همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
راستی بچه ها من سریال PB رو گرفتم با این که خیلی قشنگه ولی به نظرم این نو آوری LOSTَُُ ُ نداره و مثل اون نیست . هر چند که خیلی قشنگ و هیجانی هست. کلا گفتم اگر سراغش نرفتید انتظار چیزی مثل LOST ُ نداشته باشید.
من همراه لاست 3 تا سريال ديگه نگاه ميکنم که پيشنهاد ميکنم حتما شما هم نگاه کنيد . زود قضاوت نکنيد. عاشقون ميشيد.
Prison Break
24
Heros

من به شخصه به لاست ترجیحش میدم.
آخه هر کدوم یه جور خفن هستن . به نظر من لاست نو آوری های خفنی داشت و همون ایجاد ابهام و ایجاد نکردن 1 شخصیت اصلیش باحال بود ولی این یکی خوب هیجانش بیشتره خوبیش هم همونطور که گفتید واقع گرایانه بودنشه. نمیشه گفت کدوم بهتره ولی خوب لاست یه برتری ای که داره پیچیدگیش هست دیگه:biggrin1: همین پیچیدگیش اصلا باعث وجود این همه پست در این تاپیک شده در حالی که تاپیک pb به 2 صفحه هم نمیرسه:-" البته من نمیگم کدوم بهتره ولی به نظرم اونایی که lost رو درست کردن خیلی فکرشون نسبت به کاری که میخواستن بکنن وسیع تر بوده.
با این حال که این سریال(PB) نمیتونه برای من و خیلی های دیگه جای لاستو پر کنه ولی چیز خوبی هست برای اونایی که مثل خودم در خماری فصل 5 به سر میبرن.

در آینده دعا خواهی کرد که بشه :biggrin1:

اره یه جورایی شیشه خورده داره گزشتش:دی (تا بعدا چی بشه!)

امین خودت داری میگی اپیزود 10 هستی هنوز ! اوج باحالی Sawyer از اواسط سیزن 2 به بعد هست که توی آخرای سیزن 2 و سیزن 3 تیکه پرونی هاش و قیافه ش محشره ! :biggrin1:

خب من تا اینجاش رو گفتم تا بعدا ببینم چی میشه:دی

در کل امین به نظره من این تاپیک زیاد نیا چون سریال برات spoil میشه ! مثلا الان نباید میدونستی سویر بچه باحال از آب در میاد . . .

حواسم هست!

پ.ن:در کل فکر نمیکنم ساویر بتونه جای جک رو واسه من بگیره:)

من هر بار که این پریزون بریک رو میبینم شک میکنم که نکنه این نویسنده ها خودشون قبلا این کاره بوده باشن:biggrin1:
تمام کار هایی که سازمان های فوق ویژه و پیشرفته ممکنه انجام بشه برای گرفتن اینا تو فیلم به تصویر کشیده میشه از اون ور اینا همیشه یه برنامه های جالب تری دارن که به ذهن هیچ بنی بشری نمیرسه بعضی هاش:biggrin1:
به نظر از اون ور هم تی بگ به راحتی میتونه با ساویر برابری کنه:love:
کلا اگر سیزن یک پریزون بریک رو در نظر نگیریم(به عنوان یه سریال فوقالعاده)من فکر میکنم از لاست بهتر باشه

من الان داشتم دوباره لاستو میدیدم واقعا کلیر رو به صورت ماسمالی و ظعیفی حذف کردن !!کلا این موضوع حذف شخصیت دره هصاب خورد کن میشه:biggrin1:

ویرایش شد...

آخرین ویرایش:
حواسم هست!
ما حواسمون نیس ! :دی

پ.ن:در کل فکر نمیکنم ساویر بتونه جای جک رو واسه من بگیره
آخه اون جک آدمه ؟ :sick:
نمیدونم چرا از همون اول ازش بدم میومد و چون اوایلش فکر میکردم این شخصیت اصلیه ، آزارم میداد .

