همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بمیره اون حست ! نکنه با زیرنویس فارسی نگاه میکنی امین ؟! کل باحالی Sawyer به جز حالت صورتش و خنده هاش , به تیکه کلامهاش هستا !

آريا جان فكر كردي بدون زيرنويس فارسي ميفهمه؟:biggrin1: يه بار به جيكوب گفت جاكوب:biggrin1:
بابا امين خيلي عقبه تحويلش نگيريد:biggrin1:
هنوز به چيز ميگه هنري گيل:laughing:
پ.ن:خدا بيامرزدم:cool:

اره خب با زیرنویس فارسی میبینمش ولی دیگه تیکه های ساویر رو میفهمم:)
همچین دیالوگ های سختی نداره که نفهمش!!
مهسا چرا خالی میبندی؟!:دی اصلا من به جیکوب یا جاکوب رسیدم که در موردش باهات صحبت کرده باشم؟:دی
به چیز هم میگم هنری گیل به خاطر اینکه تا جایی که دیدم هنوز بهش میگن هنری گیل اینده رو که نمیتونم ببینم!!:)

پ.ن:دارم برات:دی

راست میگی اون پسر دائیم بود که گفت جاکوب:دی ولی تو هم میگی نترس:دی
تو نبین اینو امین
چه ها به نظرتون اون نفر دومی که سان میخواد انتقام بگیره کیه؟ ویدمور جک یا بن؟

اره خب با زیرنویس فارسی میبینمش ولی دیگه تیکه های ساویر رو میفهمم:)
نکن این کارو ! گناه کبیره ست ! :دی

تو نبین اینو امین
امین که هنوز به طرف میگه هنری گیل ! خیلی مونده تا اینا رو ببینه :دی
به احتمال خیلی زیاد سان تا اون موقع به یه طریقی فهمیده که به خاطر بن اون کشتی منفجر شد و شوهرش ترکید ! برای همین منظورش میتونه بن باشه.
شایدم ویدمور رو به خاطر حمله به جزیره مقصر بدونه و از اون انتقام بگیره !
ولی یه چیزی که توی این سریال فوق العاده جالبه , اینه که در کل هیچ کس رو نمیشه مقصر دونست ! مثلآ الآن در مورد همین جین : میتونیم بگیم اعضای هلی کوپتر سوار مقصر هستن چون برای جین منتظر نموندن , ولی بریم عقب تر میرسیم به بن که زد اون یارو رو کشت , بریم عقب تر تر (!) میرسیم به اون یارو که بیخودی زد دختر بن رو کشت که بعدآ بن بخواد اون رو بکشه , دوباره عقب تر بریم میرسیم به ویدمور که کل این بدبختیا زیر سر اون بود :دی
کلآ توی خیلی چیزهای این LOST آدم بخواد باعث و بانی مشکلات رو پیدا کنه خیلی طولانی میشه قضیه !

ولی یه چیزی که توی این سریال فوق العاده جالبه , اینه که در کل هیچ کس رو نمیشه مقصر دونست ! مثلآ الآن در مورد همین جین : میتونیم بگیم اعضای هلی کوپتر سوار مقصر هستن چون برای جین منتظر نموندن , ولی بریم عقب تر میرسیم به بن که زد اون یارو رو کشت , بریم عقب تر تر (!) میرسیم به اون یارو که بیخودی زد دختر بن رو کشت که بعدآ بن بخواد اون رو بکشه , دوباره عقب تر بریم میرسیم به ویدمور که کل این بدبختیا زیر سر اون بود
باز برو عقب تر دوباره میخوری به بن که دارما رو نابود کرد و جزیره رو ازشون گرفت ، یا شاید به اینکه جزیره رو نمیدونم چوجوری از این یارو ویدمور گرفته بودن ،
آها الان یه ایده زدم :دی میگم بن رو که دیدین دارما رو نابود کرد؟ ویدمور هم که دیدین گفت جزیره ماله من بوده و اینا ؟ شاید ویدمور یکی از سرکردگان همین دارما بوده باشه که با نابودی دارما جزیره رو از دست داده . . . ؟

