همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
این اپیزود بد نبود ولی :
1. اینا که به خوبی و خوشی و سلامتی و شادی داشتن زندگیشونو میکردن ! پس دیگه چه نیازی به برگشتن اون 6 تا به جزیره بود ؟!
2. فکر کنم سریال کم کم به سمت عشق و عاشقی بره ! مثلث عشقی هم تشکیل نمیشه :دی مربع عشقی تشکیل میشه ! سایر هم کیت رو دوست داره هم جولیت رو , جک هم از جولیت خوشش میاد هم از کیت زیاد بدش نمیاد ! خیلی قروقاطی شد !!

دو تا چیز دیگه هم فهمیدیم :
1. اون اپیزودی که فارادی با لباس دارما اون هندل رو میبینه , احتمالآ مربوط به صحنه ای میشه که اینا با هندل از اون زمان میرن بیرون.
2. اون پای گنده که توی سیزن 1 یا 2 دیدیم , توی این اپیزود به صورت یه مجسمه کامل دیدیم :دی

یه چیز دیگه :
من هنوز این قضیه زمان رو نفهمیدم ! آقا اگه اینا وقتی برمیگردن عقب , اونایی که توی زمان گذشته هستن واقعی هستن و روح نیستن و زندگیشون ادامه پیدا میکنه , پس باید وقتی جون بچه و مادرش توسط جولیت نجات داده شد و مادر نمرد , بعدآ جولیت نگه هیچ مادری تا حالا توی جزیره بچه به دنیا نیاورده ! چون به دنیا آورد و سالم هم موند ! پس باید توی تاریخچه جزیره ثبت بشه دیگه ؟!

آخرین ویرایش:
آریا
. اینا که به خوبی و خوشی و سلامتی و شادی داشتن زندگیشونو میکردن ! پس دیگه چه نیازی به برگشتن اون 6 تا به جزیره بود ؟!
2. فکر کنم سریال کم کم به سمت عشق و عاشقی بره ! مثلث عشقی هم تشکیل نمیشه :biggrin1: مربع عشقی تشکیل میشه ! سایر هم کیت رو دوست داره هم جولیت رو , جک هم از جولیت خوشش میاد هم از کیت زیاد بدش نمیاد ! خیلی قروقاطی شد !!
اینو پایتم خفن :دی
به نظر من اینا رو توی یه وضعیت وحشتناک خفن قرار میدادن خیلی بیتر بود و داستان جالبتر میشد

من هنوز این قضیه زمان رو نفهمیدم ! آقا اگه اینا وقتی برمیگردن عقب , اونایی که توی زمان گذشته هستن واقعی هستن و روح نیستن و زندگیشون ادامه پیدا میکنه , پس باید وقتی جون بچه و مادرش توسط جولیت نجات داده شد و مادر نمرد , بعدآ جولیت نگه هیچ مادری تا حالا توی جزیره بچه به دنیا نیاورده ! چون به دنیا آورد و سالم هم موند ! پس باید توی تاریخچه جزیره ثبت بشه دیگه ؟!

اینجا رو البته یه مقداری اشتب کردی آریا ، اولا اینکه ، اینا دچار یه مشکلی میشن که بعدا باعث میشه که بچه هایی که به دنیا میان بمیرن ، دوم اینکه این قضیه چندین سال بعد از اون زمانی که الان هستن اتفاق میفته ، سوم اینکه اصلا این اتفاق برای گروه دارما نمیفته ، برای ریچارد و دیگران اتفاق میفته که بعدا ریچارد میره دنبال جولیت و ..... کلا باید منتظر اتفاقاتی باشیم که بعد از سیخ کاری دارما توی جزیره رخ میده ! و اینکه چرا ریچارد و بن و .... تصمیم میگیرن همه اعضای دارما رو بکشن ! یه چیز دیگه که فکر میکنم اتفاق افتاده باشه ، البته یه حدسه ، فکر میکنم توی خود جزیره هم اختلاف زمانی بوجود اومده ! منظورم اینه که جان لاک و بن و بقیه که توی هواپیما بودن توی زمان حال هستن و جک و هارلی و کیت توی زمان گذشته ! البته این فقط یه حدسه ، وگرنه چرا باید اون یارو به جان لاک بگه که زمانی که توی هواپیما بودیم ، هارلی غیب شد ؟ و چرا سقوط هواپیما رو گروه دارما نفهمیدن و در خواب خوش به سر میبردن ؟؟ یه چیز دیگه اینکه ، سایر به جین یه اعدادی رو میگفت که برو چک کن ! حالا نمی دونم اونا چی بودن ؟؟ به هر حال داستان پیچیده شده :دی

بازم میگم بالا رو خیلی خوب اومدی آریا:دی

امیر :
درسته ! الآن شخصیتها چند تیکه شدن :دی یه گروه سایر و کیت و جک و ... + یه گروه جان لاک و اون هندیه و ... + یه گروه هم که اصلآ ناپدید شدن یه دفعه ! گروه رز و شوهرش و ...
امین :
فعلآ که چیزی معلوم نیست ولی خیلی شبیه مجسمه های مصری بود. اگه دقت کنی دست مجسمه هم یه علامت هست که توی مصر یه مفهومی داشته (نمیدونم چه مفهومی :دی) و همین علامت روی گردن اون یارو که مرد و جسدش رو دادن به Others هم وجود داشت.
ss3dsnujdaa.JPG

فعلآ که چیزی معلوم نیست ولی خیلی شبیه مجسمه های مصری بود. اگه دقت کنی دست مجسمه هم یه علامت هست که توی مصر یه مفهومی داشته (نمیدونم چه مفهومی :دی) و همین علامت روی گردن اون یارو که مرد و جسدش رو دادن به Others هم وجود داشت.
ss3dsnujdaa.JPG

این که دست این مجسمه هست Ankh نماد شهوت زنانه و زندگی ابدی
خوده مجسمه به نظر Anubis یکی از خدایان مصری هستش .