من همراه لاست 3 تا سريال ديگه نگاه ميکنم که پيشنهاد ميکنم حتما شما هم نگاه کنيد . زود قضاوت نکنيد. عاشقون ميشيد.
Prison Break
24
Heros
سریال که زیاده ، من بین سریالایی که دیدم ، واقعا BattleStar Galictica رو با اختلاف بسیار زیادی از بقیه بیشتر دوست دارم ، بعد پریزن بریک و بعد هم لاست .
ولی بگم این BSG اصلا با اینا قابل مقایسه نیست ! هر قسمتش به اندازه ی یک فیلم سینمایی هالیوودی کار شده س .
فکر نمیکنم هیچ سریالی هیچ وقت بتونه جای اینو برام پر کنه . . .

من هر بار که این پریزون بریک رو میبینم شک میکنم که نکنه این نویسنده ها خودشون قبلا این کاره بوده باشن:biggrin1:
چی میگی؟:eek: به نظر من شما بیش از حد بزرگ میکنی . اگر یه کم به این فکر کنی که
مایکل از همه سوراخ سمبه های زندان خبر داره + همرو رو بدنش خالکوبی کرده+ یک نابغه هست پس نیازی نیست که اینقدر بزرگ نمایی بکنیم;)
به نظر از اون ور هم تی بگ به راحتی میتونه با ساویر برابری کنه:love:
فکر نمیکنم بشه شخصیت کسی که کلا خلقتش مشکل دار بوده و در ضمن
یک بچه ... هست
رو با سایر مقایسه کرد که
اونم با اینکه زیاد خوب نیست(البته خوب هست ولی خورده شیشه داره) ولی بازم شخصیتشو میبینی که در فصل 4 چجوری کلیر رو نجات میده
در ضمن یکی از دلایل شهرت سایر همون قیافش هست که با تی بگ کلی فرق داره/
نمیدونم چرا از همون اول ازش بدم میومد و چون اوایلش فکر میکردم این شخصیت اصلیه ، آزارم میداد .
:biggrin1: بابا اون اول که همه خوب نشونش میدادنو دکی دکی میکردن ! از اون اول هم ازش بدت میومد؟ بابا همه تو جزیره روش حساب میکردن;)

آخرین ویرایش:
دقیقا منم به همین دلیلی که گفتین خیلی ازش بدم میاد نمیدونم چرا !!
فقط جان لاک و ساویر ! :love:

خوب دیگه...
تا اخر سیزن سه رو شما ندید پس داری رو حساب سیزن یک قضاوت میکنی که اصلا به نظر من درست نیست;) پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
در مورد ساویر و تئودور هم فکر میکنم منظورمو خوب متوجه نشدی اگر بخوایم رو حساب پاکی و اینا مقایسه بکنیم که جزاب ترین شخصیت کل لاست میشه پسر مایکل:biggrin1::biggrin1:
کلا نمیدونم چطوری منظورمو تشریح کنم ولی خود قالب نقش و چه میدونم تیکه ها و موزیگریهاشونو اینا منظورمه بعدم اگر تا اخرش ببینی من حتی میتونم بگم دلت کاملا بی بگول میسوزه;)

مایکل از همه سوراخ سمبه های زندان خبر داره + همرو رو بدنش خالکوبی کرده+ یک نابغه هست پس نیازی نیست که اینقدر بزرگ نمایی بکنیم
اینجوریه دیگه ؟ خوب باشه !
لاست هم یکسری آدمن که هواپیماشون سقوط کرده + یه عده به فکر نجاتن + یه عده به فکره موندن تو جزیره. پس لازم نیست بزرگنمایی کنیم !!!!!! :)
اینجور توجیه اصلا درست نیست گل پسر.

