همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
ممنون بابت ویدیو.
ببین منم از پایان داستان زیاد راضی نبودم ولی شماها دیگه خیلی دارید ازش بد میگید.
خوب بیربط بود اخه:دی - کلا اگه فصل 6 رو جدا از 5 فصل قبلی بدونیم - خوب بوده ولی اگه بخوایم به فصلهای اول نگاه کنیم بعد به پایان فصل 6 اصلا چیز مرتبطی نیست!

اکو و مایکل حتما آدمای بدی بودن و اون موقی که بقیه داشتن میرفتن بهشت اونا تو غیر داغ داشتن میسوختن! لعنت به سازندهای این سریال با این پایان مضخرف !!!!
دقیقآ دلیلی که بعضی دوستان میارن همینه ! بعد مثلآ مایکل بدبخت بیچاره که به خاطر نجات جون بچه ـش اون کارها رو کرد و البته بعدش هم جون خودش رو فدا کرد توی کشتی , میشه آدم بده. مستر اکو که به خاطر داداشش خلافکار شد و بعدش هم کشیش شد و به کارهای خوب روی آورد میشه آدم بده , ولی مثلآ سعید که کارش شکنجه بوده و خیلی ها رو کشته میشه آدم خوب و نیکوکار ! کیت که کل زندگیش رو سرگرم دزدی و زیر آب زنی و بدبخت کردن همه بوده میشه آدم خوبه ! حتی به بن هم که این همه آدم کشته اجازه میدن بره توی کلیسا ولی خودش به خاطر اینکه به روسو و دخترش بفهمونه چه خبر هست فعلآ نمیره !!!

دیدم اون سایت رو . توضیح نمیداد سنگین تر بود !! الآن شما توضیحی که در مورد "قراردادها" یا "زاد و ولد در جزیره" داده رو بخون ببین رسمآ چی گفته !
در مورد قراردادها نوشته هرکی نگهبان جزیره میشه میتونه قوانین رو وضع کنه ! حالا جیکوب باشه یا نفرات بعدی !! خب این شد توضیح ؟!!
یا در مورد بچه دار شدن در جزیره دو ساعت حرف زده و به نتیجه نرسیده. آخرش نوشته احتمالآ این هم از قراردادهای جزیره هست !!!!!
توضیحش در مورد مجسمه دیگه از این بدتر !
در مورد اینکه چرا والت رو توی کلیسا نمی بینیم , نوشته که والت زود از جزیره خارج شد پس به درد کلیسا نمیخوره ! اون وقت مثلآ پنی به درد کلیسا میخوره ؟! بون که قبل از والت از صحنه محو شد به درد کلیسا میخوره ؟!!
توضیحش در مورد مستر اکو هم خیلی خنده دار بود ! خوبه خود نویسنده ها گفتن میخواستیم بیاریمش ولی بازیگرش نیومده !
کلآ معماهایی که مثلآ خواسته توضیح بده رو خراب تر هم کرده ! یا معما رو پیچونده , یا نوشته به قراردادهای جزیره مربوطه !!

اولین معما که همگی فراموش کرده بودیم : کلآ برای چی دود همون اولین لحظه خلبان بیچاره رو کشت ؟!!
چرا دود صدای مکانیکی میداد ؟! (دقیقآ راست میگه ! از اولین اپیزودها یه صدای ماشینی و مکانیکی میداد و برای همین بود که یه عده از بیننده ها میگفتن از تعداد زیادی نانوماشین تشکیل شده)
اسب سیاهی که کیت دید چی بود ؟!!
چرا مجسمه 4 تا انگشت داشت و کی ساخته بودش ؟
اون نمادهای هیروگلیف باستانی توی Hatch و معبد و ... نشانه چی بود ؟
چرا دود مستر اکو رو به اون صورت کشت ؟
چرا ملت توی جزیره نمیتونستن بچه دار بشن ؟
اون راهبی که توی گذشته دزموند دیدیم , چرا یه عکس با الوییس داشت ؟!
چطوری دود نمیتونست روی آب حرکت کنه ولی توی یکی از اپیزودها خیلی راحت به شکل کریستین شپرد پیش مایکل رفت ؟! (روی کشتی ای که ترکید)
قضیه خاکستری که دود نمیتونست ازش رد بشه چی بود ؟
سعید آلوده میشه و بعد خیلی راحت با دو تا جمله عاشقانه از طرف دزموند آدم میشه !
نامادری جیکوب و داداش کی بود و از کجا اومده بود ؟!
اون شراب جادویی واقعآ چی بود ؟!!!
قضیه چشمه نور چی بود ؟!!
اکو و مایکل و ... توی صحنه آخر چی شدن ؟!
1: این جهان را کی افرید ؟ خداوند ؟حال سوال این است خداوند چگونه بوجود امد ؟!
2: اگر اسمان انتها ندارد پس انتهایش کجاست؟
3: هدف از خلق انسان چه بود ؟ چرا خداوند انسان را افرید ؟!
4:چگونه شد که شیطان غزیز ترین فرشته خداوند از انسان بدش امد و سعی کرد بشریت را نابود کند ؟!
5:این منشا قدرت خوداوندی از کجاست ؟!
آخر چرا ؟!

