همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آریا من یادمه میگفتی تو یکی از موبیزود ها یکی از ایستگاه ها که مخصوص سفر تو زمان هست نشون داده میشه و اینا (خودت بودی؟ :دی ) . من که چنین چیزی ندیدم !؟

آریا من یادمه میگفتی تو یکی از موبیزود ها یکی از ایستگاه ها که مخصوص سفر تو زمان هست نشون داده میشه و اینا (خودت بودی؟ :biggrin1: ) . من که چنین چیزی ندیدم !؟
من نبودم ! :دی کلآ من موبیزودها رو ندیدم ! احتمالآ فرهنگ بوده :دی
( شایدم توی IGN ای جایی خونده بودم , یادم نیست ! )

ُسلام
میگم بچه ها سعید توی فیلم لهجشو عوض کرده؟ توی مصاحبشون که لهجش خیلی فرق میکرد.
سواله دیگه:biggrin1:
سلام
تا جایی که فهمیدم عوض کرده لهجشو :دی چون توی Planet Terror یه جور دیگه حرف میزد ! کلآ بچه ی انگلیس هست بیچاره , اینجا مجبور شده با این لهجه حرف بزنه :دی

سلام
تا جایی که فهمیدم عوض کرده لهجشو :دی چون توی Planet Terror یه جور دیگه حرف میزد ! کلآ بچه ی انگلیس هست بیچاره , اینجا مجبور شده با این لهجه حرف بزنه :دی

آره اصلا صداش خیلی کلفته ولی تو فیلم نازک تره:دی اونجا که داره عربی صحیت میکنه به جای الحقیقه میگه الحکیکه! من نمیدونم کدوم عری به ق میگه ک:دی البته حق داره براش سخت باشه.
احتمالا گفتن امریکائیها که نمیفهمن عربا هم که مهم نیستن:laughing:
میگم شما عکسای جیکوبو دیدین؟
من این چشمه رو دیدم ولی اینیکی رو که موهاش بلنده رو ندیدم
14l6brm.jpg
2uylziu.jpg

جیکوب اون تیکه که موهاش بلنده فکر کنم اونجا باشه که لاک برای اولین بار میره پیشش و قاتی میکنه و همه چیزو میریزه بهم ، بعد یه تیکه بن میره طرفش که بگه بس کنه ، خیلی کوتاه قیافه نحسش نشون داده میشه :)

الان خب فهميدم تازه،
آره من بودم ، تو YouTube پيدا ميشه.
من 13 تا موبیزودا رو دیدم ، تو هیشکدوم اینی که میگی رو ندیدم :دی
دقیقا بگو کدوم رو برم ببینم !؟

مهسا شما دیدیش ؟

آخرین ویرایش:
جیکوب اون تیکه که موهاش بلنده فکر کنم اونجا باشه که لاک برای اولین بار میره پیشش و قاتی میکنه و همه چیزو میریزه بهم ، بعد یه تیکه بن میره طرفش که بگه بس کنه ، خیلی کوتاه قیافه نحسش نشون داده میشه :)

من 13 تا موبیزودا رو دیدم ، تو هیشکدوم اینی که میگی رو ندیدم :دی
دقیقا بگو کدوم رو برم ببینم !؟

مهسا شما دیدیش ؟

قديميه، برای قبل از شروع Season چهارمه.

http://www.youtube.com/watch?v=4bTvAUVPyLI

به عنوان ويديو توجه نکنيد:دی

قديميه، برای قبل از شروع Season چهارمه.

http://www.youtube.com/watch?v=4bTvAUVPyLI

به عنوان ويديو توجه نکنيد
eeeee این چی بود فرهنگ ؟ از کجا آورده بودیش ؟ :دی
موبیزودها 13 تان و اینی که دادی جزوشون نیس ! فکر کنم اتفاقا باید به عنوان ویدئو توجه کنیم !
این از خوده سایته abc ــه :
ABOUT: From the same creative team responsible for the TV series, watch 13 short stories of compelling, new, never-before-seen moments from LOST. These newly-created scenes reveal answers and details about your favorite characters. For each story, we leave it up to the fans to figure out where these pieces fit into the overall mythology. Click for CREDITS and a MessageBoard

اینم لیستشون
http://abc.go.com/primetime/lost/missingpieces/index?pn=missingpiecescredits#t=0

eeeee این چی بود فرهنگ ؟ از کجا آورده بودیش ؟ :دی
موبیزودها 13 تان و اینی که دادی جزوشون نیس ! فکر کنم اتفاقا باید به عنوان ویدئو توجه کنیم !
این از خوده سایته abc ــه :
about: From the same creative team responsible for the TV series, watch 13 short stories of compelling, new, never-before-seen moments from LOST. These newly-created scenes reveal answers and details about your favorite characters. For each story, we leave it up to the fans to figure out where these pieces fit into the overall mythology. Click for CREDITS and a MessageBoard

اینم لیستشون
http://abc.go.com/primetime/lost/missingpieces/index?pn=missingpiecescredits#t=0

خب اينايی که گذاشتی Missing Pieces ه و اينا.:دی Mobisode فرق داره. قبلاً توضيح داده بودم همين تاپيک، يه زمانی VeriZon که يه سرويس دهنده موبايله ، با abc قرارداد بسته بود که يه سری کليپ کوتاه رو به صورت اختصاصی فقط برای کاربران اين سرويس دهنده بذاره که ميشد از طريق موبايل DL کرد و اينا. برای همين اصلاً بهشون گفته ميشد Mobisode که ميشه Mobile+Episode . بعدش اين کليپ ها رو سايت رسميش هم اومد که از اون به بعد بيشتر به Webisode شناخته ميشدن.

تعداد اين Mobisode ها که ميگم کم بود، يا 3-4 تا بود يا 7-8 تا.که نصفشونم تکراری بود:دی

پ.ن: مصراع اول رو خاطرم نيست، مصراع دوم هم در کتاب پاک شده بود:دی

فرهنگ اینو نگاه کن صفحه ی قبل هم گذاشته بودم

The Lost Mobisodes, called "Missing Pieces," are mini-episodes that are supposed to "fill in the gaps" for us until the fourth season premiere. They are NOT deleted scenes and they were written and produced by the people who write and produce Lost. So far, there is 13 of them and they can be seen on ABC.com.

این یه تیکه از FAQ ــه imdb بودش .

***ويرايش***

خب نمدنم، نويسنده ی IMDB اشتباه kerde.
اين بود انشاء من.:دی

آخرین ویرایش:
فرهنگ اینو نگاه کن صفحه ی قبل هم گذاشته بودم

The Lost Mobisodes, called "Missing Pieces," are mini-episodes that are supposed to "fill in the gaps" for us until the fourth season premiere. They are NOT deleted scenes and they were written and produced by the people who write and produce Lost. So far, there is 13 of them and they can be seen on ABC.com.

این یه تیکه از FAQ ــه imdb بودش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or