فکر نمیکنم بشه شخصیت کسی که کلا خلقتش مشکل دار بوده و در ضمن
یک بچه باز هست
رو با سایر مقایسه کرد که اونم با اینکه زیاد خوب نیست(البته خوب هست ولی خورده شیشه داره)
من نمیدونم نحوه ی بدنیا اومدن یک نفر در محبوبیتش اینقدر توی نظره شما تاثیر داره ؟
اگه اینجوریه که کلا صیقه و این مسائل به این شکل فقط توی اسلامه پس همه افراد به جز چند تا کشور اسلامی طبق این تعریف حرومزاده ن !
اینکه نشد . نباید یک نفر رو بخاطر اشتباهاته (اگه بشه اسمشو گذاشت اشتباه) پدر و مادرش مواخذه کنیم.
اگه اینطوریه سویر هم مامانش . . .
با یه مرده دیگه می پرید و دیدیم که چطور هم کلاه سرشون گذاشت !

در ضمن یکی از دلایل شهرت سایر همون قیافش هست که با تی بگ کلی فرق داره/
شما male بودی دیگه ؟ :)
دلیل محبوبیت یک فرد تا این حد نمیتونه قیافه باشه ، اگه اینجوریه charlie - boon - . . . اینا همه بچه خوشگل بودن چرا اینا محبوبیت ندارن ؟ و چرا هارلی با اون هیکل و اون قیافه اینقدر طرفدار داره ؟
اصلا نگاه کن همین شخصیت اول Battle Star Galictica یک پیرمردی کج و خوله ای هست که صورتش هم سوخته و . . . ؛ ولی بین بیننده های این سریال بیشترین طرفدار رو داره و من خودم مثلا عاشقشم.
قیافه ی سویر فقط میتونه دلیلی برای دل بستگی سطحی ، اونم فقط دخترا ، بهش باشه . نمیدونم شما چرا اینو اینجا مطرح کردی !

خوب دیگه...
تا اخر سیزن سه رو شما ندید پس داری رو حساب سیزن یک قضاوت میکنی که اصلا به نظر من درست نیست پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
در مورد ساویر و تئودور هم فکر میکنم منظورمو خوب متوجه نشدی اگر بخوایم رو حساب پاکی و اینا مقایسه بکنیم که جزاب ترین شخصیت کل لاست میشه پسر مایکل
کلا نمیدونم چطوری منظورمو تشریح کنم ولی خود قالب نقش و چه میدونم تیکه ها و موزیگریهاشونو اینا منظورمه بعدم اگر تا اخرش ببینی من حتی میتونم بگم دلت کاملا بی بگول میسوزه
در تکمیل حرفه کوروش خان اینکه پریزن بریک باز لااقل هرچی باشه هر اتفاقی میفته توجیه منطقی داره !
و اینکه شما حساب کن شخصیت تی بگ که کاملا شخصیت منفی هست و یک نکته مثبت هم نداره ، چطور باید توسط نویسنده ها ساخته و پرداخته بشه که بتونه دوست داشتنی باشه

با همه این حرفا به نظره من اصلا تی بگ در مقابل سویر قرار نمیگیره ، اگه بخوایم شخصیت ها رو مقابل هم قرار بدیم باید sucre رو مقابل سویر قرار بدیم که هم بچه باحاله هم با مرام ( و . . . هم خوشگل! :) )

==========================================================================

در کل بیخیال این بحثای lost vs prison break و اینا بشید ، اصلا این بحثا معنی نداره خوب من از پریزن بریک بیشتر خوشم میاد یکی از لاست بیشتر خوشش میاد . . . بالاخره 6 میلیارد انسان و 6 میلیارد سلیقه متفاوت نمیشه همه ش بزنن تو سره هم که !
بالاخره اینا دو تا سریالن ، هرکدوم طرفدارای خودشون رو دارن ، و هردو هم قشنگن . . .

پ.ن. البته Prison Break قشنگ تره ! :) :biggrin1:

ولی پيشنهاد ميکنم هرکی فيلم 24 روو نديده حتما بره بگيره و اول کاری نظر نده. بزاره تا دی وی دی 4 رو ببينه بعد خود به خود عاشق شخصيت هاش ميشه جوری که آرزو ميکنه ای کاش این شخصيت الان وجود داشت و ميشد باهاش حرف زد. باور کنيد ، اینو از هرکی که این سريال رو ديده پرسيدم و تاييد کرده.!!

