همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اپیزود جدید آمد و بعد از یک سه هفته استراحت بدون وقفه ادامه سریال و خواهیم دید :دی

S04E14
یعنی انقدر تو این تغییر شکل دهنده ها غرق بودیم کلا یادمون نبود یک نینای دیگر وجود داره :دی

آخرین ویرایش:
خوب تقریبا پیش بینی هممون اشتباه در اومد :دی

اما یکی از بهترین قسمت هایی بود که دیدم. بالاخره فهمیدیم این کچل ها کین :دی

قسمت به قسمت داره قشنگ میشه این سریال ! به زنم به تخته ! :d.
فقط اون ماشینه خیلی مخ من رو درگیر خودش کرده !!! :-s.

راستی منم تو این قسمت بودم. :d MR.X :d.

Oh My God......
S04E14
کچلارو به بهترین وجه ممکن جمع کردن....ولی یه سوال پیش میاد که چه خبره؟چند تا نینا داریم؟من فک کنم نینای دنیای والترنت اومده جای نینای اصلی,نینای اصلی مرده و شیپ شیفتر جاشو گرفته..یه همچین چیزایی...
و در ضمن فک کنم همین اولویا<اولویا ی پیتر باشه....

Oh My God......
S04E14
کچلارو به بهترین وجه ممکن جمع کردن....ولی یه سوال پیش میاد که چه خبره؟چند تا نینا داریم؟من فک کنم نینای دنیای والترنت اومده جای نینای اصلی,نینای اصلی مرده و شیپ شیفتر جاشو گرفته..یه همچین چیزایی...
و در ضمن فک کنم همین اولویا<اولویا ی پیتر باشه....

S04E14
دو نظریه دارم البته مردن نینا اونور یادم نیست 1 - نینا اونور هنوز زنده هستش با توجه به تایم لاین پیتر !!! 2 - نینا مرده ولی شیفترها اون و کشتن و تونستند ظاهر نینا رو برای خودشون بکنن یه نظریه دیگه هست بهتره نگم بیشتر شبیه جک هستش :دی

به سلامتی باز 3 هفته رفتن استراحت :دی

امیدوارم از اون استراحتشاون باشه که با قدرت بر میگردن... باتوجه به اینکه سریال باز یه نمه اوج گرفته.

se4ep14

استدلالی که من دارم اینه که پیتر از خط زمانی خودش پاک شده به خاطر همین اولیویا همون اولیو خودمونه ولی کلا تو زندگیش پیتر نبوده
در مورده نینا هم باید بگم به نظرم نینایی که پلیس گرفته واقعیه ولی اون یکی شیپ شیفتره , با این همه مانوری که روی تماشاگر ها داده شد یکم نا امید شدم
چرا اینقدر داره با تاخیر پخش میشه؟

سلام

S03E08
این مرد رو یادتون هست که درقبال گرفتن این قطعه پای اون مرد فروشنده رو خوب کرد؟ فصل چهارم رو تا آخرین قسمتی که پخش شده دیدم ولی ندیدم جایی بهش اشاری بشه. بنظرتون قسمتی رو جا انداختم یا کلا بهش پرداخته نشده ؟

i253187_6699.jpg

سلام

S03E08
این مرد رو یادتون هست که درقبال گرفتن این قطعه پای اون مرد فروشنده رو خوب کرد؟ فصل چهارم رو تا آخرین قسمتی که پخش شده دیدم ولی ندیدم جایی بهش اشاری بشه. بنظرتون قسمتی رو جا انداختم یا کلا بهش پرداخته نشده ؟

i253187_6699.jpg

سلام هادی اقای گل ...

منم کاملا این صحنه رو یادمه تا حالا اصلا اشاره ای بهش نشده ... کلا به خیلی چیزا اشاره نشده ... میترسم اینم مثل سریال لاست , همه چی رو بی پاسخ رها کنه و با یک سر هم بندی , کار رو تموم کنه ... امیدوارم اینجوری نباشه ...

