همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سلام!
آقا به لطف این تعطیلات ما تونستیم SEASONE 1 این سریال رو ببینیم.

یه سوال دارم خیلی هیجان زده شدم یکی جواب بده:
ساویر مرد؟
چرا این سیزن به جای اینکه سریالوبه یه نتیجه برسونه بدتر ابهام ایجاد کرد؟
دارم میمیرم سیزن 2شم تا 1هفته دیگه دستم میرسه ولی بدبختی دیگه تعطیلی نیست.
یکی به سوالامون جواب بده

Last edited by a moderator:
چشم. از این به بعد:biggrin1:
-----
خوب مثل اینکه من وضعیتم بهتر از بقیسا همه دیدن تموم شده من هنوز 3تا سیزن جا دارم!
یه سوال هم داشتم:اگه سیزن 5 بیاد باید وایسیم کله سریال پخش شه تا بعد ها dvdش بیاد؟

نه...هر قسمتی که پخش میشه میاد روی نت...میتونی دانلود کنیش.

یه سوال هم داشتم:اگه سیزن 5 بیاد باید وایسیم کله سریال پخش شه تا بعد ها dvdش بیاد؟
بچه ها خمار و معتاد Lost شدن
لینکو سر هوا میزنن برا دانلود
خیلی طول بکشه 2 روز بعد پخش هر قسمت در دسترس هست فیلم!!!!
(داداش اینجا ایرانه سرعت پخش کپی در حد ..... !!!!)

بچه ها میگم موافقین راجع به باگ های سریال صحبت کنیم؟

چرا راجع به ایستگاهی که دزموند توش بود و پشت درش نوشته بود قرنطینه هیچ توضیحی داده نشد.؟در رابطه با قرنطینه منظورمه.
چرا سعید که عاشق دوست دخترش بود با شانن ریخت رو هم؟
فوتبال شروع شد بقیشو بعدا میگم. فعلا

به قول آریا اون یارو که تو همه زمانها بود (اسمش یادم نیست)
کی بود؟
-------------
چرا راجع به ایستگاهی که دزموند توش بود و پشت درش نوشته بود قرنطینه هیچ توضیحی داده نشد.؟در رابطه با قرنطینه منظورمه.
قرنطینه ای در کار نبود و سر کاری بود چون یه در بود که دزموند و اونی که باهاش بود ازش بیرون میرفتن!

اقا من میخوام یه نظر سنجی بزارم .
نمیدونم تا حالا تو این تاپیک گذاشته شده یا نه؟
اگه شما تو لیسته هواپیما بودید آیا به جنگل میرفتید یا تو ساحل میموندید؟

من اگه بودم میرفتم با ساویر میریختم رو هم.چرا؟
همه چی داره از کتاب و مجله بگیر تا مشروبو کلتو و ....
آدم با حالیم بود

آخرین ویرایش:
مهسا
میگم این روسو که این همه مدت به خودش نرسیده و موهاش انقدر اشفتس و یعنی یه شونه هم به موهاش نزده چرا جلو موهاش کوتاس؟:biggrin1:
دقت نکردم ولی شاید از بدبختی و بیچارگی اون تیکه از موهاش ریخته !

امیر ( snake pianist )
چرا سعید که عاشق دوست دخترش بود با شانن ریخت رو هم؟

این دیگه ربطی به سریال نداره ! کلآ این جور چیزا اون ور آب طبیعیه !

100% ساحل ! ولی اکثریت هرجا برن , منم همونجا میرم چون امنیتش بیشتره !

میگم این روسو که این همه مدت به خودش نرسیده و موهاش انقدر اشفتس و یعنی یه شونه هم به موهاش نزده چرا جلو موهاش کوتاس؟
نه دلیل داره!بد بخت دست تنها بود!
درستِ حس شونه نبود اما مجبور بود جلو موهاش رو برای دید بهتر بزنه!!!!!