اسم او فردی هم که مست کرده بود هوراس یکی از خدایان مصر
و اینکه گردنبند هوراس آنخ بود.

آخرین ویرایش:
دوستان من که دیگه خیلی گیج شدم :دی

وضعیت خیلی پیچیده شده ! من تا اپیزود 8ام سیزن3 دیدم و دقیقا تا:

اونجایی که دزموند برای چارلی تعریف می کنه که خواهی مرد ! وضیت پیچیده و خسته کننده شده ! یعنی زیادی فلسفی شده و مقز دیگه نمی کشه :دی

کاشکی این مستر اکو زنده میموند. بهترین بازیگر همین سریال بود.... حرکاتش حرف زدنش...
راستی یه سوال:
این جکوب معلوم نشد چیه؟ اون جوونی که تو قبیله دوست بن بود اون کیه؟ همونی که تو زمان بچکی بن هم بود... چرا همیشه جوان میمونه
؟

Last edited by a moderator:
آقا مگه از زمانی که Oceanic 6 از جزیره خارج شدن 3 سال نمیگذره؟
مگه از زمانی که جزیره شروع به جابه‌جایی توی زمان کرد و بعد لاک اون چرخ‌دنده رو چرخوند و رفتن به سال 1974 هم 3 سال نگذشته و سایر اینا به سال 1977 رسیدن و عضو دارما شدن؟

ولی اونجایی که کیت و جک توی فرودگاه حرف میزدن و جک میگفت باید برگردیم چرا 3 سال بعد از خروجشون از جزیره بود؟
اگه اونجا 3 سال بعد از خروج بوده باشه، یعنی لاک 3 سال جون کنده تا اینارو راضی کنه و وقتی نتونسته خواسته خود کشی کنه!؟
فقط در این صورت از نظر زمانی درست در میاد. چون اگه لاک دقیقا بعد از چرخوندن چرخ‌دنده و خارج شدن از جزیره با اون 6 تا صحبت کرده باشه و بعدشم مرده باشه، معنیش این میشه که سایر اینا (و خود لاک) 3 سال داشتن توی زمان جابه‌جا میشدن تا بالاخره تونستن برسن به چرخ‌دنده و لاک بچرخونتش که اصلا منطقی نیست
هان!؟

کاشکی این مستر اکو زنده میموند. بهترین بازیگر همین سریال بود.... حرکاتش حرف زدنش... راستی یه سوال:
این جکوب معلوم نشد چیه؟ اون جوونی که تو قبیله دوست بن بود اون کیه؟ همونی که تو زمان بچکی بن هم بود... چرا همیشه جوان میمونه
؟

دوست عزیز چرا این مردن مستر اکو رو تو اسپویلر نذاشتی ؟؟

پ.ن : خواهشا دوستان دقت کنن .... .

آقا مگه از زمانی که Oceanic 6 از جزیره خارج شدن 3 سال نمیگذره؟
مگه از زمانی که جزیره شروع به جابه‌جایی توی زمان کرد و بعد لاک اون چرخ‌دنده رو چرخوند و رفتن به سال 1974 هم 3 سال نگذشته و سایر اینا به سال 1977 رسیدن و عضو دارما شدن؟

ولی اونجایی که کیت و جک توی فرودگاه حرف میزدن و جک میگفت باید برگردیم چرا 3 سال بعد از خروجشون از جزیره بود؟
اگه اونجا 3 سال بعد از خروج بوده باشه، یعنی لاک 3 سال جون کنده تا اینارو راضی کنه و وقتی نتونسته خواسته خود کشی کنه!؟
فقط در این صورت از نظر زمانی درست در میاد. چون اگه لاک دقیقا بعد از چرخوندن چرخ‌دنده و خارج شدن از جزیره با اون 6 تا صحبت کرده باشه و بعدشم مرده باشه، معنیش این میشه که سایر اینا (و خود لاک) 3 سال داشتن توی زمان جابه‌جا میشدن تا بالاخره تونستن برسن به چرخ‌دنده و لاک بچرخونتش که اصلا منطقی نیست
هان!؟
دقیقا منم می خواستم یه همچین سوالی کنم ولی نمی دونستم چی بگم ! ;)

در سیزن 5 قسمتی که همگی در هواپیما هستن جک به بنجامین که داره کتاب میخونه میگه تو چجوری داری با این حال کتاب میخونی بن میگه مادرم بهم یاد داده ولی تا اونجایی که من یادمه بن گفته بود مادرش موقعه زایمانش مرده؟ :confused: بود یا نبود؟

لطفا اسپویلر رو رعایت کنین!!
امین...

Last edited by a moderator:
در سیزن 5 قسمتی که همگی در هواپیما هستن جک به بنجامین که داره کتاب میخونه میگه تو چجوری داری با این حال کتاب میخونی بن میگه مادرم بهم یاد داده ولی تا اونجایی که من یادمه بن گفته بود مادرش موقعه زایمانش مرده؟ :confused: بود یا نبود؟

لطفا اسپویلر رو رعایت کنین!!
امین...
اونجا که بن داشت جک رو مسخره میکرد!!! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or