنترل‌گری بتوانند تمامی اجزای موجد بر صفحه را به کنترل خود در بیاورند. این دوربین حتی توانا به درک و تشخیص صداهای کاربر خود نیز بوده و با تشخیص آنها قادر به انجام فرمان آمده از سوی کاربر است.

9c82c7143c102b71c593d98d96093fde.jpg

سلام
کی می تونه بگه تو پک کینکنت با آداپتور چی هست؟
آیا جلدش سلفون کشیدن که پلمپ باشه کامل؟
فیلم کامل از پک با آداپتور که کامل باز کنه اگه دارید بذارید ممنون میشم.
عجله داره . واسه امشب
فیلم ندارم ولی تو پکش یه سیم کوچولو برای wifiو یک گیم اورجینال هست و خود دستگاه.من که از دبی گرفتم مال من سفلون داشت ولی دیگه ایران نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or