اریا بیشتر سوالاتت مثل این میمونه که از فیلم میپرسی ولی بازم قبول دارم بعضیهاش را باید جواب میدادند ولی نه مثل این شخصه کی بود یا از کجا اومد چون اگه یکی را بگن از کجا اومد فرداش حتما میپرسی اون شخصه بچه کی بوده ؟ که باعث شده اینجور جانوری خلق بشه؟! خلاصه این سوالات ما را تا مرز حضرت آدم میرسونه و در نهایت خوداوند:biggrin1:
یا بگی چشمه نور چی بود ؟ اگه اینو جواب بدن فرداش میگی کی این چشمه ی نور را ساخت ؟! اگه اینم جواب بدن فرداش میگی کی بهش یاد داد که این چشمه نور را بسازه ؟! فردا اونم جواب بدن میگی هدف از این کار چی بود ؟! اینم جواب بدن میگی خب که چی ؟! نگو که اینطور نیست بالاخره LOST هرچقدر هم جواب میداد بازم سوال طرح میشد .

آخرین ویرایش:
4:چگونه شد که شیطان غزیز ترین فرشته خداوند از انسان بدش امد و سعی کرد بشریت را نابود کند ؟!
آخر چرا ؟!

اریا بیشتر سوالاتت مثل این میمونه که از فیلم میپرسی ولی بازم قبول دارم بعضیهاش را باید جواب میدادند ولی نه مثل این شخصه کی بود یا از کجا اومد چون اگه یکی را بگن از کجا اومد فرداش حتما میپرسی اون شخصه بچه کی بوده ؟ که باعث شده اینجور جانوری خلق بشه؟! خلاصه این سوالات ما را تا مرز حضرت آدم میرسونه و در نهایت خوداوند:biggrin1:
یا بگی چشمه نور چی بود ؟ اگه اینو جواب بدن فرداش میگی کی این چشمه ی نور را ساخت ؟! اگه اینم جواب بدن فرداش میگی کی بهش یاد داد که این چشمه نور را بسازه ؟! فردا اونم جواب بدن میگی هدف از این کار چی بود ؟! اینم جواب بدن میگی خب که چی ؟! نگو که اینطور نیست بالاخره LOST هرچقدر هم جواب میداد بازم سوال طرح میشد .
فرخ ییهو بیا بگو خدا میتونه یه سنگی درست کنه که خودش هم نتونه بلندش کنه؟:دی خودت رو راحت کن.

رسما فکر کردید کارگردان فیلم خدا بوده؟

-صفت نقض رو دیگه برای خدا نمیتونی بیاری- همون طور که صفت زشت و پر خور و غیره رو نمیتونی بیاری(چراش رو نمیدونم،خودم 2 رکعت نمیاز نخوندم که به این چیزاش فکر کنم:دی)

آخرین ویرایش:
آخرش ما نفهمیدیم ویدمور از جونِ جزیره چی میخواست..میخواست صاحبش بشه یا اینکه نابودش کنه..
یا اینکه تو بعضی از قسمت ها افرادِ نا آشنایی بودند که نقشِ سیاهی لشکر رو بازی میکردند از کجا آمدن , کجا رفتن..
تکلیفِ زنُ بچه ی جیمز فورد چی شد , حتی نتونست دخترش رو ببینه..
من فکر میکنم هزینه ی بالا و کمبودِ وقت باعث شد تو یه اپیزود همه چی رو ماستمالی کنن برِ .. وگرنه سریال تا 2 تا اپیزودِ دیگه جا داشت.

Last edited by a moderator:
آخر چرا ؟!

حداقلش باید چشمه ی نور را می گفتند چیه و کی ساختتش!آخه همنیجوری قلب جزیره بود شد حرف!یا اینکه سریال تخیلیه و می شه هر چیزی توش گفت و دلیل نیاورد؟به نظر من بعد از سیزن 4,نویسندگان به این نتیجه رسیدند که نمی توانند داستان را جمع کنند,سیزن 5 را که فقط برای علافی ساختند تا بعد با یک برزخ کار تمام کنند!دقیقا ماسمالی...

