همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
احسان
درک میکنم چی میگی ! ولی منظورم اینه که الان دیگه اینقدر تکنیک های گریم پیشرفت کرده که حتی میتونن یه بازیگر 40-50 ساله رو به راحتی تا حد یه جوون 20 ساله گریم کنن - در مورد کستینگ هم باهات موافقم حتی اون پسر بچه ای که تو نقش جان بود به اندازه ی خود بزرگی جان لاک مرموز بود !

قدیمی ترین زمانی که ریچارد توش دیده شده همون بچگی جان لاک بوده از اون موقع تا حالا 50 سال گذشته

قدیمی ترین زمان ریچارد ، قبل از تولد جان لاک و توی کمپ گروه ریچارده که ویدمورم نشون میده !

خداییش بگیرمت میکشمت امیر :biggrin1:!
من هنو اونجا رو ندیده بودم :((
من 2 تا اپیزود اول سیزن 5 رو تا حالا دیدم !
با این اسپویلر شادت 99 % پیچیدگی داستان از بین رفت :biggrin1::biggrin1:

خداییش بگیرمت میکشمت امیر :biggrin1:!
من هنو اونجا رو ندیده بودم :((
من 2 تا اپیزود اول سیزن 5 رو تا حالا دیدم !
با این اسپویلر شادت 99 % پیچیدگی داستان از بین رفت :biggrin1::biggrin1:

به ما چه ! :دی میخواستی اول 4 قسمتو ببینی بعدا بیای اسپویل پراکنی کنی :دی نیما بینا بر وزن سیما بینا :دی

کسی می دونه Episode 5 کی می یاد ؟
یه سوال اگر گروه ریچارد اولین ساکنان جزیره بودن پس چرا همشون یه جورایی بریتانیایی می زنن دوم این که ماجرای ارتش امریکا تو جزیره چی بود ؟ و اینکه دنیل فارادی تو تونل ارکید چی کار می کرد اونم وقتی که دارما هنوز سرپا بود ؟ یعنی دنیل تو زمان سفر می کنه ؟

دلیل حضور دنیل توی اون تونل در زمان دارما احتمالا آینده‌ی همن جابه‌جایی‌ها توی زمانه که از یک زاویه‌ی دیگه نشون داده شد. احتمالا توی قسمت‌های بعدی از دید خود دنیل هم نشون بدن همین صحنه رو. یعنی اینا میرن به زمانی که دارما توی جزیره فعالیت میکرده و احتمالا دنیل برای تحقیقات خودشو به شکل یکی از کارگرا در میاره و وارد تونل میشه

احسان.
منظورت از دنيل براي حضور در گذشته رو ميگي(اگه اونه كه زياد پيچده نيست ) ريچاردم كه ولش كن خود جي جي ابرامز هم توش مونده:biggrin1: (كلا يه سر به www.lost.ir بزن تاحدي راضيت ميكنه.

من یه سوال برام پیش اومده :
خود نویسنده ها گیج نشدن با نوشتن این فیلمنامه ؟ اینهمه رابطه بین کرکترها ، اینهمه سوال و اینهمه رمز و راز چطوری اینا رو گیج نکرده ؟

من یه سوال برام پیش اومده :
خود نویسنده ها گیج نشدن با نوشتن این فیلمنامه ؟ اینهمه رابطه بین کرکترها ، اینهمه سوال و اینهمه رمز و راز چطوری اینا رو گیج نکرده ؟

اقا با این حرفت موافقم عجیب:biggrin1:

راستی دوستان تو سیزن 3 قسمت 23 چرا جک به کیت گفت دیگه از دروق گفتن خسته شدم؟؟؟چرا گفت بیا برگردیم؟؟؟راستی چرا جان لاک به جک گفت اون کارو نکن(گفت تماس برقرار نکن با تلفن)

full game
راستی دوستان تو سیزن 3 قسمت 23 چرا جک به کیت گفت دیگه از دروق گفتن خسته شدم؟؟؟چرا گفت بیا برگردیم؟؟؟راستی چرا جان لاک به جک گفت اون کارو نکن(گفت تماس برقرار نکن با تلفن)
به خاطر دروغ هایی که الان در سیزن 5 دارن تحویل مردم میدن اگه اخرای سیزن 4 و 5 رو ببینی کامل متوجه میشی برا چی به کیت این حرفو زد
در مورد جان هم چون دوست داشت تو جزیره بمونه و داشت تلاششو میکرد تا جلوی رفتن بقیه رو هم بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or