من با لاک میموندم میرفتم میچسبیدم بهش تکون نمیخوردم.حالا هر جا دلش خواست...یا تو غارا یا تو ساحل
وقتی هم که دریچه رو باز کردن میرفتم میگفتم میخوام مسئول کامپیوتر شم
به نظرم احمقانه ترین کار اینه که با مایکل میموندم:دی روانیم کرد با کاراش:دی
دقت نکردم ولی شاید از بدبختی و بیچارگی اون تیکه از موهاش ریخته !
نریخته از وسط کوتاه کرده:دی...من خیلی بهش فکر کردم اگه موهاش موقع ورود(16سال پیش) تیفوسی هم کوتاه بود باز هم همه با هم بلند میشدن:دی
شاید به قول بچه ها واسه دید بهتره ولی از من میشنوید که دخترم میگم ربطی به دید نداره سوتیه کارگردانه:دی

آخرین ویرایش:
آریا این از اون حرفا بودا! تابلوس دیگه باگه!
مگه بن نزد همه افراد دارما رو پرته پرته کرد یعنی از بیرون کسی روی پروژه دارما نظارت نداشته ؟! پس چرا کسی برای اینکه بفهمه چه بلایی سر افراد پروژه اومده به جزیره نیومد؟
یادتون هست زمانی که داره جک توی ورزشگاه از پله ها بالا پایین میدوئه دزموند میاد پیشش .قبلش توی یه play back که بعدا نشون میده موقعی که دزموند میخواد بره ورزشگاه که بدو اه پنی میاد پیشش میگه کتابی که بهت دادم خوندی یا نه؟بعد بهش میگه بیا بریم مثل بچه آدم زندگیمونو بکنیم منظورم از این حرف اینه که اونجا پنی تو فکر دز بوده و میخواسته باهاش زندگی کنه ولی زمانی که دز به اون بیماری دچار میشه که هی میره عقب جلو:biggrin1: زمانی که زنگ میزنه به پنی ،اون بهش بی اعتنایی میکنه و اصلا علاقه ای نداره که باهاش ادامه بده حتی خونشم عوض کرده. به نظر شما این قسمت از سریال تناقض نیست؟

من می رفتم پیش ژولیت:biggrin1: میموندم .

آخرین ویرایش:
مهمترین سوال من اینکه کی برای
Dhrama initiative آذوغه فرستاده

آریا اگه او ساحل میموندی که هیچی پیدا نمیکردی:biggrin1: انگار افتادی یه جزیره معمولی تازه تو Leading Actor ها هم نبودی:biggrin1:

من اگه تو او جزیره بودم میگفتم اینها همش فیلمه خالی بندی مگه میشه:biggrin1:.:guitar:

آریا این مقاله ای که صفحه قبل گذاشتی خوندم این جوری شدم :blink: . با این حساب از اونی که فکر میکردم پیچیده تره

آخرین ویرایش:
امیر و آریا - Snake Pianist , EA Games با هم :

مگه بن نزد همه افراد دارما رو پرته پرته کرد یعنی از بیرون کسی روی پروژه دارما نظارت نداشته ؟! پس چرا کسی برای اینکه بفهمه چه بلایی سر افراد پروژه اومده به جزیره نیومد؟
خب شاید از عوامل بیرونی دارما هم همکار داشتن ! البته احتمالآ هیچ کس موضوع رو نفهمیده و سوالی که آریا کرده هم دلیلش همین موضوع میتونه باشه. یعنی مثلآ عوامل دارما که توی جزیره بودن با کسی در ارتباط نبودن و فقط با یه شرکتی برای پخش غذا ارتباط داشتن و این شرکت هم چون نمیدونه که دارما کلآ ناپدید شده , هنوز هم براشون آذوقه میفرسته تا سال n که با هم قرارداد دارن.

آریا اگه او ساحل میموندی که هیچی پیدا نمیکردی:biggrin1: انگار افتادی یه جزیره معمولی تازه تو Leading Actor ها هم نبودی:biggrin1:
بابا اومدیم جزیره خوش باشیم ! تو ساحل چند تا آپارتمان میزدیم زندگیمونو میکردیم از شر تهران هم خلاص میشدیم با این هوای گندش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or