bayern_vahid
Loyal Member
بعد کله جزیره به یه چوب پنبه وصل بود:d
خیلی بد تموم شد :
1- جیکوب چه جوری از جزیره میرفت بیرون
2- اون زنه که تو جزیره جیکوب و اون دودرو بزرگ کرد از کجا اومده بود
3- اون نوره اصلا چی بود قلب جزیرهبعد کله جزیره به یه چوب پنبه وصل بود:d
4- چرا وقتی برادر جیکوب افتاد اونتو دود شد بعد بقیه نشدن
5- بن برای چی دودرو صدا میکرد اصلا
6-خوب اینا که مردن چرا اون دنیا یادشون نمیاد همدیگرو
7- اون مجسمه اصلا چی بود کی ساخته بود واسه چی ساخته بود
8- مگه هرلی آخر نشد جانشین جیکوب پس چرا مرد مگه نباید کلی عمر کنه
9- دزموند اصلا چرا انقدر مهم بود جک هم که رفت تو اون ابه چیزیش نشد
10- دزمود تو هر 2 دنیا هواسش بود که هست؟ چرا؟
11- والت چی شد اصلا چرا بضی وقتا میومد تو جزیره؟
12- یه قسمتی که خیلی برای من سواله اونجایی که لاک پاش ضخمی شده بعد اون دوده به ریچارد میگه برو اون قطب نما رو بده بهش چه جوری میشه از لحاظ زمان میگم
13- بابای جک این وسط چیکاره بود
خیلی چیزای دیگم هست که اگه بخوام بگم یه صفحه کامل میشه خیلی بد تموم شد به نظر من
یعنی رسما اینقدر سوال بی جواب گذاشتن که اصلا محاله ادم فکر کنه نویسنده به پایان باز فکر کرده باشه ( اصلا تعریف پایان باز یه چیز دیگست ) ! به نظرم این یه پایان بیشتر شبیه یه شروع بود !1. دقیقآ ! یعنی جزیره توی دنیای واقعی بود ولی بعدش هرکسی میمرد (حالا ممکنه مثل جک توی جزیره مرده باشه یا مثل جیمز از جزیره خارج بشه و پیر بشه بمیره) میره توی برزخ !
2. هیچ کسی نمیدونه ! کلآ معلوم نیست چه برزخی هست که ملت بچه دارن و مثلآ اون بچه بدبخت توی دنیای معمولی چیکاره بوده و ...بعد هم که یادشون می افته قبلآ توی جزیره بودن میگن گور بابای بچه !
3. کلآ مثل اینکه با سیاه پوستها مشکل داشتن(شوخی !) مستر اکو هم نبود ! البته مستر اکو رو خود سازنده های سریال گفتن پول بیشتر طلب کرده برای همین نیومده
آنالوسیا هم که توی اپیزود آخر (یا یکی مونده به آخر) گفته شد هنوز آماده نیست ! یعنی توی اون برزخ هم به شغل شریف رشوه گیری مشغوله
ولی مایکل و والت رو رسمآ کسی نمیدونه کجا بودن !
4. دزموند وقتی رفت توی اون اتاقکه که یه دستگاهی بود و جریان الکتریسیته و اینا , یه شوک عجیبی بهش وارد شد و در یه صدم ثانیه به اون دنیا رفت و برگشت ! کلآ بدنش یه حالت خاصی داره که اجازه داد آخرش بره توی چشمه و چیزیش نشه !
5. اگه فهمیدی به ما هم بگو
از همون قسمت اول من فهمیدم که این سریال چرته... هرچند خوب شروع کردا اما واقعا افتضاح تموم شد. درسته این سریال سبکش با فرار از زندان کاملا متفاوته اما هر دو سریال هستند و به نظر من این سریال به گرد فرار از زندان هم نمیرسه. کسانی که دنبال سریال خوب هستند و بین این لاست و فرار از زندان شک دارند که کدومو نگاه کنن من بدون شک میگم فرار از زندانکار شبکه abc و کلا سازنده های سریال ، یک کلاهبرداری بزرگ رسانه ای بود !!! والسلام !