حالا که اینطور شد همیشه به جای جیکوب مینویسم جاکوب که تو خوشحال باشی
کوتا بیا جون من امین :biggrin1:
اریا چی میگی ؟؟:confused:
جین که نمرده !! داره دنبال قاتلش میگردی برادر من:biggrin1:
خیلی جالبه من نمیدونم چرا هنوز سر این که مایکل مردست یا زنده بحثه :biggrin1: ولی پرونده ی این جین بد بختو بستین رفت !!

اریا چی میگی ؟؟:confused:
خب من که توی صفحه های قبل گفتم به نظرم مرده ! وقتی زنش تا آخرین ثانیه داره میبیندش و بعد میترکه و زنش هم گریه میکنه , نمیدونم چطوری میتونه زنده بمونه !! مگر اینکه اینم مثل بابای جک زندگی پس از مرگ داشته باشه !
در مورد مایکل :
مایکل هم به فاصله پنج سانتی متری بمبی که کل کشتی رو خوابوند ایستاده بود ! چطوری میتونه زنده بمونه ؟!! مگر اینکه یه دفعه بهش الهام بشه مثلآ زیر کشتی یه در هست که میتونه شنا بکنه در بره !

:((
چرا تئوری منو یادتون رفته؟:(
قبلا اینجا گفته بودم توی لاست.ای ار:دی هم نوشتم:دی
سان به ويدمور گفت که من با شما اهداف مشترکی رو دارم.و صد در صد پیدا کردن جزیره همون هدف مشترک هستش.و یه اشاره هم کرد و گفت همونطور که میدونید ما تنها کسائی نیستیم که جزیره رو ترک کردیم.و بعدش هم اینکه صحنه ملاقات سان با ویدمور بالافاصله بعد از انفجار کشتی نشون داده میشه و میتونه این مفهوم رو برسونه که هدف سان هر چیزی که هست درباره جین هست.و ممکنه بدونه که جین زندس.
اما ممکنه این سوال پیش بیادش که اگه سان فکر میکنه جین زندس چرا براش یادبود ساخته و با هارلی به اصطلاح میره سر قبر جین؟! در جواب باید بگم که که در ابتدای نشون دادن صحنه ملاقات سان و ویدمور نشون میده که مادر سان بهش زنگ میزنه و سان با بچش صحبت میکنه و بچه ماما ماما میکنه و معنیش اینه که بچه نسبت به قبلا یزرگ شده و ممکنه تو این زمان یه اتفاقاتی افتاده باشه که سان به زنده بودن جین پی برده باشه(مثل ملاقات همه اوشنیک 6 با جرمی بنتام)
یه احتمال دیگه اینکه من رو زنده بودن جین تاکید دارم اینه که قبل از انفجار کشتی بابای جک به مایکل میگه الان میتونی بری و احتمال داره که همون موقع مایکل بدو بدو اومده رو عرشه و با جین پریدن توی آب و نجات پیدا کردن... چون دیدید که وقتی هارلی به والت میگه چرا دروغ میگید و هارلی بهش میگه تا از اونایی که نیومدن دفاع کنیم و والت بهش میگه مثل بابای من؟ و هارلی تائید میکنه
و میدونیم که والت با جرمی بنتام صحبت کرده و میشه ربطش داد به ابنکه بنتام به والت گفته که پدرت زندس.
اگه مایکل زنده باشه جین هم زندس و اگه جین زنده باشه هدف سان همون جینه.:biggrin1:
خب من که توی صفحه های قبل گفتم به نظرم مرده ! وقتی زنش تا آخرین ثانیه داره میبیندش و بعد میترکه و زنش هم گریه میکنه , نمیدونم چطوری میتونه زنده بمونه !! مگر اینکه اینم مثل بابای جک زندگی پس از مرگ داشته باشه !
زنش نمیبینه که جین ترکیده اریا جان.به خاطر این مکالمه:
jack:sun! there is nobody down there
sun: you cant c anything from here
خوب پس میفهمیم که سان انفجار جینو ندیده:) وگرنه انقدر اصرار نمیکرد برگردیم پائین.
کوتا بیا جون من امین:دی
نگرفتی کوروش جان؟ الان داره تریپ مهربونی میاد مثلا:دی

