همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آقا من این قسمت رو بعد از ظهر دیدم

به عنوان یه آدمی که قسمت به قسمت لاست رو دنبال میکرده , باید بگم که همه اون چیزایی رو که من از یه قسمت از سریال لاست انتظار داشتم به من نشون داد و از دیدن اش راضی هستم .

و از اینکه با این اوضاع اینترنت داغون , 700 مگابایت رو دانلود کردم , پشیمون نیستم .....
امیر با تو نبودما !

Last edited by a moderator:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم مشکلت به این شکل حل میشه:
شما برنامه File Splitter & Joiner رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن. بعد زمانیکه روی تیکه های فایل Right click میکنی گزینه ای به اسم Join هست که مشکل شما رو برطرف میکنه. یعنی همه تیکه ها رو به هم می چسبونه.

یه دنیا ممنون از راهنماییت برادر ...... .
فایل MKV درست شد اما اون فایل AVI فقط 16 دقیقش پخش میشه که البته حتما مشکل از خود پارتاس .

دوستان من که همین الان دارم دانلود میکنم خیلی هم سرعتم بالاست تا نیم ساعت دیگه تموم میشه .... :cool:
اگر کسی با لینکها مشکل داره اینجا یه امتحانی بکنه .... من دارم از اینجا میگیرم :
http://www.moviedl1.ir/static-3.html

خدا کنه زودتر تموم بشه .... دیگه نمیتونم تحمل کنم .... 1 سال منتظر این لحظه بودم ..... :eek::blushing::biggrin1:

سلام.
یه خواهشی داشتم و اون ،این که میتونید لینک مستقیم با فرمت mkv از قسمت اول بگذارید؟
هر جا گشتم همش یا حجمش زیاد بود یا از رپید باز بود که 2 بار بیشتر نمیشه دانلود کرد.
ممنون.

با اپیزود اول که اصلآ حال نکردم. یعنی به جز سردرگمی چیز جدیدی نداشت.
اون جان لاک که مشخص بود همون دود سیاه هست.
صحنه اول اپیزود رو که از قبل همه پیش بینی کرده بودن توی هواپیما شروع میشه.
جولیت هم بهتر که مُرد ! هیچ وقت ازش خوشم نمی اومد !
این همه مدت صبر کردیم ببینیم قضیه دو تا جان لاک چیه , ولی دریغ از یک توضیح کوچیک ...
تنها قسمتی که خوشم اومد , چند دقیقه پایانیش بود که جان لاک عزیز رو دوباره با شکل و شمایل قدیمی می بینیم.

نمیدونم توی اپیزود 2 چیزی در این مورد گفته میشه یا نه , ولی به نظر میاد موضوع جهان های موازی مطرحه. یعنی بعد از ترکیدن بمب , اینا وارد یه بعد دیگه شدن و در عین حال توی بعد قبلی هم به زندگی ادامه میدن.

با اپیزود اول که اصلآ حال نکردم. یعنی به جز سردرگمی چیز جدیدی نداشت.
صحنه اول اپیزود رو که از قبل همه پیش بینی کرده بودن توی هواپیما شروع میشه.
جولیت هم بهتر که مُرد ! هیچ وقت ازش خوشم نمی اومد !
این همه مدت صبر کردیم ببینیم قضیه دو تا جان لاک چیه , ولی دریغ از یک توضیح کوچیک ...
تنها قسمتی که خوشم اومد , چند دقیقه پایانیش بود که جان لاک عزیز رو دوباره با شکل و شمایل قدیمی می بینیم.

نمیدونم توی اپیزود 2 چیزی در این مورد گفته میشه یا نه , ولی به نظر میاد موضوع جهان های موازی مطرحه. یعنی بعد از ترکیدن بمب , اینا وارد یه بعد دیگه شدن و در عین حال توی بعد قبلی هم به زندگی ادامه میدن.

خیلی نکته داشت که حسش نیست الان همشو گفت
ولی اگر بحث این جهانهای موازی باشه گند زدن تو سریال

خیلی نکته داشت که حسش نیست الان همشو گفت
ولی اگر بحث این جهانهای موازی باشه گند زدن تو سریال

اتفاقا کاملا بر عکس. اگه از جهان های موازی خارج بشه و بره تو تخیلات-مثلا تبدیل اون رفیق قدیمی جیکوب به هر کی که دلش میخواد و ...- خیلی مسخره میشه.

تقریبا خوشم اومد از هر دو اپیزود. همون طوری که انتظار داشتم بود.

مگه fringe هستش که بره دنیای موازی:eek:

من -الان دو قسمت رو دیدم واقعا فوق العاده قشنگ بودن- یکسری دوستان نظر ندن بهتره

همچین گفتین- بده بده!!!
خدایش این دو قسمت از خیلی قسمتهای فصل 4 و 5 قشنگ تر بود- نمیدونم چرا فقط دنبال گیر دادنید

-من که به شدت خوشم اومد:love:

-بلاخره فهمیدیم:
دود سیاه رو - کیه و چی نیست:biggrin1:

-سرنوشت بقیه افراد هواپیما که گم شده بودن -(بعد از اون حمله ای که تو فصل 5 انجام شد و با تیر اتشین بهشون حمله کردن)

-این فصل هم انسانهای جدیدی داشت-
-دلمون واسه اون موزردهه تنگ شده بود،که دیدیمش-(اسمش چی بود؟؟:دی یادم رفته)
-ماجرا داره بصورت دو دنیای موازی دنبال میشه-جالبه!!!

-احتمال میدم این جیکاب رفته سعید رو به روش Super natural تسخیر کرده:دی

پ.ن:میگن هر کسی طاووس خواهد جور هندوستان کشد:دی واقعا راسته-
برای گرفتن LOST رفتم تا خونه رفیقم ونک- ولیعصر سیل اومده بود!!!:دی خدایش خیس اب شده-میفتادم زمین اب منو میبرد:دی پدرم دراومد-ولی این دو قسمت واقعا فوق العاده قشنگ بود و ارزشش رو برای من داشت-خستگی رو از تنمون در کرد
:love:

آخرین ویرایش:
اون تیکش ته خنده بود که جان لاک شماره رو نگرفت بعد جک گفت شماره خونه نیست

نگفت شماره‌ی خونه نیست. گفت It's on the house. یعنی برای بررسی وضعیت لاک ازش پولی دریافت نمیکنه و مجانی ویزیت میکنه

نگفت شماره‌ی خونه نیست. گفت It's on the house. یعنی برای بررسی وضعیت لاک ازش پولی دریافت نمیکنه و مجانی ویزیت میکنه

:biggrin1::biggrin1:عجب گافی بود:biggrin1:ممنون- از عواقب نادانی ماست دیگه:biggrin1:اصطلاح باید یاد بگیریم:blushing::blushing:

ذهنمونم-کلا خرابه -همیشه جنبه بد رو در نظر میگیریم:دی

من قبلا هم که این رو شنیده بودم برام این سوال پیش اومد بود که پس ریچارد کیه؟ یعنی دود میتونه همزمان به شکل دو نفر در بیاد؟ چون خود ریچارد هم از دیدن لاک وقتی از اون ساختمون اومد بیرون تعجب کرد و
گفت " تو" ، یعنی ریچارد لاک رو به یه شکل دیگه میبینه؟ چون اونایی که بیرون بودن همه دیدن که لاک با بن رفت داخل ، ولی تو تابوت هم جسد جان بود یعنی از این بابت نباید تعجب کرده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or