همه چیز در مورد هک 88v3/90v2-PSP3000 !

CyrusGreat جان دسترسی به ipl مموری استیک در PSP های جدید کاملا بسته شده ، و این معنیش اینه که به هیچ وجه نمیشه از روش پاندورا در این PSP ها استفاده کرد .
شما میگید احتمال اینکه Unbricker منتشر بشه هست ، ولی فکر پاندورا رو از سرتون بیرون کنید !
;)
ولی مورد دوم در مورد فلش کردن CFW روی خود دستگاه برای همیشگی بودن CFW هست ، منم تکذیب نمی کنم .

گفته شده PSPGEN تا چند روز دیگه یه سورپرایز بزرگ داره
احتمالات:
یک unbreaker برای همه psp ها
فلش کردن مین های جدید برای نصب cfw برای همیشه
cfwe اتوماتیک

اين گروه m33 كه بعد از آخرين شاهكارشون انگار خوابشون برده !! شايد اين gen يه كاري واسه cfwe اتوماتيك بكنه..... پوستم كنده شد از بس اين hen و cfwe رو نصب كردم !......

در ضمن دوستان ، 5.50GEN فردا منتشر خواهد شد !
البته فقط روی PSP-1000 و PSP-2000 های ورژن 1 و 2 فلش میشه .

اصلا اين فريم وير 5.50 بدرد ميخوره كه آدم نصبش كنه ؟ m33 هنوز واسه 5.50 كاري نكرده ؟

اين 5.50 منتشر شده الان ؟ اگه آره كسي امتحان كرده ؟؟؟

5.50 رو میگی؟
منتشر شده دیگه! ساسان هم آموزش رو گداشته تو سایت بگرد....
در کل gen خیلی بهتر و به روز تر از CFWEm33 هست

عجبااااااااااا !!! ساسان gen بهتر از m33 هستش ؟؟؟!!!!!!!!!!!!:eek: تو مگه خودت نگفتي m33 بهتره ؟؟:confused::eek:

حالا ميگي gen بهتره ؟؟؟:eek:

حالا اين gen اتوماتيكه يا مثل m33 دره پيته؟! :confused::biggrin1:(خداييش پر رو ام!:biggrin1:, همين كه هك شده بايست كلامم بندازم هوا.....:biggrin1:)

عجبااااااااااا !!! ساسان gen بهتر از m33 هستش ؟؟؟!!!!!!!!!!!!:eek: تو مگه خودت نگفتي m33 بهتره ؟؟:confused::eek:

حالا ميگي gen بهتره ؟؟؟:eek:

حالا اين gen اتوماتيكه يا مثل m33 دره پيته؟! :confused::biggrin1:(خداييش پر رو ام!:biggrin1:, همين كه هك شده بايست كلامم بندازم هوا.....:biggrin1:)

اره m33 با دارک الکس خوبه ولی نه با این دوتا..

من آخر نفهمیدم کد هارو کدومشون از هم دیگه کپی کردن:confused:
pop ها هم رو m33 خیلی خوب کار میکنه

اره m33 با دارک الکس خوبه ولی نه با این دوتا..

من آخر نفهمیدم کد هارو کدومشون از هم دیگه کپی کردن:confused:
pop ها هم رو m33 خیلی خوب کار میکنه

منم بالاخره نفهميدم اين الكس هست هنوز يا فلنگو بسته ؟!!:confused:

از يه طرف gen ديرتر ريليز شد , ولي 3000 رو هم ساپورت ميكرد , از يه طرف ديگه هم m33 زودتر اومد ولي

خبري از 3000 نبود ..... به نظر من gen كپي كرده !!:-" (واقعا چه دليلايي آوردم!:biggrin1:)

البته به نظر من اين زياد مهم نيست كدومشون كپي كردن!! , اين مهمه كه بالاخره اومد:biggrin1:...... ياد گرفتيد ! به اين ميگن منافع يكسره خود ....:biggrin1:;).

يه سوال : ديروز تو يه نفر كه فروشنده psp بود گفت , اين مدل هك كه موقتي هستش و ممكنه بپره , به دستگاه صدمه ميزنه , ميخواستم بدونم واقعا صدمه ميزنه ؟

يه چيزه ديگه , ميدونم جاش اينجا نيست , ولي لطفا دوستان مطلع جواب بديد :

من وقتي psp يم رو رو حالت hold ميزارم , دستگاه قفل ميشه , ولي اون نور نارنجيه بسيار بسيار

كمرنگ هستش (تقريبا خاموشه) , چه اتفاقي افتاده , احتمالا لامپش!:biggrin1: سوخته (يعني مشكله سخت افزاري) , (اگه اينجوريه كه هيچي) , اگه نه , اگه فكر ميكنيد ايراد نرم افزاريه

و قابل درست شدن لطفا راهنماييم كنيد.....