شما male بودی دیگه ؟ :)
:laughing: نه منظورم اینه که قیافش با شخصیت و اخلاقیاتش میخونه . منظورم این بود.
لاست هم یکسری آدمن که هواپیماشون سقوط کرده + یه عده به فکر نجاتن + یه عده به فکره موندن تو جزیره. پس لازم نیست بزرگنمایی کنیم !!!!!! :)
خیلی بی منطق جواب دادی!
گل پسر.
خواهش میکنم:biggrin1:
من نمیدونم نحوه ی بدنیا اومدن یک نفر در محبوبیتش اینقدر توی نظره شما تاثیر داره ؟
نه ولی کاملا به دنیا اومدنش با شخصیتش میخونه/
بچه باز
آخه من کی همچین حرفی زدم؟:eek: ! شما حرف و منظور منو عوض کردی:biggrin1:
من فقط منظورم این بود که زیادی به بچه ها علاقه داشته
با یه مرده دیگه می پرید و دیدیم که چطور هم کلاه سرشون گذاشت !
خوب وحید جون سایر رو من میگم که نمیشه با اون مقایسه کرد چون حده اقل شخصیتی که داشت دیگه در حد اون یارو تی بگ خلاف نبود.
دیدی که چطوری اون یارو آبروزینی (فکر کنم اسمش این بود ) کشت . یا به اون زنه سوزان گفت من وقتی از زندان بیام بیرون میام سراغت یا با اون کاراش یه کاری کرد اون پسره خود کشی کنی و ....
اما سایر
دیدی با اینکه به زنش خیانت کرد ولی بره بچش(که معلوم هم نیست بچش باشه) کلی پول ریخت تو حسابش یا وقتی دید اون خانواده بچه داره دلش نیمد خیانت کنه بهشون و ...
خوب دیگه...
تا اخر سیزن سه رو شما ندید پس داری رو حساب سیزن یک قضاوت میکنی که اصلا به نظر من درست نیست پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
در مورد ساویر و تئودور هم فکر میکنم منظورمو خوب متوجه نشدی اگر بخوایم رو حساب پاکی و اینا مقایسه بکنیم که جزاب ترین شخصیت کل لاست میشه پسر مایکل
کلا نمیدونم چطوری منظورمو تشریح کنم ولی خود قالب نقش و چه میدونم تیکه ها و موزیگریهاشونو اینا منظورمه بعدم اگر تا اخرش ببینی من حتی میتونم بگم دلت کاملا بی بگول میسوزه
در تکمیل حرفه کوروش خان اینکه پریزن بریک باز لااقل هرچی باشه هر اتفاقی میفته توجیه منطقی داره !
و اینکه شما حساب کن شخصیت تی بگ که کاملا شخصیت منفی هست و یک نکته مثبت هم نداره ، چطور باید توسط نویسنده ها ساخته و پرداخته بشه که بتونه دوست داشتنی باشه
خوب اشتباه از من بود شاید نباید زود قضاوت کنم (آخه آخرای فصل 1 هستم :p )
با همه این حرفا به نظره من اصلا تی بگ در مقابل سویر قرار نمیگیره ، اگه بخوایم شخصیت ها رو مقابل هم قرار بدیم باید sucre رو مقابل سویر قرار بدیم که هم بچه باحاله هم با مرام ( و . . . هم خوشگل! :) )
آره سوکر خیلی خیلی باحاله فقط کمی خنگ به نظر میرسه !
در کل بیخیال این بحثای lost vs prison break و اینا بشید ، اصلا این بحثا معنی نداره خوب من از پریزن بریک بیشتر خوشم میاد یکی از لاست بیشتر خوشش میاد . . . بالاخره 6 میلیارد انسان و 6 میلیارد سلیقه متفاوت نمیشه همه ش بزنن تو سره هم که !
بالاخره اینا دو تا سریالن ، هرکدوم طرفدارای خودشون رو دارن ، و هردو هم قشنگن . . .
منم موافق هستم . سلیقه ها فرق داره
پ.ن. البته Prison Break قشنگ تره ! :) :biggrin1:
:eek:

