فایل bin رو در root و فایل tiff رو در قسمت تصاویر بریزید و بعد برید از تصاویر اجراش کنیدمن فت 1004 هم دارم.بگید چه طور اجراش کنم.
فایل bin رو در root و فایل tiff رو در قسمت تصاویر بریزید و بعد برید از تصاویر اجراش کنیدمن فت 1004 هم دارم.بگید چه طور اجراش کنم.
بازی ها احتیاجی به کرک کردن ندارن ، فقط یه کپی گرفته میشه از umdببخشید این سوال رو می پرسم!! ولی چرا بجای هک کردن سخت افزار بازی هارو کرک نمیکنند؟؟
مثلا یک نرم افزاری رو پی اس پی نصب کنند که مثل virtual drive عمل کنه و از بازی ایمیج بگیره و بدون نیاز به دیسک اونو اجرا کنه؟
psp شما چه مدلیه و فیرمور ؟سلام دوستان.من تست کردم.وقتی که ریختم می رم توی قسمت عکس ها و اجراش می کنم دستگام خاموش می شه.
wait & seeیعنی 3000 هم داره هک میشه!!!!
-
امید واریم بشه !!!!
اره چون سیستم امنیتیشون شبیه همهاحتمال اینکه این psp2000 را که هک نمیشن هم هک بشن چه قدره؟
نه فقط دیگه به ورژن بالاتر آپ نکنآق من یه اشتباهی کردم به 5.03 آپ کردم هفته پیش یعنی کارم تمومه؟ یا تازه سونی به فکر میفته و تو firmware بعدی این راهو میبنده؟
امسال خیلی بازی قراره واسه psp بیادالان قیکت PSPچنده؟؟میصرفه الان بگیریم!!!نهایتش اگه هک نشد میفروشیم!!!
یا صبر کنیم PSP2بیاد(اینم که تایید رسمی نیست)
نه احتمالا قیمت برمیگرده به همون زمانی که psp کپی خور بود!جناب شما 3000 خریدی؟ چند گرفتی؟ ممکنه کپی نشه؟ یه سوال مسخره به نظرت اگه کپی شه قیمت تو ایران بالا میره؟!
من چقد دارم زجر ميکشم از مبتدي بودن :blushing:HEN UNDER DEVELOPMENT
بله درست شنیدید
hen برای psp هایی که unhackable بود در دست ساخته و بزودی ارائه میشه