همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خب من همشهری زیاد نمیخونم ! همشهری جوان میخونم :دی
ولی امکان نداره LOST رو پخش کنن. چون سریالی هست که هر ثانیه و هر لحظش یه نکته داره و این طوری باید هر قسمت 40 دقیقه ای رو توی 20,30 دقیقه پخش کنن و هیچی نمیمونه از سریال !

ما که اینقدر از دست اینا هرس خوردیم پیر شدیم , همشهری جوان مال جووناس :biggrin1:
منم از همین در عجبم که چطوری میخوان پخشش کنن . البته به دوستم گفتم اون رونامه رو برام پیدا کنه (تو آت آشغالاش بگرده) تا خودم ببینم اوضاع از چه قراره .

آخرین ویرایش:
من درستش کردم ولی شما هم نقله قول رو پاک کن
دمت گرم میومدی کل سریالو تعریف میکردی دیگه !
آقا یون این چشم کنجکاوه ! اگه چیزی میخواید بگید همینجوری وسط تاپیک نگید. حالا شما خسارت لو رفتن داستانی میدی:biggrin1:
=====
دوستان به ما بگید کدوم فصل سریال از همه ضعیف تره؟
آخه من بعد از 1ماه فصل 2شو گرفتم ولی نسبت به فصل یک افت کرده . همشم شده فلش بک ها . دیگه اعصاب آدمو خورد میکنه:sick:

شبیه کیت نیس؟:biggrin1:
image.php

همشهری جوان مال جووناس
شما یک بار بیر بخون صد در صد عاشقش میشی مجله هم هست
شبیه کیت نیس؟
ای ناقلا از کجا اوردی؟ :biggrin1:
===============
راستی کسی میدونه این سریال تا چند فصل ادامه پیدا میکنه؟

شما یک بار بیر بخون صد در صد عاشقش میشی مجله هم هست

===============
راستی کسی میدونه این سریال تا چند فصل ادامه پیدا میکنه؟

نه بابا شوخی کردم می خونمش , ولی این شماره جدیدشو هنوز نگرفتم . :)

قراره شش تا فصل باشه دو تا سیزن شانزده , هفده قسمتی دیگه مونده .

دوستانی اهل Lost تایپیک lost.ir که هر روز به کاربراش داره اضافه میشه و فعالیت بسیار عالی داره سایت به نظر من برای علاقه مندان این سریال بهترین مکان هست !!
www.lost.ir

اساتید ، اگه میتونید لینک اون سه چهار تا مطلبی که همشهری چاپ کرده بذارید ما هم استفاده ببریم :)
اگر هم میبینید حوصله لینک پیدا کردن و اینا ندارید هم اشکال نداره ، از صفحه ش عکس بگیرید بذارید اینجا :)
ممنون میشم

بعد این همه "نویسنده ها برنامه دارن" و "از همون اول شروع کار ، پایان کار رو میدونن" و "همه چیز طبق اون برنامه قبلی پیش میره" و اینا پس همه ش کشک بود با اون Alternate Ending ها دیگه . . . ؟ انگار اونا هم آخر سیزن 3 همونقدر میدونستن تو تابوت کیه که ما میدونستیم.
کیا هم انتخاب کرده بودن ! دیگه Sawyer که خیلی تابلوئه ، کیت بهش علاقه داشت و اگر سویر بود آخر سیزن سه وقتی جک بهش اون تیکه روزنامه رو نشون داد نمیومد بگه "why would i come ? " . دزموند هم همینجور.
اون طرز حرف زدنه کیت لایق کسی بود که منفور تر از این حرفا باشه . مثل لاک یا بن. واقعا حال آدم گرفته میشه وقتی این حرکات نویسنده ها رو میبینه .

آخرین ویرایش:
اساتید ، اگه میتونید لینک اون سه چهار تا مطلبی که همشهری چاپ کرده بذارید ما هم استفاده ببریم
اگر هم میبینید حوصله لینک پیدا کردن و اینا ندارید هم اشکال نداره ، از صفحه ش عکس بگیرید بذارید اینجا
ممنون میشم
فکر کنم بری مجله همشهری جوان رو بگیری بهتر باشه این هفته مطالب دیگرش هم جالب بود 300 تومان که بیشتر نیست

ببینید ما اینجا محدودیت داریم و نمیتونیم بدون متن پنهان حرف بزنیم. بیاین اینجا که فروم اختصاصی این سریال برای فارسی زبانانwww.lost.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or