چیز خاصی نیست برادر یعنی یه خبر اختصاصی از کینکت:dمن اطلاعی راجع به این Kinect Exclusive Report ندارم چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیز خاصی نیست برادر یعنی یه خبر اختصاصی از کینکت:dمن اطلاعی راجع به این Kinect Exclusive Report ندارم چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Kinect Adventures
, Kinectimals
, Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 The Videogame
, Game Party: In Motion
, Dance Central
, Your Shape: Fitness Evolved
, The Biggest Loser Ultimate Workout
, EA Sports Active 2
, Zumba Fitness
, Get Fit with Mel B
, DanceEvolution
, Dance Paradise
, Kinect Sports
, MotionSports
, Sports Island Freedom
, Kinect Joy Ride
, Fighters Uncaged
, Sonic Free Riders
Crossboard 7.
تایید شد
149 دلار امریکا
149 یورو برای اروپا و 129 برای انگلستان
http://www.vg247.com/2010/07/20/confirmed-kinect-priced-at-149-bundles-announced/#more-108300
Kinectimals, Kinect Sports and Kinect Joy Ride
هم 50 دلار
---
پک کینکت به همراه بازی ADVANTURE
130پند هست
-----------
NEW XBOX 360 که به همراه 4گیگ حافظه هست به قیمت 200 دلار در 4 اگوست عرضه خواهد شد!(بجای ارکید)
-----------
پک XBOX 360 4گیگی -به همراک کیکنت و بازی اَدونچر = 300 دلار!!!(واقعا خوبه این یکی)
قیمتش حدودا" چنده هر وقت بیاد ایران؟؟
فکر کنم حدود 160-170 تومن باشه.
در باحال بودنش که شکی نیست
ولی اینکه تو ایران با چه قیمتی بره تو پاچمون خدا میدونه!
160-170 تومن بیشتر به رویا شبیهه.
تا آخرین اخباری که ما گرفتیم ، قیمت این وسیله بالای 270 هزار تومان خواهدبود
بدلایل زیر:
- در آمریکا ، مایکروسافت فعلا فقط قراره به خرده فروش ها (Retailer) بده و به پخش کننده ها نمی دهد در نتیجه هر کس که بخواهد تعداد بخرد باید به قیمت مصرف کننده بخرد
- در دبی قیمتی که برای پک معمولی آن در نظر گرفته شده 690 تا 710 درهم است که می شود چیزی در حدود 210 هزار تومان و باز هم مشکل آمریکا وجود دارد . یعنی تعداد زیاد نمی دهند
با توجه به این دو موضوع فکر میکنم که قیمت این وسیله در ماه اول عرضه باید حدود 300 تومان باشد و کم کم تا 250 تومان پائین بیاید
this video was awsome ... :dbig LOLاین رو ببینید 1ساعت میشه , من خودم با کیفیت پایین که هجمش 200mb دانلود کردم و دیدم عالی بود
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_microsoft_kinect20101026
مطلب فوق العاده بود.من اصلا نمی دونستم ان فایتینگه هم داره میاد!مشتاق تر از پیش...
قیمت این وسیله در ماه اول عرضه باید حدود 300 تومان باشد و کم کم تا 250 تومان پائین بیاید
سلامامروز همین رو مغازه دارا گفتن بهم
پس بهتره ساله بعد بخریم تا امتحانشم پس بده هم ارزان تر بشه