همه چیز در مورد Kinect

من می خواستم کینکت بگیرم اما یکی از دوستان گفت که خیلی مسخره ـست و بازی هاش بچه گونه و از این حرفا و این که خیلی خسته کننده ـست و بعد از مدتی از کینکت خسته و زده میشی ! حقیقت داره ؟!؟:-/
برديا جان گفتند .
منم اضافه كنم :d
همين بازي ها كه نيست . قرار بازي هاي جديد تر هم بياد . Froza 4 و يادمه چند وقت پيش Sims Kinect , SSX Kinect تاييد شد .
Geow هم انشاا....;)
Star Wars Kinect

آخرین ویرایش:
سلام مننم باالخره کینکت خریدم به قیمت 180 تومن همه چیم داره
فقط دو تا سئوال دارم
1:چجوری میشه از تو بازی بیای تو داشبورد حتما باید با دسته بیای
2:چرا موقعی که با دسته بازی میکنم ککینکت خاموش نمیشه؟

سلام مننم باالخره کینکت خریدم به قیمت 180 تومن همه چیم داره
فقط دو تا سئوال دارم
1:چجوری میشه از تو بازی بیای تو داشبورد حتما باید با دسته بیای
2:چرا موقعی که با دسته بازی میکنم ککینکت خاموش نمیشه؟
1- دست سمت چپتو با زاویه 45 درجه به بدنت نگه دار بعد یه دایره سفید رنگ پر میشه بعدش گزینه ی Kinect Hub رو انتخاب کن تا از بازی بیای بیرون
2- فکر می کنم میره تو حالت Stand by . اگه نمیخوای زیاد استفاده کنی بهتره آداپتورشو بکشی بیرون.

• Like
Reactions: Ayuna
مرسی امتحان میکنم :d
یه سوال دیگه نمیشه 360 با کینکت روشن کرد؟؟
2: من میرم تو بازی دسته روشن میمونه؟چرا!!!!!
نه متاسفانه.خوب شما با powerدستگاه روشن کن یا هم بعد روشن کردن دسته رو خاموش کن چون بعد روشن کردن بغیر ار تنظیمات همه چیز میشه با دست کرد.راستی مبارکت باشه(به جمع خوش اومدی!!!!)

مرسی امتحان میکنم :d
یه سوال دیگه نمیشه 360 با کینکت روشن کرد؟؟
2: من میرم تو بازی دسته روشن میمونه؟چرا!!!!!

سلام
اول از همه مبارکت باشه.
360با کینکت که فکر نکنم روشن بشه.
هم میتونی دسترو خودت از تو داشبورد خاموش کنی یا اون دکمه هه که تو دسته هست نگه دار اونجا گزینه Turn Of Contoroller روبزن دسته خاموش میشه بعد از Kinect Hub برو تو بازی.

دوستان من دستگاهم با روش 3 تا آپدیت Kinectimal+Kinect adventure+Assassin's Creed بازی ها رو اجرا میکنه. حالا وقتی کینکت بخرم، مشکلی در راه انداری اولیه kinect پیش نمیاد؟ منظورم اینه در این حالت هم کافیه kinect رو وصل کنم و خودش اون آپدیت 200MB رو انجام میده؟ یا نه، باید جداگانه اون آپدیت رو دانلود و نصب کنم؟ (اگه اینطوره، لطفا لینک دانلود رو بدین.)
بی نهایت ممنون.

پ.ن: سری جدیدی از کینکت که در حال ساخت نیست؟ نخریم فرداش یه مدل بهتر بیاد!

آخرین ویرایش:
دوستان من دستگاهم با روش 3 تا آپدیت Kinectimal+Kinect adventure+Assassin's Creed بازی ها رو اجرا میکنه. حالا وقتی کینکت بخرم، مشکلی در راه انداری اولیه kinect پیش نمیاد؟ منظورم اینه در این حالت هم کافیه kinect رو وصل کنم و خودش اون آپدیت 200MB رو انجام میده؟ یا نه، باید جداگانه اون آپدیت رو دانلود و نصب کنم؟ (اگه اینطوره، لطفا لینک دانلود رو بدین.)
بی نهایت ممنون.

پ.ن: سری جدیدی از کینکت که در حال ساخت نیست؟ نخریم فرداش یه مدل بهتر بیاد!
سلام . نه مشکلی پیش نمیاد
نه خبری از سری جدید نیست .

• Like
Reactions: mohamad_lhp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or