snake_pianist
Loyal Member
حالا که فکرش رو میکنم امکانش خیلی زیاده نظریه درست باشه چون وقتی بن زنگ زد به جک کنار اسکله بود! و پنی هم تو قایق هست!! به احتمال 90% خودشه

یه جورایی کاملا این فرضیه درسته منم قبول دارم اینوحالا که فکرش رو میکنم امکانش خیلی زیاده نظریه درست باشه چون وقتی بن زنگ زد به جک کنار اسکله بود! و پنی هم تو قایق هست!! به احتمال 90% خودشه
این رو از کجاش فهمیدی؟! هنوز معلوم نیست باید تا اپیزود بعدی صبر کرد!!تنها چيزی که ما از اين قسمت فهميديم اينکه جزيره به زمان دارما برگشته و ثابت مونده.
در حاله ای از ابهام! کیت هم که اصلا بروز نداد بعدا مشخص میشه....آرون چی شد؟
لاپیدوس جز کسانی بود که از جزیره رفت و باید برمیگشت!فرانک لاپيدوس اين وسط چه کار ميکرد؟
یه جورایی کاملا این فرضیه درسته منم قبول دارم اینو
حالا یه نظرم خودم بدم :
مطمئن باشید وقتی میرن تابوت بنتهام جرمی رو نگاه کنن توشو هیچ اثری ازش نمیبینن
حالا ببینید کی گفتم !
میشه لینک تیزر رو بزاری ؟
هااااخود لاست کم تو کف گذاشت ما رو گفتیم بازیش رو هم بازی کنیم شاید یه جوابایی داده بشه که نه تنها بهتر شد بلکه بدتر شد
![]()
کسی اگر بازی کرد و فهمید آخرش چی شد به ما نیز بگویید![]()
در بازی شما جای Elliott یکی از بازمانده های پرواز 815 هستید که حافظه خودش رو از دست داده و در مسیر داستان های خود سریال پیش میرید ولی خیلی سریع و غیره و غیره... Elliott یک داستانی برای خودش داره مثل بقیه که با یک دختر به اسم Lisa بوده و سر یک قضیه و یک عکس لیسا کشته میشه و احتمالا قتل رو گردن Elliott انداختن....آخر بازی شما یک کشتی به دست میارید که به شما اجازه داده میشه که برید تا داستان قتل لیسا رو برای همه آشکار کنید ولی موقعی که دارید از جزیره میرید تازه پرواز 815 بالای سر شما سقوط میکنه و دوباره شما به هوش میاید ولی ایندفعه لیسا زنده هست و میگه ما زنده موندیم !
کسی اگر فهمید چی شد بگه
Asdasdبازيش از اون دسته بازی هايی هست که تجاری بوده و فقط برای دزديدن جيب مردم ساخته شده!:biggrin1:
اما برای کسانی که سريال رو ديدن تجربه خوبی هست.
پايانش هم که ماست مالی........:biggrin1: