r10ronaldinho
کاربر سایت
اصلا نفهمیدم این 1 ساعت و 20 دقیقه چه جوری گذشت
فقط باید صبر کرد و دید
فقط باید صبر کرد و دید
پاسپورت سعید ایرانی بود :laughing:
آخرین ویرایش:
امیر با تو نبودما !آقا من این قسمت رو بعد از ظهر دیدم
به عنوان یه آدمی که قسمت به قسمت لاست رو دنبال میکرده , باید بگم که همه اون چیزایی رو که من از یه قسمت از سریال لاست انتظار داشتم به من نشون داد و از دیدن اش راضی هستم .
و از اینکه با این اوضاع اینترنت داغون , 700 مگابایت رو دانلود کردم , پشیمون نیستم .....
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم مشکلت به این شکل حل میشه:
شما برنامه File Splitter & Joiner رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن. بعد زمانیکه روی تیکه های فایل Right click میکنی گزینه ای به اسم Join هست که مشکل شما رو برطرف میکنه. یعنی همه تیکه ها رو به هم می چسبونه.

:blushing::biggrin1:با اپیزود اول که اصلآ حال نکردم. یعنی به جز سردرگمی چیز جدیدی نداشت.
اون جان لاک که مشخص بود همون دود سیاه هست.
صحنه اول اپیزود رو که از قبل همه پیش بینی کرده بودن توی هواپیما شروع میشه.
جولیت هم بهتر که مُرد ! هیچ وقت ازش خوشم نمی اومد !
این همه مدت صبر کردیم ببینیم قضیه دو تا جان لاک چیه , ولی دریغ از یک توضیح کوچیک ...
تنها قسمتی که خوشم اومد , چند دقیقه پایانیش بود که جان لاک عزیز رو دوباره با شکل و شمایل قدیمی می بینیم.
نمیدونم توی اپیزود 2 چیزی در این مورد گفته میشه یا نه , ولی به نظر میاد موضوع جهان های موازی مطرحه. یعنی بعد از ترکیدن بمب , اینا وارد یه بعد دیگه شدن و در عین حال توی بعد قبلی هم به زندگی ادامه میدن.
خیلی نکته داشت که حسش نیست الان همشو گفت
ولی اگر بحث این جهانهای موازی باشه گند زدن تو سریال
نمیدونم توی اپیزود 2 چیزی در این مورد گفته میشه یا نه , ولی به نظر میاد موضوع جهان های موازی مطرحه. یعنی بعد از ترکیدن بمب , اینا وارد یه بعد دیگه شدن و در عین حال توی بعد قبلی هم به زندگی ادامه میدن.

نگفت شمارهی خونه نیست. گفت It's on the house. یعنی برای بررسی وضعیت لاک ازش پولی دریافت نمیکنه و مجانی ویزیت میکنه