همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
فوق العاده ترین سریال تاریخ فقط میتونم همینو بگم در مورد علاقه خودم فقط همینو بگم هر هفته که یک قسمت و میبینم تا هفته بعد که قسمت بعدی بیاد دارم راجع بهش فکر و تحلیل میکنم یک شاهکار به تمام معنا که اگه همین جا تمومش هم کنن جاویدان خواهد ماند در ضمن من از این تاپیک خبر نداشتم اگه میدونستم از تحلیلهای شما هم استفاده میکردم

همین الان داشتم میخوابیدم و قسمتهای قبلی رو پیش خودم مرور میکردم یهو یه سوال برام پیش اومد::biggrin1:
این چارلز ویدمور این همه سال خودشو کشت نتونست به جزیره برگرده,خُب حالا چطور یه دفعه برگشت به جزیره!!!؟:confused:
امکان داره با کمک "سان"اومده باشه!!؟ چون بعد از اینکه این دوتا با هم ملاقات داشتن دیگه نشون نداد چی بینشون گذشت!!! شاید با هم معامله ای چیزی کرده باشن!!

همین الان داشتم میخوابیدم و قسمتهای قبلی رو پیش خودم مرور میکردم یهو یه سوال برام پیش اومد::biggrin1:
این چارلز ویدمور این همه سال خودشو کشت نتونست به جزیره برگرده,خُب حالا چطور یه دفعه برگشت به جزیره!!!؟:confused:
امکان داره با کمک "سان"اومده باشه!!؟ چون بعد از اینکه این دوتا با هم ملاقات داشتن دیگه نشون نداد چی بینشون گذشت!!! شاید با هم معامله ای چیزی کرده باشن!!
چارلز ویدمور مشکلی برای برگشتن به جزیره نداشت.درواقع می تونست برگده,ولی سدی به نام بن جلوش بود.یعنی مشکلش قدرت بن بود که نمی زاشت ویدمور وارد جزیره شه.ولی حالا که بن هیچکاره است,می تونه بیاد و بره!فکر کنم اینجوری باشه!

عجب داستانی کپ کردم دوستان
نخونید خطر لو رفتن داستان فقط اونهایی که دیدین بخونن
یه سوال این جان لاک مرده؟؟؟؟ بن خاکش کرد :((:(( من تا قسمت 4 بیشتر ندیدم

دوستان من دارم دیوونه میشم خواهشا کمکم کنید تا با کله نکوبیدم تو دیوار!!!!!

من هفته پیش یه قسمت به نام اپیزود 9 دانلود کردم درباره اون یارو البرت بود!(همونی که زنش .....)

حالا رفتم تو IMDB -قسمت 9 زده درباره جین و سان هست!و 30 مارس پخش شده!
قضیه چیه؟
من زیر نویس رو هم به عنوان قسمت 9 دانلود کردم!من اشتباه میکنیم یا imdb؟؟؟؟؟؟؟؟

Edit :
الان دیدم -اون قسمت اول رو که ما دو قسمت میدونیم!اون -به عنوان یک قسمت ثبت کرده!:biggrin1:
خسته نباشن!

درود
خُب اپیزود 10 رو هم دیدم.بدک نبود.
این دزموند از کدوم گوری پیداش شد!؟:biggrin1: یعنی اینقدر واسه جلوگیری از خروج دود سیاه مهمه که ویدمور گفت:با کمک بسته(دزموند) جلوشو میگیریم!:confused:
بعد وقتی لاک(دوده)داشت با کلیر حرف میزد گفت:به کیت نیاز داریم چون 3 نفر هستن که نمیخوان از جزیره برن بیرون که با کمک کیت باید اونهارو بیاریم!! خُب دوتاش میتونن جیمز و جک باشن.سومی کیه اونوقت!؟:confused:

این قسمت رو هم دیدم بدک - بود
- از یک لینکی دانلود کردم 20 دقیقه هم از قسمت بعد رو داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودم مونده بودم دارم دروغ اپریل میگم و شما دارید میخونید!

