snake_pianist
Loyal Member
راستی بچه ها من سریال PB رو گرفتم با این که خیلی قشنگه ولی به نظرم این نو آوری LOSTَُُ ُ نداره و مثل اون نیست . هر چند که خیلی قشنگ و هیجانی هست. کلا گفتم اگر سراغش نرفتید انتظار چیزی مثل LOST ُ نداشته باشید.
آخه هر کدوم یه جور خفن هستن . به نظر من لاست نو آوری های خفنی داشت و همون ایجاد ابهام و ایجاد نکردن 1 شخصیت اصلیش باحال بود ولی این یکی خوب هیجانش بیشتره خوبیش هم همونطور که گفتید واقع گرایانه بودنشه. نمیشه گفت کدوم بهتره ولی خوب لاست یه برتری ای که داره پیچیدگیش هست دیگه:biggrin1: همین پیچیدگیش اصلا باعث وجود این همه پست در این تاپیک شده در حالی که تاپیک pb به 2 صفحه هم نمیرسهمن به شخصه به لاست ترجیحش میدم.
البته من نمیگم کدوم بهتره ولی به نظرم اونایی که lost رو درست کردن خیلی فکرشون نسبت به کاری که میخواستن بکنن وسیع تر بوده.در آینده دعا خواهی کرد که بشه :biggrin1:
امین خودت داری میگی اپیزود 10 هستی هنوز ! اوج باحالی Sawyer از اواسط سیزن 2 به بعد هست که توی آخرای سیزن 2 و سیزن 3 تیکه پرونی هاش و قیافه ش محشره ! :biggrin1:
در کل امین به نظره من این تاپیک زیاد نیا چون سریال برات spoil میشه ! مثلا الان نباید میدونستی سویر بچه باحال از آب در میاد . . .
ما حواسمون نیس !حواسم هست!
آخه اون جک آدمه ؟پ.ن:در کل فکر نمیکنم ساویر بتونه جای جک رو واسه من بگیره

سریال که زیاده ، من بین سریالایی که دیدم ، واقعا BattleStar Galictica رو با اختلاف بسیار زیادی از بقیه بیشتر دوست دارم ، بعد پریزن بریک و بعد هم لاست .من همراه لاست 3 تا سريال ديگه نگاه ميکنم که پيشنهاد ميکنم حتما شما هم نگاه کنيد . زود قضاوت نکنيد. عاشقون ميشيد.
Prison Break
24
Heros
چی میگی؟من هر بار که این پریزون بریک رو میبینم شک میکنم که نکنه این نویسنده ها خودشون قبلا این کاره بوده باشن:biggrin1:
به نظر من شما بیش از حد بزرگ میکنی . اگر یه کم به این فکر کنی که
فکر نمیکنم بشه شخصیت کسی که کلا خلقتش مشکل دار بوده و در ضمنبه نظر از اون ور هم تی بگ به راحتی میتونه با ساویر برابری کنه![]()
:biggrin1: بابا اون اول که همه خوب نشونش میدادنو دکی دکی میکردن ! از اون اول هم ازش بدت میومد؟ بابا همه تو جزیره روش حساب میکردننمیدونم چرا از همون اول ازش بدم میومد و چون اوایلش فکر میکردم این شخصیت اصلیه ، آزارم میداد .

پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
اینجوریه دیگه ؟ خوب باشه !مایکل از همه سوراخ سمبه های زندان خبر داره + همرو رو بدنش خالکوبی کرده+ یک نابغه هست پس نیازی نیست که اینقدر بزرگ نمایی بکنیم
من نمیدونم نحوه ی بدنیا اومدن یک نفر در محبوبیتش اینقدر توی نظره شما تاثیر داره ؟فکر نمیکنم بشه شخصیت کسی که کلا خلقتش مشکل دار بوده و در ضمن
یک بچه باز هست
رو با سایر مقایسه کرد که اونم با اینکه زیاد خوب نیست(البته خوب هست ولی خورده شیشه داره)
شما male بودی دیگه ؟در ضمن یکی از دلایل شهرت سایر همون قیافش هست که با تی بگ کلی فرق داره/
در تکمیل حرفه کوروش خان اینکه پریزن بریک باز لااقل هرچی باشه هر اتفاقی میفته توجیه منطقی داره !خوب دیگه...
تا اخر سیزن سه رو شما ندید پس داری رو حساب سیزن یک قضاوت میکنی که اصلا به نظر من درست نیست پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
در مورد ساویر و تئودور هم فکر میکنم منظورمو خوب متوجه نشدی اگر بخوایم رو حساب پاکی و اینا مقایسه بکنیم که جزاب ترین شخصیت کل لاست میشه پسر مایکل
کلا نمیدونم چطوری منظورمو تشریح کنم ولی خود قالب نقش و چه میدونم تیکه ها و موزیگریهاشونو اینا منظورمه بعدم اگر تا اخرش ببینی من حتی میتونم بگم دلت کاملا بی بگول میسوزه
:laughing: نه منظورم اینه که قیافش با شخصیت و اخلاقیاتش میخونه . منظورم این بود.شما male بودی دیگه ؟![]()
خیلی بی منطق جواب دادی!لاست هم یکسری آدمن که هواپیماشون سقوط کرده + یه عده به فکر نجاتن + یه عده به فکره موندن تو جزیره. پس لازم نیست بزرگنمایی کنیم !!!!!!![]()
خواهش میکنم:biggrin1:گل پسر.
نه ولی کاملا به دنیا اومدنش با شخصیتش میخونه/من نمیدونم نحوه ی بدنیا اومدن یک نفر در محبوبیتش اینقدر توی نظره شما تاثیر داره ؟
آخه من کی همچین حرفی زدم؟بچه باز
! شما حرف و منظور منو عوض کردی:biggrin1:
خوب وحید جون سایر رو من میگم که نمیشه با اون مقایسه کرد چون حده اقل شخصیتی که داشت دیگه در حد اون یارو تی بگ خلاف نبود.با یه مرده دیگه می پرید و دیدیم که چطور هم کلاه سرشون گذاشت !
خوب دیگه...
تا اخر سیزن سه رو شما ندید پس داری رو حساب سیزن یک قضاوت میکنی که اصلا به نظر من درست نیست پریزون بریک تقریبا هر سیزنش به نصبت قبلی یه پیشرفت محسوس داشته و قطعا به کامل دیدنش نظرت عوض میشه
در مورد ساویر و تئودور هم فکر میکنم منظورمو خوب متوجه نشدی اگر بخوایم رو حساب پاکی و اینا مقایسه بکنیم که جزاب ترین شخصیت کل لاست میشه پسر مایکل
کلا نمیدونم چطوری منظورمو تشریح کنم ولی خود قالب نقش و چه میدونم تیکه ها و موزیگریهاشونو اینا منظورمه بعدم اگر تا اخرش ببینی من حتی میتونم بگم دلت کاملا بی بگول میسوزه
خوب اشتباه از من بود شاید نباید زود قضاوت کنم (آخه آخرای فصل 1 هستمدر تکمیل حرفه کوروش خان اینکه پریزن بریک باز لااقل هرچی باشه هر اتفاقی میفته توجیه منطقی داره !
و اینکه شما حساب کن شخصیت تی بگ که کاملا شخصیت منفی هست و یک نکته مثبت هم نداره ، چطور باید توسط نویسنده ها ساخته و پرداخته بشه که بتونه دوست داشتنی باشه
)آره سوکر خیلی خیلی باحاله فقط کمی خنگ به نظر میرسه !با همه این حرفا به نظره من اصلا تی بگ در مقابل سویر قرار نمیگیره ، اگه بخوایم شخصیت ها رو مقابل هم قرار بدیم باید sucre رو مقابل سویر قرار بدیم که هم بچه باحاله هم با مرام ( و . . . هم خوشگل!)
منم موافق هستم . سلیقه ها فرق دارهدر کل بیخیال این بحثای lost vs prison break و اینا بشید ، اصلا این بحثا معنی نداره خوب من از پریزن بریک بیشتر خوشم میاد یکی از لاست بیشتر خوشش میاد . . . بالاخره 6 میلیارد انسان و 6 میلیارد سلیقه متفاوت نمیشه همه ش بزنن تو سره هم که !
بالاخره اینا دو تا سریالن ، هرکدوم طرفدارای خودشون رو دارن ، و هردو هم قشنگن . . .
پ.ن. البته Prison Break قشنگ تره !:biggrin1:

نمیدونم این آمارای جالب رو از کجا میاری !؟ من سیزن اول 24 رو دیدم ولی اصلا چنین احساسی در مورد هیچکدوم از شخصیت هاش نداشتم !ولی پيشنهاد ميکنم هرکی فيلم 24 روو نديده حتما بره بگيره و اول کاری نظر نده. بزاره تا دی وی دی 4 رو ببينه بعد خود به خود عاشق شخصيت هاش ميشه جوری که آرزو ميکنه ای کاش این شخصيت الان وجود داشت و ميشد باهاش حرف زد. باور کنيد ، اینو از هرکی که این سريال رو ديده پرسيدم و تاييد کرده.!!
بد منظورت رو میرسونینه منظورم اینه که قیافش با شخصیت و اخلاقیاتش میخونه . منظورم این بود.
دقیقا منظورم همین بود . منظورم این بود که اون حرفت منطقی نبود و منم به شیوه ی خودت جواب دادم که ببینی چقدر بی منطقه.خیلی بی منطق جواب دادی!
خوب اینو ما تو ویالتمون بهش میگیم بچه باز !من فقط منظورم این بود که زیادی به بچه ها علاقه داشته
گل پسرخوب وحید جون سایر رو من میگم که نمیشه با اون مقایسه کرد چون حده اقل شخصیتی که داشت دیگه در حد اون یارو تی بگ خلاف نبود.
دیگه "
" نداره ، سلیقه ها با هم فرق داره دیگه بابا اون اول که همه خوب نشونش میدادنو دکی دکی میکردن ! از اون اول هم ازش بدت میومد؟ بابا همه تو جزیره روش حساب میکردن
خوب نگاه کنید لاست شخصیت های زیادی داره و هرکی از یکسری بدش میاد و از یکسری خوشش.برو بابا یه لاست هست و جک!