دمه همتون گرم.

منم بالاخره نفهميدم اين الكس هست هنوز يا فلنگو بسته ؟!!:confused:

از يه طرف gen ديرتر ريليز شد , ولي 3000 رو هم ساپورت ميكرد , از يه طرف ديگه هم m33 زودتر اومد ولي

خبري از 3000 نبود ..... به نظر من gen كپي كرده !!:-" (واقعا چه دليلايي آوردم!:biggrin1:)

البته به نظر من اين زياد مهم نيست كدومشون كپي كردن!! , اين مهمه كه بالاخره اومد:biggrin1:...... ياد گرفتيد ! به اين ميگن منافع يكسره خود ....:biggrin1:;).

يه سوال : ديروز تو يه نفر كه فروشنده psp بود گفت , اين مدل هك كه موقتي هستش و ممكنه بپره , به دستگاه صدمه ميزنه , ميخواستم بدونم واقعا صدمه ميزنه ؟

يه چيزه ديگه , ميدونم جاش اينجا نيست , ولي لطفا دوستان مطلع جواب بديد :

من وقتي psp يم رو رو حالت hold ميزارم , دستگاه قفل ميشه , ولي اون نور نارنجيه بسيار بسيار

كمرنگ هستش (تقريبا خاموشه) , چه اتفاقي افتاده , احتمالا لامپش!:biggrin1: سوخته (يعني مشكله سخت افزاري) , (اگه اينجوريه كه هيچي) , اگه نه , اگه فكر ميكنيد ايراد نرم افزاريه

و قابل درست شدن لطفا راهنماييم كنيد.....

دمه همتون گرم.

نه بابا یارو برا خودش گفته ، کجا میپره؟ کجا صدمه میزنه؟:eek: (5.50 gen)

بعد اونی که میگی میزاری رو hold لامپ روشن نمیشه! اون یه رنگ زرد هست که به جای لامپ گذاشتن

نه بابا یارو برا خودش گفته ، کجا میپره؟ کجا صدمه میزنه؟:eek: (5.50 gen)

بعد اونی که میگی میزاری رو hold لامپ روشن نمیشه! اون یه رنگ زرد هست که به جای لامپ گذاشتن

ساسان جون منظورم gen 5.50 نبود كه , hen رو كه نصب ميكنيم , بعدش cfwe , وقتي psp كامل خاموش بشه دوباره برميگرده به حالت اول ...... منظورم اين پريدن بود .

يعني gen 5.30 رو نصب كنيم , دستگاه خاموش هم بشه مشكلي نيست ؟ (قاتي كردم!)

حالا سرجم , بعد از نصب hen اين cfwe گروه m33 بهتره يا gen ؟ (gen هم يه چيز تو مايه همون cfwe هست كه فقط 3000 رو هم ساپورت ميكنه ديگه ؟ درسته؟)

فريم وير من 4.01 بود كه بعد از نصب hen و cfwe شده 5.03 گروه m33 , داستان اين gen5.50 چيه ؟

فريم وير بالاتره كه gen هكيدتش؟! فرقي با 5.03 گروه m33 داره؟

آخرین ویرایش:
ساسان جون منظورم gen 5.50 نبود كه , hen رو كه نصب ميكنيم , بعدش cfwe , وقتي psp كامل خاموش بشه دوباره برميگرده به حالت اول ...... منظورم اين پريدن بود .

يعني gen 5.30 رو نصب كنيم , دستگاه خاموش هم بشه مشكلي نيست ؟ (قاتي كردم!)

حالا سرجم , بعد از نصب hen اين cfwe گروه m33 بهتره يا gen ؟ (gen هم يه چيز تو مايه همون cfwe هست كه فقط 3000 رو هم ساپورت ميكنه ديگه ؟ درسته؟)

فريم وير من 4.01 بود كه بعد از نصب hen و cfwe شده 5.03 گروه m33 , داستان اين gen5.50 چيه ؟

فريم وير بالاتره كه gen هكيدتش؟! فرقي با 5.03 گروه m33 داره؟

hen که میپره... ولی اگه psp2000 با مادربرد v2 داری که قبلا هک نمیشد روش gen5.50 نصب کنی دیگه نمیپره;):smile:
کلا فقط gen5.50 کامل نصب میشه و هیج مشکلی نداره..

من که با gen بیشتر حال میکنم ولی اگه 3000 داری m33 بهتره چون خیلی وقته gen برا 3000 آپدیت نزده (اصلا فرقی ندارن:biggrin1:)

gen هم که گفتم برا 3000 نیست اگه 3000 یا 2000 با مادربرد v3 نداری 5.50 نصب کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or