دوست عزیز هرکسی نظری داره. البته شما اولین نفری هستی که این طور از جون و دل از این سریال بد میگی و من تا حالا کسی رو ندیدم که حداقل 5 تا اپیزود سریال رو دیده باشه و بعد نظرش این باشه. همون جور که من از Anime های ژاپنی متنفرم شما هم ممکنه از این سریال بدت بیاد ولی درست نیست آدم این طوری نظر بده.یکبار این سریال رو دیدم
واقعا میتونم به خیلی مسحره و مضخرفه
یکبار این سریال رو دیدم
واقعا میتونم به خیلی مسحره و مضخرفه

خارق العاده ترين سريالي بوده كه تاحالا ديدم . كلا اين سريال بيشتر داستان محوره و يا بايد زبان خوبي داشته باشيد يا زيرنويس فارسي تا بتونيد از سريال لذت . كه البته گزينه دوم يعني زيرنويس فارسي دركار نيست (شايد در آينده اومد ) .
مي تونم بپرسم چرا كسي ديگه در مورد سريال بحث نمي كنه ، فقط اولش بود ؟![]()
... يعني اگر مثلا 1-2 قسمت رو هم نبيني بازم چيزي رو از دست ندادي (البته بعضي وقتا)...عراقیه ، اسمش هم سعید . جالب اینه که من دقت کردم سویر تو تیکه پرونی هاش ، یه بار محمد صداش میکنه و یه بار هم علی .اون يارو مو فر فريه که يکم سياهه عربه ؟ اسمش چيه ؟
قسمت دوم سوم از سیزن 2 هستش .اين اپيزود ماله کدوم سيزنه ؟:
يه ياروئه که تريپ مخترع داره ... اينا تويه ساختمونن که پره آب و غذاس ... يه کامپيوتره که بايه پسورد فکر کنم 15 رقمي کار مي کنه ... يه بار ترانزيستورش سوخته ... يادم نيست کامپيوتره چي کار مي کرد ... يه وقتي دارن که پس رو وارد کنن ...
به خدا من خودم شدید طلبم که بشینم ادامه ی بحث رو بدم ولی عجیب سرم شلوغ بود این چند روز . یه پروژه ی ترجمه گرفته بودم که یه کم طول کشید . حالا دیگه آزادم . از فردا پس فردا دوباره شروع میکنم . مثل اینکه ما ننویسیم همه شل میشن ! البته تو استثنایی میلاداخارق العاده ترين سريالي بوده كه تاحالا ديدم . كلا اين سريال بيشتر داستان محوره و يا بايد زبان خوبي داشته باشيد يا زيرنويس فارسي تا بتونيد از سريال لذت . كه البته گزينه دوم يعني زيرنويس فارسي دركار نيست (شايد در آينده اومد ) .
مي تونم بپرسم چرا كسي ديگه در مورد سريال بحث نمي كنه ، فقط اولش بود ؟![]()

!!!!
)