Niko Bellic
کاربر سایت
مزه اش به اینه که خودت بشینی ببینی !!اسپویلر منو کی جواب میده؟
![]()
اخر سر کیت نصیب ساویر میشه یا جک!
رسما با ساویر مشکل دارم
نه,ولی بیشتر باب دل دختر هاست!یعنی فقط دخترا به ساویر رای میدن؟ گی گفته؟
من خودم به هارلی رای دادم. واقعا بهترین شخصیت پردازی رو داشت و همینطور بهترین بازی رو انجام داد.
23 قسمت.بچه ها فصل دوم چند قسمته!؟ فک کنم برا من ناقصه!![]()
واقعا Prison Break از Lost بهتره ؟ واقعا؟از همون قسمت اول من فهمیدم که این سریال چرته... هرچند خوب شروع کردا اما واقعا افتضاح تموم شد. درسته این سریال سبکش با فرار از زندان کاملا متفاوته اما هر دو سریال هستند و به نظر من این سریال به گرد فرار از زندان هم نمیرسه. کسانی که دنبال سریال خوب هستند و بین این لاست و فرار از زندان شک دارند که کدومو نگاه کنن من بدون شک میگم فرار از زندان
لاست فقط برای وقت پر کردن خوبه که یه عیبی هم داره اینه که ذهنت رو پر از سوال میکنه که هیچوقت بهشون جواب نمیده )x
پس خواهشا اين حرفا پاي طرفداري كوكورانه نذارينآخرین فصل متوجه میشیقضیه این پسره ریچارد چیه؟
تو دهه 50 که بوده! تو 2004 هم که بوده! تو بچگی های جان لاک هم که بوده کلا پیر نمیشه این ادم؟
اصلا ادمه!؟
:d@اریا: باشه نمیخونم
من از همون اول فیلم میدونستم با یه پایان بد طرفم و این فیلم رو با توجه به این پایان بدی که خودم نمیدونم چیه دارم میبینم!
تنها پایان بدی که میتونه بخوره به این سریال که یه پایان بدِ خوب باشه فک کنم این باشه کهاگه حدسم درست بوده لطفا نگیدبه نظرم همه اینا یه خواب بودهحالا کی خواب میبینه نمیدونم
نظری هم نمیتونم بدم!
![]()
یه چیز خیلی بامزه تو حرفات بود.یکی از مهمترین دلایلی که من هم با اشتیاق سریال را تا آخر دنبال کردم این بود که جواب سوالات را بگیرم.اما راستشو بخوای هنوزم که هنوزه نگرفتم!من فرار از زندان رو دیدم! الانم دارم لاست رو میبینم
اول سیزن 3مشم. باید بگم لاست از نظر هیجانی خیلی قشنگ تا الان جلو رفته و بیننده رو تا اینجا خیلی راحت و بدون هیچ نارضایتیی دنبال خودش کشونده!!!!
سوالایی که پاسخ داده نشده تا الان یکی از عواملیه که باعث میشه سریال رو تا اخر ببینی..