آخرین ویرایش:
آهان یه چیز دیگه هم هست
یادتونه اون موقع که مایکل اومد خودکشی کنه و بمب توی کشتی رو فعال کنه یه کاغذ دراومد و روش نوشته بود not yet؟ یعنی حالا نمیر
خوب اون موقع زمانش نرسیده بوده که بمیره ولی وقتی که بابای جک میاد بهش میگه you can go now .شاید یعنی حالا بمیر:دی
ولی این معنیش این نیست که جین مرده ها:دی جین من زندس:دی

در مورد مایکل :
برعکس فکر کنم منظور منو گرفتی اریا !!منم منظورم همین بود که این موضوع که مایکل مرده بسیار ذاقارته (مهسا خانوم هم اشاره کرد به همون نات یتو اینا که تاییدی دیگست بر این موضوع:biggrin1:
و اما در مورد جین !!
چه دلیل منطقیی میتونی برای اون فلش فوروارد:biggrin1: که توش جین زنده و خوشحال بود و رفت پاندا خرید بیاری ؟؟ کلا شک نکن که زندست;)
بعد یه حدس در مورد سیزن پنجم
من فکر کنم این سیزن هم دوباره برمیگرده زمان گزشته رو نشون بده !!
اگر یادتون باشه بن میگه یه اتفاقات خیلی بدی تو جزیره افتاده بعد از رفتن جک که تعریفشون به طور کلی یه مقدار زیادی سیزن میبره بعد این که جان چطوری از جزیره در اومدو چیکارا کرد دقیقنو اینا و مثلا من حدس مزنم ساویر هم از جزیره در اومده باشه و اینا + اون قوله چی بوده دقیقا:biggrin1: و....
کلا دلیل برای این که دوباره برگرده به گزشته نشون دادن سیزن 5 به نظر من زیاده
نگرفتی کوروش جان؟ الان داره تریپ مهربونی میاد مثلا:biggrin1:
دلیل اصلیش فکر کنم البته منحرف کردن جو بود البته:biggrin1:

چه دلیل منطقیی میتونی برای اون فلش فوروارد که توش جین زنده و خوشحال بود و رفت پاندا خرید بیاری ؟؟ کلا شک نکن که زندست
آره زندس ولی زنده موندنش هم سوپرایزه.
ولی اون کارشون رد گم کنی بود بخاطر اینکه اول خوشحالمون کنه که جین زنده میمونه که وقتی ضد حال مردن جین رو میبینیم حالمون بیشتر گرفته شه:laughing:
:((

در مورد جین :
حرفهاتون درسته تا حدودی ! ولی باید بشینم دوباره اون قسمت رو ببینم که اون صحنه کشتی رو ثانیه به ثانیه تحلیل کنم ! :دی

بعد یه حدس در مورد سیزن پنجم
فکر خوبیه !
ولی در مورد جین :
اون قسمت که جین میره پاندا میخره به جون من فقط یه حال گیری از بیننده هست ! یعنی بیننده تا آخرین ثانیه فکر کنه که جین داره برای بچه ـش میخره ولی بعد بفهمه این طور نیست ! دلیلی نداره که اون صحنه برای آینده بوده باشه. من که تقریبآ مطمئنم اون صحنه برای گذشته ( قبل از رفتن به جزیره ) هست و فقط برای جالبی اون قسمت ساخته شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or