همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
یه چیز دیگه !
خدایی همون موقع که گفت من یه کارایی دارم که انجام بدم ، حس من گفت که میخواد بره سراغ دختر ویدمور ، پنی ! البته شاید این فرضیه غلط باشه ، ولی بالاخره دیر یا زود بن سراغ پنی خواهد رفت، من فکر نکنم همچین آدم کله شقی ، از حرف خودش برگرده و اونو عملی نکنه !

حالا که فکرش رو میکنم امکانش خیلی زیاده نظریه درست باشه چون وقتی بن زنگ زد به جک کنار اسکله بود! و پنی هم تو قایق هست!! به احتمال 90% خودشه:دی

به احتمال خيلی زياد همينه
تنها چيزی که ما از اين قسمت فهميديم اينکه جزيره به زمان دارما برگشته و ثابت مونده.
آرون چی شد؟
فرانک لاپيدوس اين وسط چه کار ميکرد؟
سعيد و هارلی هم مشکوک بود جريانشون!I Wish You Had Believed Me :((
دو تا بازيگر ايرانی هم ديديم در اين قسمت.

میگم اون قدیما که جولیت برا فرار وکشتن یکی از خودشون محکوم شد بن تو نامه زده بود باید علامت گذاری بشه. بعد هم علامت رو نشون جک داد. اگه اشتباه نکنم علامته آرم یکی از ایستگاها بود که یه مار 4 5 سر بود . کسی چیزی نمیگه؟

حالا که فکرش رو میکنم امکانش خیلی زیاده نظریه درست باشه چون وقتی بن زنگ زد به جک کنار اسکله بود! و پنی هم تو قایق هست!! به احتمال 90% خودشه:دی
یه جورایی کاملا این فرضیه درسته منم قبول دارم اینو
حالا یه نظرم خودم بدم :
مطمئن باشید وقتی میرن تابوت بنتهام جرمی رو نگاه کنن توشو هیچ اثری ازش نمیبینن
حالا ببینید کی گفتم ! :دی

poorya_l

تنها چيزی که ما از اين قسمت فهميديم اينکه جزيره به زمان دارما برگشته و ثابت مونده.
این رو از کجاش فهمیدی؟! هنوز معلوم نیست باید تا اپیزود بعدی صبر کرد!!

آرون چی شد؟
در حاله ای از ابهام! کیت هم که اصلا بروز نداد بعدا مشخص میشه....

فرانک لاپيدوس اين وسط چه کار ميکرد؟
لاپیدوس جز کسانی بود که از جزیره رفت و باید برمیگشت!
و کسی که پشت این جریانات هست به خوبی همه رو باهم قرار داده!!

54M113

خسته بناشی:دی پس میخواستی 2 تا جان لاک بیاد در یک زمان باشه؟:دی

سلام

این قسمت هم مثل قسمتهای قبلی فوق العاده بود مخصوصا جمع آوری اعضای اوشین سیکس در هواپیما البته دزموند هم حتما کردن تو گونی بار هواپیما کردن:cheesygri

در این قسمت مکالمه بن با جک در کلیسا برای من جذاب بود که در آخر به این جمله ختم شد.

we are all convinced sooner or later
"همه ما دیر یا زود باور میکنیم"

این مکالمه در مورد رستاخیز مسیح (و به طور کلی در مورد روز رستاخیز بود)

بن فوق العادس!

یه جورایی کاملا این فرضیه درسته منم قبول دارم اینو
حالا یه نظرم خودم بدم :
مطمئن باشید وقتی میرن تابوت بنتهام جرمی رو نگاه کنن توشو هیچ اثری ازش نمیبینن
حالا ببینید کی گفتم ! :دی

بله همينطوره تيزر قسمت بعد هم به اين موضوع اشاره ميکنه.

میشه لینک تیزر رو بزاری ؟

http://www.youtube.com/watch?v=BiRaNrKOsqk
اگه با youtube مشکل داری بگو آپلود کنم.

زنه که همراه سعيد در اپيزود 6 بود ازش ميپرسه چی به ياد مياری
ميگه مردن!اونجا يی هم که اينا هستند به نظر جزيره مياد پس معلوم ميشه که در جزيره زنده شده!

eg8bz0o2mdf704jagogc.jpg

اینی که بغل جان لاک نشسته کیه !!! ؟؟؟
قسمت بعدی چیزای جالبی داره !

هاااا :دی خود لاست کم تو کف گذاشت ما رو گفتیم بازیش رو هم بازی کنیم شاید یه جوابایی داده بشه که نه تنها بهتر شد بلکه بدتر شد :دی
کسی اگر بازی کرد و فهمید آخرش چی شد به ما نیز بگویید :دی

در بازی شما جای Elliott یکی از بازمانده های پرواز 815 هستید که حافظه خودش رو از دست داده و در مسیر داستان های خود سریال پیش میرید ولی خیلی سریع و غیره و غیره... Elliott یک داستانی برای خودش داره مثل بقیه که با یک دختر به اسم Lisa بوده و سر یک قضیه و یک عکس لیسا کشته میشه و احتمالا قتل رو گردن Elliott انداختن....آخر بازی شما یک کشتی به دست میارید که به شما اجازه داده میشه که برید تا داستان قتل لیسا رو برای همه آشکار کنید ولی موقعی که دارید از جزیره میرید تازه پرواز 815 بالای سر شما سقوط میکنه و دوباره شما به هوش میاید ولی ایندفعه لیسا زنده هست و میگه ما زنده موندیم !
کسی اگر فهمید چی شد بگه :دی

هاااا :دی خود لاست کم تو کف گذاشت ما رو گفتیم بازیش رو هم بازی کنیم شاید یه جوابایی داده بشه که نه تنها بهتر شد بلکه بدتر شد :دی
کسی اگر بازی کرد و فهمید آخرش چی شد به ما نیز بگویید :دی

در بازی شما جای Elliott یکی از بازمانده های پرواز 815 هستید که حافظه خودش رو از دست داده و در مسیر داستان های خود سریال پیش میرید ولی خیلی سریع و غیره و غیره... Elliott یک داستانی برای خودش داره مثل بقیه که با یک دختر به اسم Lisa بوده و سر یک قضیه و یک عکس لیسا کشته میشه و احتمالا قتل رو گردن Elliott انداختن....آخر بازی شما یک کشتی به دست میارید که به شما اجازه داده میشه که برید تا داستان قتل لیسا رو برای همه آشکار کنید ولی موقعی که دارید از جزیره میرید تازه پرواز 815 بالای سر شما سقوط میکنه و دوباره شما به هوش میاید ولی ایندفعه لیسا زنده هست و میگه ما زنده موندیم !
کسی اگر فهمید چی شد بگه :دی

بازيش از اون دسته بازی هايی هست که تجاری بوده و فقط برای دزديدن جيب مردم ساخته شده!:biggrin1:
اما برای کسانی که سريال رو ديدن تجربه خوبی هست.
پايانش هم که ماست مالی........:biggrin1:

بازيش از اون دسته بازی هايی هست که تجاری بوده و فقط برای دزديدن جيب مردم ساخته شده!:biggrin1:
اما برای کسانی که سريال رو ديدن تجربه خوبی هست.
پايانش هم که ماست مالی........:biggrin1:
Asdasd
ما pirate خورش کردیم رفت :دی
ولی جداً کسی نمیدونه آخرش چی شد ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or