همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
درود.
من تو اين سيزن4 2تا سوال برام پيش اومد:
1.ربط اين پدر جك به جيكوب چي بود؟
2.اين كلير برا چي قيد بچشو زد؟

به احتمال زیاد این جیکوب باید یه چیزی تو مایه های یه روح باشه که داره از بدن پدر جک واسه برقراری ارتباط استفاده میکنه!هنوزم چیزی معلوم نشده دقیقا اوضاع چه خبره و سر کلیر چی اومده!

البته امیدوارم این سریال تا 2015 ادامه داشته باشه چون خیلی سرگرم کننده است عزا گرفتم این تموم بشه چی ببینم :biggrin1: فقط هوگو و ساویر
DUDE

سریال دیگه:biggrin1::) خودشون گفتن کلا 6 سیزن هست و سیزن 6 سال 2010 میاد!
:eek::biggrin1:
يعني تا آخر امسال سيزن 5 طول ميكشه؟!:((
من لاست رو بخرم یا پیریزن بریک؟
بستگي به سليقت داره. ولي اكثرا از لاست خوششون مياد.
اول لاستو بگير بعد اونو.:biggrin1:

چرا هیچ کس نظری در مورد اپیزود 6 نمیده؟!! :)

به نظر من فوق العاده ترین قسمتش بود تا الان!!
من فقط به این دلیل که دوباره همه دور هم جمع شدن و دیگه از محیط شهر خارج میشیم (اگه خدا بخواد , چون با توجه به موندن دزموند و اون بچه بعید نیست دوباره به شهر برگردیم) خیلی از این اپیزود خوشم اومد !

آقا این قسمتش خیلی باحال بودا ، ولی به نکته منفی توش بود :

این دختر کیت خجالت نمیکشه ، هر موقع کم میاره و فشار روش میاد ، میپیره روی جک ، اه اه اه حالم به هم خورد ، ما نخوایم این زنیکه :دی با جک قصه ما مراوده داشته باشه ، کی رو باید ببینیم ؟؟ ژولیت کجایی که جک دلش برات تَنُگ رَفـتَه ! :دی

آقا این قسمتش خیلی باحال بودا ، ولی به نکته منفی توش بود :

این دختر کیت خجالت نمیکشه ، هر موقع کم میاره و فشار روش میاد ، میپیره روی جک ، اه اه اه حالم به هم خورد ، ما نخوایم این زنیکه :دی با جک قصه ما مراوده داشته باشه ، کی رو باید ببینیم ؟؟ ژولیت کجایی که جک دلش برات تَنُگ رَفـتَه ! :دی
آره ! زنیکه همیشه همین طوریه. نه فقط جک , بلکه همه ! توی اپیزودهای قبلی هم وقتی افسرده میشد میرفت سراغ سایر و ... (اونجا که Others گرفته بودنشون) یا توی فلش بک ها که درست یادم نیست رفت با اون یارو که بچگی با هم بودن و ...
کلآ خوب تربیت نشده :دی
راستی :
جین چرا توی اون لباس و ماشین بود ؟! لباس و ماشین نو از کجا آوردن اینا و چرا باید بپوشه ؟! فقط یه حدس میشه زد که زمان جزیره به موقع دارما برگشته ! شاید باید اون بچه هم به اینا اضافه بشه تا زمان درست بشه ؟!

آره ! زنیکه همیشه همین طوریه. نه فقط جک , بلکه همه ! توی اپیزودهای قبلی هم وقتی افسرده میشد میرفت سراغ سایر و ... (اونجا که Others گرفته بودنشون) یا توی فلش بک ها که درست یادم نیست رفت با اون یارو که بچگی با هم بودن و ...
کلآ خوب تربیت نشده :دی
راستی :
جین چرا توی اون لباس و ماشین بود ؟! لباس و ماشین نو از کجا آوردن اینا و چرا باید بپوشه ؟! فقط یه حدس میشه زد که زمان جزیره به موقع دارما برگشته ! شاید باید اون بچه هم به اینا اضافه بشه تا زمان درست بشه ؟!

بچه ای که پدر ، مادر بالا سرش نباشن ، همین میشه دیگه :دی

این جینم فکر کنم با قسمت اول همین سیزن ارتباط داره داستانش ،جائیکه اون یارو جاپونیه از خواب بلند شد :دی بعدش دنیل فارادی رو نشون داد :دی

یه چیز دیگه !
در مورد خونی بودن صورت بن یه نظریه جالب وجود داره ! شاید دوست نداشته باشین بخونین برای همین توی اسپویلر میزارم دوباره :دی این نظریه رو یه آدم معمولی توی یکی از فورومها داده ولی انقدر واقعی به نظر میاد که ممکنه به تجربه دیدن اپیزودهای بعدی ضرر بزنه :دی خلاصه تصمیم با خودتونه !
وقتی جک از بن میپرسه کجا میری ؟ بن جواب میده : به یه دوست قدیمی قولی دادم که باید بهش عمل کنم. اون دوست (که دشمن هست و بن با طعنه میگه) میتونه ویدمور باشه و اون قول هم میتونه کشتن پنی باشه که بن به ویدمور گفته بود دخترت رو میکشم. اگه این نظریه درست باشه , دلیل برگشتن دزموند به جزیره هم خیلی راحت جور میشه.

این کیت همون لیاقتش سایره:دی!!! این سایر و جولیت از طرفی رابطشون خوب شده ها:دی!!!
اینکه جین چرا لباس دارما تنش بود میتونه جریان خیلی پیچیده ای داشته باشه(جریان دنیال فارادی) و یا خیلی معمولی مثلا رفته باشن لباس رو از ایستگاهی چیزی گیر اوردن!! :)
خلاصه 1 هفته دیگه معلوم میشه:دی

یه چیز دیگه !
امیدوارم این نباشه!!:eek::(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or