بمیره اون حست ! نکنه با زیرنویس فارسی نگاه میکنی امین ؟! کل باحالی Sawyer به جز حالت صورتش و خنده هاش , به تیکه کلامهاش هستا !

نکن این کارو ! گناه کبیره ست !اره خب با زیرنویس فارسی میبینمش ولی دیگه تیکه های ساویر رو میفهمم![]()
امین که هنوز به طرف میگه هنری گیل ! خیلی مونده تا اینا رو ببینهتو نبین اینو امین
ولی یه چیزی که توی این سریال فوق العاده جالبه , اینه که در کل هیچ کس رو نمیشه مقصر دونست ! مثلآ الآن در مورد همین جین : میتونیم بگیم اعضای هلی کوپتر سوار مقصر هستن چون برای جین منتظر نموندن , ولی بریم عقب تر میرسیم به بن که زد اون یارو رو کشت , بریم عقب تر تر (!) میرسیم به اون یارو که بیخودی زد دختر بن رو کشت که بعدآ بن بخواد اون رو بکشه , دوباره عقب تر بریم میرسیم به ویدمور که کل این بدبختیا زیر سر اون بود
کوتا بیا جون من امین :biggrin1:حالا که اینطور شد همیشه به جای جیکوب مینویسم جاکوب که تو خوشحال باشی
اریا چی میگی ؟؟:confused:

سان به ويدمور گفت که من با شما اهداف مشترکی رو دارم.و صد در صد پیدا کردن جزیره همون هدف مشترک هستش.و یه اشاره هم کرد و گفت همونطور که میدونید ما تنها کسائی نیستیم که جزیره رو ترک کردیم.و بعدش هم اینکه صحنه ملاقات سان با ویدمور بالافاصله بعد از انفجار کشتی نشون داده میشه و میتونه این مفهوم رو برسونه که هدف سان هر چیزی که هست درباره جین هست.و ممکنه بدونه که جین زندس.
اما ممکنه این سوال پیش بیادش که اگه سان فکر میکنه جین زندس چرا براش یادبود ساخته و با هارلی به اصطلاح میره سر قبر جین؟! در جواب باید بگم که که در ابتدای نشون دادن صحنه ملاقات سان و ویدمور نشون میده که مادر سان بهش زنگ میزنه و سان با بچش صحبت میکنه و بچه ماما ماما میکنه و معنیش اینه که بچه نسبت به قبلا یزرگ شده و ممکنه تو این زمان یه اتفاقاتی افتاده باشه که سان به زنده بودن جین پی برده باشه(مثل ملاقات همه اوشنیک 6 با جرمی بنتام)
یه احتمال دیگه اینکه من رو زنده بودن جین تاکید دارم اینه که قبل از انفجار کشتی بابای جک به مایکل میگه الان میتونی بری و احتمال داره که همون موقع مایکل بدو بدو اومده رو عرشه و با جین پریدن توی آب و نجات پیدا کردن... چون دیدید که وقتی هارلی به والت میگه چرا دروغ میگید و هارلی بهش میگه تا از اونایی که نیومدن دفاع کنیم و والت بهش میگه مثل بابای من؟ و هارلی تائید میکنه
و میدونیم که والت با جرمی بنتام صحبت کرده و میشه ربطش داد به ابنکه بنتام به والت گفته که پدرت زندس.
اگه مایکل زنده باشه جین هم زندس و اگه جین زنده باشه هدف سان همون جینه.:biggrin1:
خب من که توی صفحه های قبل گفتم به نظرم مرده ! وقتی زنش تا آخرین ثانیه داره میبیندش و بعد میترکه و زنش هم گریه میکنه , نمیدونم چطوری میتونه زنده بمونه !! مگر اینکه اینم مثل بابای جک زندگی پس از مرگ داشته باشه !
نگرفتی کوروش جان؟ الان داره تریپ مهربونی میاد مثلاکوتا بیا جون من امین![]()
در مورد مایکل :

دلیل اصلیش فکر کنم البته منحرف کردن جو بود البته:biggrin1:نگرفتی کوروش جان؟ الان داره تریپ مهربونی میاد مثلا:biggrin1:
آره زندس ولی زنده موندنش هم سوپرایزه.چه دلیل منطقیی میتونی برای اون فلش فوروارد که توش جین زنده و خوشحال بود و رفت پاندا خرید بیاری ؟؟ کلا شک نکن که زندست

فکر خوبیه !بعد یه حدس در مورد سیزن پنجم