همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
دوستان من فصل 6 رو تا حالا ندیدم و گذاشتم همش بیاد بعدش یهو ببینم :laughing:
ولی از کنجکاوی دارم میترکیم تا حدی که میخواستم اسپویلرهای همه رو باز کنم بخونم :biggrin1:
فقط در یک کلمه میگید این فصل چطوره؟از فصلهای قبلی بهتره یا نه؟

من سه رو هنوز ندیدم - ترجیح دادم Fringe و 24 ببینم - ولی اون 2 تا که به شکل غم انگیزی مزخرف بود. البته سیزن آخر اکثر سریالها همینطوره، مجبورند یه چیزی بسازند بره.

خوب قطعا جواب سوال هامون تا آخر سیزن داده میشه و باید بازم صبر کرد و این ها، اما به شخصه دیگه حتی کنجکاو هم نیستم که بدونم چی به چیه. از روی وظیفه میبینم صرفا.

اپیزود جالبی نبود از نظر من...فقط 2 دقیقه آخرش جالب بود که یه چیزی بالاخره مشخص شد.
در کل راضی نبودم اصلا حال نداد :|
اون دو دقیقه چی را مشخص کرد؟بیشتر به نظر میومد یه معمای گنده ی دیگه عرفی کرد!
به نظر من برخلاف نظرات دیگر,این اپیزود بهتر از اپیزود 1 و 2 بود!در ضمن بعد از این سه قسمت,به نظرم سیزن 6 بهتر از سیزن 5 شده!

بچه ها یک سوال :

مگه نگفتن سعید باید زنده بمونه وگرنه تو دردسر بزرگی میفتیم ؟ خب پس چرا میخواستن بهش سم بدن و بکشنش ؟:confused:
خوب احتمالا به قول خودشون اتفاقی که افتاده دیگه افتاده و نباید تقدیر رو دست کاری کرد دقیق معلوم نیست

بچه ها یک سوال :

مگه نگفتن سعید باید زنده بمونه وگرنه تو دردسر بزرگی میفتیم ؟ خب پس چرا میخواستن بهش سم بدن و بکشنش ؟:confused:
تو سکانس بعدش دیدی جومونگ چی گفت؟
گفت تاریکی به قلبش نفوذ میکنه و هرچی که قبلا بوده، از بین میره! یعنی احتمالا با سم میخواستن همون تاریکی رو بکشن!! (:confused:)
حالا شاید این موضوع تو قسمت بعد کاملتر مشخص بشه.

تو سکانس بعدش دیدی جومونگ چی گفت؟
گفت تاریکی به قلبش نفوذ میکنه و هرچی که قبلا بوده، از بین میره! یعنی احتمالا با سم میخواستن همون تاریکی رو بکشن!! (:confused:)
حالا شاید این موضوع تو قسمت بعد کاملتر مشخص بشه.

آره مثل بیماری ای که برای افراد روسو بوجود اومد !

ولی وقتی جک داشت میخوردش لابد یک ضرری واسه بدنش داشت که جومونگ نذاشت بخوره دیگه !!:confused:

خُب آخه جک که بیماری نداشت! سم، واسه اون واقعا سم بود:دی
بابی احتمالا میخواسته سعید رو بکشه!اونجا هم که دید مرد-دیدی غصه نخورد و رفت!
جک هم برای فهمیدن اینکه اون چیه خورد -که جومونگ:دی چون ادم خوبیه:biggrin1:(شک نکن هرچی بدیه زیر سر جومونگ) نزاشت جک بمیره!
شاید هم بقول خودت برای پاک کردن اون سیاهیه!

حضور کلیر(اون مو زرده(بلوند نمیشه به اون کوتوله گفت:دی) کلیر بود؟؟) !جالب کرد قضیه رو!احتمالا یا چیزایی فهمیده تو این مدتی که تنها بوده و فکر کنم باعث بانی نجات بازمانده ها بشه!

دوستان من فصل 6 رو تا حالا ندیدم و گذاشتم همش بیاد بعدش یهو ببینم :laughing:
ولی از کنجکاوی دارم میترکیم تا حدی که میخواستم اسپویلرهای همه رو باز کنم بخونم :biggrin1:
فقط در یک کلمه میگید این فصل چطوره؟از فصلهای قبلی بهتره یا نه؟
jj جون دو قسمت اول همون لاست همیشگی بود ولی قسمت سوم در حد معمولی بود.ولی بد نبود! یکم اببندی داشت انگار!در کل هرجا که مایکل امرسون و تری اکویین با هم بودن فرافوقالعاده بود!
اسپویلرهارم نگاه نکن!چرا دانلود نمیکنی حالا؟کیف میده ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or