ولی پيشنهاد ميکنم هرکی فيلم 24 روو نديده حتما بره بگيره و اول کاری نظر نده. بزاره تا دی وی دی 4 رو ببينه بعد خود به خود عاشق شخصيت هاش ميشه جوری که آرزو ميکنه ای کاش این شخصيت الان وجود داشت و ميشد باهاش حرف زد. باور کنيد ، اینو از هرکی که این سريال رو ديده پرسيدم و تاييد کرده.!!
نمیدونم این آمارای جالب رو از کجا میاری !؟ من سیزن اول 24 رو دیدم ولی اصلا چنین احساسی در مورد هیچکدوم از شخصیت هاش نداشتم ! :) و اصلا حرفای شما رو تایید نمیکنم .

نه منظورم اینه که قیافش با شخصیت و اخلاقیاتش میخونه . منظورم این بود.
بد منظورت رو میرسونی :دی

خیلی بی منطق جواب دادی!
دقیقا منظورم همین بود . منظورم این بود که اون حرفت منطقی نبود و منم به شیوه ی خودت جواب دادم که ببینی چقدر بی منطقه.

من فقط منظورم این بود که زیادی به بچه ها علاقه داشته
خوب اینو ما تو ویالتمون بهش میگیم بچه باز ! :) شما چیزه دیگه ای میگید ؟ میگید هویج ؟ :دی

خوب وحید جون سایر رو من میگم که نمیشه با اون مقایسه کرد چون حده اقل شخصیتی که داشت دیگه در حد اون یارو تی بگ خلاف نبود.
گل پسر :دی منم که گفتم "با همه این حرفا به نظره من اصلا تی بگ در مقابل سویر قرار نمیگیره "
منم موافق هستم . سلیقه ها فرق داره
پ.ن. البته Prison Break قشنگ تره !
:eek:
دیگه ":eek: " نداره ، سلیقه ها با هم فرق داره دیگه :دی

بابا اون اول که همه خوب نشونش میدادنو دکی دکی میکردن ! از اون اول هم ازش بدت میومد؟ بابا همه تو جزیره روش حساب میکردن
برو بابا یه لاست هست و جک!
خوب نگاه کنید لاست شخصیت های زیادی داره و هرکی از یکسری بدش میاد و از یکسری خوشش.
این به شخصیته خوده فرد بستگی داره و هرکس توی این همه شخصیت اونی که به خودش و علایقش نزدیک تره رو انتخاب میکنه. به قولیه شعار تبلیغاتی سیزن 3 ، "find yourself"

حالا من نشستم فکر کردم جک به این مثبتی جدی چرا من و یکسریای دیگه اینقدر ازش بدمون میاد ؟ :) (البته دروغ گفتم ، اونقدرا هم فکر نکردم :دی )
و به این نتیجه رسیدم دلیلش همین مثبت بودنه زیاد از حدشه ! از اونجایی که جک شخصیته کاملا مثبته سریاله و سفیده سفیده ، و مثلا من آدمه خاکستری یی هستم ، ازش خوشم نمیاد !
نگاه کنید سویر این همه طرفدار داره . چون شخصیتش یه کم شیشه خورده داره (خاکستری مایل به سفید) و اکثره آدما هم همینطورن ! :)

الان با این حساب امین یا خیلی سفیده یا سفیدا رو دوست داره :) نه امین ؟

مثلا چارلی تو کودوم دسته بندی جا میگیره بعد ؟؟
من که واقعا بیشترین کسی که باهاش حال میکردم(چه از نظر بازی چه قالب نقش) چارلی بود:love:
بعد این ور با تئود.ر بگول حال میکنم :biggrin1::biggrin1: یعنی مثل اون بچه بازمو اینا ؟؟:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or