سلام
بچه ها دقت کردین این پایان تقریبا گنگ چقدر روی امتیازات کاربران IMDB هم تاثیر گذاشته؟ به صورتی که امتیاز این سریال از 9.1 تا 8.8 تا حالا تنزل پیدا کرده.
یا علی مدد

من این سریال رو از اولشم گفتم فصل 4 باید تموم میشد طوری که وقتی فصل 5 رو شروع کردم دیدم داره خالی بندی تخیلی میشه دیگه از دیدنش منصرف شدم گفتم عمرم تلف میشه من واسه خودم تا فصل 4 تموم شده میدونم الانم خیلی راضیم این کارو کردم و عمرمو پای بقیه ی فصلاش تلف نکردم
در اخر هم لعنت بر این نویسندگان و تهیه کنندگان این سریال که به خاطر پول این طوری یه همچین موضوع نابی رو به گند کشیدن

جالبه اونهایی که با پایان سریال مخالف بودن یا به نظرشون 3 سیزن اول سریال بهتر بوده , یه دفعه تبدیل شدن به "آنتی لاست" lol
فکر کن طرف 6 سیزن (حدود 80 ساعت !!!) سریال نگاه کرده , بعد آنتی سریال هست !
مساله آنتي لاست بودن نيست آريا. مساله اينه كه تا ديروز هيچ كس از فصل 4 و 5 بد نمي گفت. چون مثلآ تو اومدي يه سري انتقاد رو مطرح كردي ، همچين جملاتي به چشم مي خوره!
گفتم عمرم تلف میشه من واسه خودم تا فصل 4 تموم شده میدونم الانم خیلی راضیم این کارو کردم و عمرمو پای بقیه ی فصلاش تلف نکردم
در اخر هم لعنت بر این نویسندگان و تهیه کنندگان این سریال که به خاطر پول این طوری یه همچین موضوع نابی رو به گند کشیدن
ببخشيد. نمي دونستيم بايد براي رضاي خدا سريال بسازن! :))

چون مثلآ تو اومدي يه سري انتقاد رو مطرح كردي ، همچين جملاتي به چشم مي خوره!

چه ربطی به آریا داره عزیز من ! ببخشید مگه ملت خر تشریف دارن ، خودشون نمی فهمن ؟

این همه سوال توی سریال چپوندن ، ملتُ دنبال خودشون هفته به هفته کشوندن به خاطر هیچی ؟

آقا اصلا یه سوال ! اون معبد رو کی ساخته بود ؟ اون چشمه چجوری آدما رو خوب میکرد ، چجوری مرده ها رو زنده میکرد ؟ به خدا انقدر سوال دارم که نگو :دی

وقتی فکرشو میکنم به این جمله میرسم که "شماها که عرضه ندارین سوال جواب بدین ، خب ... می خورین طرحش میکنین" :دی

به جان خودم ملتُ چند سال گذشته بودن سر کار ! فقط و فقط به خاطر پر کردن جیبشون ! یه جورایی احساس رکب خوردگی دارم بعد از تموم شدن سریال ! 100 رحمت به اون زندان فراری !

مساله آنتي لاست بودن نيست آريا. مساله اينه كه تا ديروز هيچ كس از فصل 4 و 5 بد نمي گفت. چون مثلآ تو اومدي يه سري انتقاد رو مطرح كردي ، همچين جملاتي به چشم مي خوره!
اتفاقآ هدایت اکثر افرادی که توی فرومها و سایتهای مختلف از لاست ایراد میگیرن هم میگن از فصل 4 به بعد این طوری شد. الآن بعضی جاها میرم ملت به شوخی به اونایی که سریال رو ندیدن میگن اول فصل 1 رو ببینین بعد فصل 6 :دی بین اینا رو ول کنین چون فقط معما طرح میشه و جوابی داده نمیشه !
البته به قول فرخ جان نباید جواب بدن چون معلوم نیست خداوند چطوری ما رو خلق کرده و ... !!! یعنی از این به بعد میگیم کارگردانها فیلمهای معمایی بسازن و آخرش بدون جواب دادن به معماها بنویسه The End و هرکسی سوالی پرسید ارجاع بدن به خداوند و جهان و معماهای آفرینش !

البته از طرفی هم برای سازنده های لاست بد نشد ! این طوری تا مدتها اسم لاست زنده میمونه و توی هر فروم و سایتی مردم در حال سر و کله زدن با معماهای حل نشده هستن و لاست رو تا مدتها فراموش نمیکنن !

من از روز اول میدونستم که همه سر کاریم:دی
یه عده خوشحال میاند 100 تا معمای دیگه هم از خودشون به معماهای بی شمار لاست اضافه میکنند به خیالشونم تحلیل کردند فیلم و 5 تا دیالوگ از هر فصل میارند میچینند کنار هم نتیحه میگیرند:دی

حالا آخرش من نفهمیدن لاک چرا باید استثنائی میبود:دی

یه جوری تمومش کردن که بتونن Spin Off خور کنن خب :دی
اره دیگه نسخه بعد ارن با بچه خیالی جک و بچه اون کره ای ها میان تو جزیره-اینا هم هر از گاهی از اون دنیا میان ملاقات دوده سیاه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or