آقا قسمت جدید که اپیزود 15 باشه رو دیدیم و بسی لذت بردیم ... حتما نگاه کنید ... معمای اصلی در مورد پیتر پاسخ داده شد ..

آخرین ویرایش:
S04E15
خب به سلامتی مشکل تایم الاین پیتر هم حل شد,دیگه آنچنان سوالی نمونده,می شه همین سیزن جمعش کرد....سیزن بعد تایید شده؟
پ.ن:البته دو تا سوال همچنان باقیست:1-کی ماشین رو تو تایم لاین جدید روشن کرده.2-اون یارو که قاتل اولویا بود تو اون اپیزود کارتونی سیزن پیش کی بود
و البته باید ببینیم منظور سپتمبر از اینکه اولیو می میره چی بود و سپتمبر توسط کی تیر خورده بود...

منم کاملا این صحنه رو یادمه تا حالا اصلا اشاره ای بهش نشده ... کلا به خیلی چیزا اشاره نشده ... میترسم اینم مثل سریال لاست , همه چی رو بی پاسخ رها کنه و با یک سر هم بندی , کار رو تموم کنه ... امیدوارم اینجوری نباشه ...

آقا قسمت جدید که اپیزود 15 باشه رو دیدیم و بسی لذت بردیم ... حتما نگاه کنید ... معمای اصلی در مورد پیتر پاسخ داده شد ..
اگه اشتباه نکنم,این صحنه یارو یه تیکه از ماشین رو بدست میاره و می بره به جهان موازی,اینش که مشخص بود,فقط می مونه چجوری خوبش کرد که خیلی مهم نیست..

دقیقا ، این قسمت خیلی جالب بود یه ذره از اون جو خط های زمانی و دنیا های موازی دور شدیم و رفتیم توی حال و هوای فصل اول

این قسمت بسیار زیبا بود ما را برد تو حال و هوای فصل اول !!!!

اتفاقا به نظر من خیلی هم مسخره بود. چرا باید یا این جمله که "مارو برد به فضای فصل اول" خودمونو گول بزنیم؟! مگه این همه مدته داریم نگاه می کنیم که برگردیم سر پله اول؟! این قسمت شروعی بود برای ادامه سریال و کش دادنش. به نظرم اوج کمبود ایده نویسنده بود این قسمت، که دست به دامن جریانات و ایده های فصل اول شد. اصلا چرا باید اتفاقاتی که قبلا افتاده دوباره اما با حالتی دیگه اتفاق بیافته. درسته تایم لاین عوض شده اما دلیل بر این نیست که اتفاقات چندین سال پیش الان اتفاق بیافته. میتونم برسونم منظور رو؟ هر چی بوده گذشته و تنها در پایان و اتفاقات جریان میتونه تغییر ایجاد بشه نه که جریانات گذشته بمونن الان خودشونو نشون بدن. این وسط پیتر حذف شده بود، اما زمان در حال ادامه بود. پیتر به گذشته بر نگشته که حالا بخواد اینا اتفاق بیافتن. کلا سریال داره خودشو زیر سوال می بره با این کارا. البته اینا جوری قدم برداشتن که هر کاری بخوان میتونن سر داستان بیارن و به سمت لودگی و بیهودگی بکشن. از همون اول هم با شک و شبهه شروع به دیدن این سریال کردم چون نویسنده اش آبرامز بود و میترسیدم مثل لاست برم سر کار و چندین سال از عمر گرانبهام هدر بره. الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اینم به سرنوشت لاست دچار میشه.

از این به بعد وقتمو میذارم سر سریال هایی چون ومپایر دایاری و اسپارتاکوس و .... حداقل اینا اکشنن و هیچ روزنه و سواخی معمایی ندارن و همش بکش بکشه. خستمون کردن دیگه بخدا با این حرکات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or