سلام.
من یه کینکت گرفتم. می خوام بدونم اگه جا به جاش کنم (ببرمش مسافرت) مشکلی براش پیش نمیاد؟
باید دوباره کالبیره کنم؟
بله باید کالیبره کنی.سلام.
من یه کینکت گرفتم. می خوام بدونم اگه جا به جاش کنم (ببرمش مسافرت) مشکلی براش پیش نمیاد؟
باید دوباره کالبیره کنم؟
کینکتی که من گرفتم، روی بازی ای که توش هست زده ریجن J ولی راحت روی دستگام که Pal داره اجرا میشه :d.سلام
فامیلمون یک کینکت از تایوان برام آورد 190$ با 4 تا بازی ارجینال 2 هفته دیگه می رسه دستم اما خود کینکت رو که می دونم ریجن نداره اما بازی های توش فکر کنم داره و فکر کنم اون طرف ها ریجن J هستش و کنسول منم پال هستش
اگه می شه کمکم کنید![]()
برای منم همین طور بود :d.من کینکت رو تو 3 اتاق گذاشتم فقط چند ثانیه طول کشید محیط رو شناسایی کنه.احتیاجی به کالیبره کردن نداشت.مال من فقط اینجوریه؟
ببخشید یه سوال فوری داشتم
این دموی بازیایی که میگن تو کینکت ادونچره دقیقا کجاست
اگه میشه لطف کنید سریعا راهنمایی کنید
ممنون
نه فکر نکنم یه همچین چیزی باشه منظورم تقلبی اون چینی هم که میگی اگه دقت کنی رو خود کینکت میبینی که نوشته made in chinaشاید مشکل دوستتون این باشه که یا کینکتش مشکل فنی داره یا ضربه خورده و اینم واضح هست که قوطی مال دوستتون باز شده اخه توش هیچ وقت بازی کپی نمیذارن.ببخشید یه سؤال دیگه:
من کینکتمو از کانادا گرفتم و محتویاتش هم کامل بود و جعبه اش هم مثل همونی بود که تو یوتیوب دیده بودم ولی پسر خالم چند وقت پیشا از تهران یکی گرفت 210 تومن.
جعبه ش تقریباً با جعبه کینکت فرق می کرد، به جای کینکت ادونچرز اورژینال 5 تا بازی کپی توش بود، حتی موقع بازی هم 1 ثانیه تاخیر داره!!!
یعنی امکان وجود کینکت چینی یا تقلبی هست؟؟؟
مدل تقلبی نداره.دوستان سلام...
من 2 روز پیش از پاساژ لباف قیمت گرفتم میگفتن 200 تومن... ولی ماشاالله انقدر این فروشنده های ما مارمولکن که آدم شک میکنه چرا یهو قیمتش انقدر اومده پایین...
میخواستم بپرسم کینکت چیزی داره که قابل پیچوندن باشه (به غیر از بازیش)...؟
یعنی به عبارتی خود دستگاه جای دزدی داره...؟ یا مدل تقلبیش موجوده...؟
یا هرچیزی که این قیمت پایین ناشی از اون باشه...؟