خب این قسمت هم دیدیم بد نبود ولی الان من چند یه نظریه دارم
اونجایی که لاک داشت با ویدمور حرف میزد گفت یه روزی یه مرد باهوش گفت اینجا یه جنگی راه میوفته الان متوجه میشم راست میگفته.این حرف رو همون بلاک اسموک به جیکوب گفت وقتی لب جزیره بودن من دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که لاکی که الان زندس لاک واقعی هست و نه بلاک اسموک دلیلش هم میگم.مگه جیکوب قدرت این رو نداشت که به ریچارد این هدیه رو بده که هیچ وقت پیر نشه؟خب به نظر من بلاک اسموک هم با لاک یه معامله کرده و در عوض بهش یه بدن جدید داده که کسی نتونه بکشدش البته اینا فرضیات هست نیایین الان چیز بارم کنین:biggrin1:

اون تیکه ای که به سان گفت بیا با من بریم و میبرمت پیش شوهرت جین یه کم سان 2 راهی گیر کرده بود بعد لاک بهش گفت که من زورت نمیکنم و ازت درخواست میکنم !!
اینم راه شیطان هستش که مردم رو به کار بد درخواست میده !! :biggrin1:
پس توی قسمت قبلی معلوم شد حق با جیکوب بود !! :biggrin1:

اون اولین قسمتی که از LOST رو میدیدم!اصلا فکر نمیکردم- اخرین قسمتش به مبارزه علیه شیطان -ختم بشه!
فکر میکردم همه چیز بشه الا این یکی!:biggrin1:

دوستان!!!!!!!!!!یه چیز عجیب بگم!تو یه وبلاگ خارجی یه یارو به نام استفان اورتگا,که مثل اینکه یکی از نویسندگان سریال هست,بعد از اینکه بهش پولشو ندادند,یه کار جالب کرده.لینک دانلود کامل سیزن 6 را گذاشته.آخر سریال را هم گفته.من اینجا براتون می نویسم.البته این هم آدرس وبلاگشه.برید تو همون صفحه ی اول گذاشته:
ortega-writer.blogspot.com
آخر سریال اینجوری تموم می شه که دود سیاه به ریچارد می گه که اگر می خواهی زنت را ببینی,باید این چاقو را در بدن تمام کاندیدا ها (حتی جیمز که متقاعد شده با او بیاید بکنی.)فرو کند.ریچارد هم این کار را انجام می ده.دود سیاه هم خوشحاله از اینکه توانسته خودش را به ریچارد ثابت کنه.البته دود سیاه نمی تونه در آخرین لحظه از جزیره خارج شود.چون ویدمور نمی زارد و قدرت ویدمور هم بچه ی سان و جین بود.چون منظور از کوان نه سان بود و نه جین,بلکه بچه ی اینها بود.و پس از آن ناگهان سیلی به پا می شه و تمام جزیره می ره زیر آب!و در اینجا هواپیما نشان داده می شه که از روی جزیره ی درون آب رد می شه(همونطوری که قسمت اول سیزن شش نشون داده شد.البته اورتگا عنوان رده که 15 دقیقه ی آخر فیلم را تعریف نمی کند تا خودتان ببینید!من خودم اان دارم دانلودش می کنم!
لطفا همه به اسپویلر زیر توجه کنند(چه آنها که سیزن 6 را دیده اند و چه آنها که ندیده اند):
دروغ 13!:biggrin1:

خب این قسمت هم دیدیم بد نبود ولی الان من چند یه نظریه دارم
اونجایی که لاک داشت با ویدمور حرف میزد گفت یه روزی یه مرد باهوش گفت اینجا یه جنگی راه میوفته الان متوجه میشم راست میگفته.این حرف رو همون بلاک اسموک به جیکوب گفت وقتی لب جزیره بودن من دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که لاکی که الان زندس لاک واقعی هست و نه بلاک اسموک دلیلش هم میگم.مگه جیکوب قدرت این رو نداشت که به ریچارد این هدیه رو بده که هیچ وقت پیر نشه؟خب به نظر من بلاک اسموک هم با لاک یه معامله کرده و در عوض بهش یه بدن جدید داده که کسی نتونه بکشدش البته اینا فرضیات هست نیایین الان چیز بارم کنین:biggrin1:
فکر نکنم این طور باشه چون توی قسمت قبلی وقتی که ریچارد به جیکوب گفت زنم رو برگردون جیکوب گفت نمیتونم پس نمیتونه لاک رو هم زنده کرده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or