همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
این هم نمونه ای از تهاجم فرهنگی بر روی جوانان ماست ! :d
خب عزیزان مگر شما نمیدانید عزیزان ما در شرکت های فوق ِ فرهنگی دارند Lost را دوبله میکنند ؟ و برای پوشش جیگولی های سریال تا حالا 100 میلیون خرج کرده اند ! خب 1 سال صبر کنید بعد میتوانید فصل 6 را با دوبله ی فارسی با بهترین کیفیت نوار کاست ببینید ! lol
البته باید بگم من شنیدم میخوان کیت و ساویر را خواهر و بردار نشون بدن ! این مطمئننا میتونه هشتمین موضوع عجیب خلقت باشه و عجایب 7 گانه رو به 8 گانه ترقی بده :d

خب عزیزان مگر شما نمیدانید عزیزان ما در شرکت های فوق ِ فرهنگی دارند Lost را دوبله میکنند ؟ و برای پوشش جیگولی های سریال تا حالا 100 میلیون خرج کرده اند ! خب 1 سال صبر کنید بعد میتوانید فصل 6 را با دوبله ی فارسی با بهترین کیفیت نوار کاست ببینید ! lol
البته باید بگم من شنیدم میخوان کیت و ساویر را خواهر و بردار نشون بدن ! این مطمئننا میتونه هشتمین موضوع عجیب خلقت باشه و عجایب 7 گانه رو به 8 گانه ترقی بده :d
فکر نمیکنم کم شدن سرعت به خاطر شروع این سریال باشه !
در کل پستت شوخی بود یا جدی ! ؟ :دی

خوب این کم شدن سرعت چیزی زیاد عجیبی نیست هر ساله با رسیدن دهه مبارگ زجر ببخشید فجر این عمل پایین امدن سرعت اعمال میشه تا همه امت ایران هواس پرتشان از سریال منحرف لاست منحرف کنند و به یاد انفبلاب شکوهمند بیفتند و خدایی نکرده نرن lost dl کنند

تا باشد مارا همی زین بسی خوشحالی

واقعا به به :دی
از لینک مستقیم هم دیگه دانلود نمیشه :دی

همین الان تمامشو دوباره تست کردم!! لینک مشکل نداره که!! :confused:
البته من بابل هستم؛ شاید بخاطر اون باشه!! اگه نتوستین؛ سعی میکنم امشب از یه سرور دیگه براتون بزارم!! البته با این وضع اینترنت زیاد امیدوار نباشید!! :biggrin1:

Lost S06E00 - Pilote

Code:
[LEFT]
AVI 350MB
[URL]http://www.mediafire.com/?3hjzyxyqoy1[/URL]
[URL]http://www.mediafire.com/?dnymmyuwmym[/URL]
[URL]http://www.mediafire.com/?3ywm3nymygw[/URL]
[URL]http://www.mediafire.com/?ztazqozta4m[/URL]
[/LEFT]

سلام !
ممنون بایت لینکا اما مثه اینکه فرمت دو پارت اول با دو پارت دوم متفاونه .
چه جوری باید 4 تا فایل رو یکی و پخش کرد ؟

کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟!

سلام
سرعت پایینه و حوصله پاک کردن پست ندارم .
ولی اگر نخواین رعایت کنین ، مجبور میشم یه حال اساسی بدم به این صفحه آخر .
رعایت کنین لطفاً

شهاب مشکل اکانت نیست...منم اکانت دارم ولی سرعتم ترکیده.
تقریبا همه دوستای نزدیکم همین مشکل رو دارن.
سرعت منم همینطور داغون شده. تا دو هفته پیش سرعتم 200kb بود الان شده 10 kb :دی

1 ساله منتظر رسیدن این چهارشنبه ایم :دی
ولی جدا از شوخی اخیرا میرباقری(معاون سیما) گفته بود میخواد دو سریال ایرانی بر اساس(حالا این چطور اقتباسی میتونه باشه خیلی سواله!!!) لاست و پریزن بریک بسازه.

آخرین ویرایش:
آقا من این قسمت رو بعد از ظهر دیدم

به عنوان یه آدمی که قسمت به قسمت لاست رو دنبال میکرده , باید بگم که همه اون چیزایی رو که من از یه قسمت از سریال لاست انتظار داشتم به من نشون داد و از دیدن اش راضی هستم .

و از اینکه با این اوضاع اینترنت داغون , 700 مگابایت رو دانلود کردم , پشیمون نیستم .....

خب اون AVI دومي رو دان كن يا MKV رو دان كن . حالا چرا گير دادي با اولي :biggrin1:

MKV رو هم دانلود کردم . اونم همین جوره !!
سرکاریه اقا ؟؟!

پ.ن : اگه یه فایلی رو به درست بودنش اطمینان ندارید نذارید خواهشا اونم تو این وضع خراب اینترنت ....... .

MKV رو هم دانلود کردم . اونم همین جوره !!
سرکاریه اقا ؟؟!

پ.ن : اگه یه فایلی رو به درست بودنش اطمینان ندارید نذارید خواهشا اونم تو این وضع خراب اینترنت ....... .
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم مشکلت به این شکل حل میشه:
شما برنامه File Splitter & Joiner رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن. بعد زمانیکه روی تیکه های فایل Right click میکنی گزینه ای به اسم Join هست که مشکل شما رو برطرف میکنه. یعنی همه تیکه ها رو به هم می چسبونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or