اون دو دقیقه چی را مشخص کرد؟بیشتر به نظر میومد یه معمای گنده ی دیگه عرفی کرد!اپیزود جالبی نبود از نظر من...فقط 2 دقیقه آخرش جالب بود که یه چیزی بالاخره مشخص شد.
در کل راضی نبودم اصلا حال نداد![]()
بچه ها یک سوال :
مگه نگفتن سعید باید زنده بمونه وگرنه تو دردسر بزرگی میفتیم ؟ خب پس چرا میخواستن بهش سم بدن و بکشنش ؟:confused:
بچه ها یک سوال :
مگه نگفتن سعید باید زنده بمونه وگرنه تو دردسر بزرگی میفتیم ؟ خب پس چرا میخواستن بهش سم بدن و بکشنش ؟:confused:
تو سکانس بعدش دیدی جومونگ چی گفت؟
گفت تاریکی به قلبش نفوذ میکنه و هرچی که قبلا بوده، از بین میره! یعنی احتمالا با سم میخواستن همون تاریکی رو بکشن!! (:confused
حالا شاید این موضوع تو قسمت بعد کاملتر مشخص بشه.
آره مثل بیماری ای که برای افراد روسو بوجود اومد !
ولی وقتی جک داشت میخوردش لابد یک ضرری واسه بدنش داشت که جومونگ نذاشت بخوره دیگه !!:confused:
خُب آخه جک که بیماری نداشت! سم، واسه اون واقعا سم بود
شک نکن هرچی بدیه زیر سر جومونگ) نزاشت جک بمیره!خُب آخه جک که بیماری نداشت! سم، واسه اون واقعا سم بود
jj جون دو قسمت اول همون لاست همیشگی بود ولی قسمت سوم در حد معمولی بود.ولی بد نبود! یکم اببندی داشت انگار!در کل هرجا که مایکل امرسون و تری اکویین با هم بودن فرافوقالعاده بود!دوستان من فصل 6 رو تا حالا ندیدم و گذاشتم همش بیاد بعدش یهو ببینم :laughing:
ولی از کنجکاوی دارم میترکیم تا حدی که میخواستم اسپویلرهای همه رو باز کنم بخونم :biggrin1:
فقط در یک کلمه میگید این فصل چطوره؟از فصلهای قبلی بهتره یا نه؟
سه قسمت!به نظر من که پیشرفت کرده!من تازه قسمت اخر فصل 5 رو دیدم 100 سوال دارم تو ذهنم راستی از فصل 6 چند قسمت پخش شده ؟؟؟؟