همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به جان خودم جزو اولین نفرایی بودم که این قسمت فرینج رو دیدم :دی ... فک ام هنوز رو زمینه ولی به خاطر الکلاسیکو نرسیدم بیام اینجا پست بدم ...

آریا بدو .. بدو بدو :دی

بر عکس همه ی شما اصلا با این اپیزود حال نکردم :|
یعنی چی آخه داره داستان Jones رو دنبال میکنه یهو واسه اینکه از یکنواختی دربیاد میپره میره 2036 اصلا از J,J Abrams انتظار همچین حرکتی رو نداشتم ، آره اگه فقط به همین اپیزود نگاه کنیم خیلی اپیزود باحال و خفنی بود ولی اگه کل فصل رو دنبال کرده باشید این اپیزود بیشتر شبیه یه Spin off خیلی خفن میموند ، حالا سوال اینجاست که این 3تا اپیزود باقیمونده رو میخوان به Observer ها اختصاص بدن یا Jones یا یجوری این دوتا رو به هم وصل کنن

یعنی چی آخه داره داستان Jones رو دنبال میکنه یهو واسه اینکه از یکنواختی دربیاد میپره میره 2036 اصلا از J,J Abrams انتظار همچین حرکتی رو نداشتم ، آره اگه فقط به همین اپیزود نگاه کنیم خیلی اپیزود باحال و خفنی بود ولی اگه کل فصل رو دنبال کرده باشید این اپیزود بیشتر شبیه یه Spin off خیلی خفن میموند ، حالا سوال اینجاست که این 3تا اپیزود باقیمونده رو میخوان به Observer ها اختصاص بدن یا Jones یا یجوری این دوتا رو به هم وصل کنن

S4E19

تو فرینج اینکار زیاد عجیب نیس :دی توی فصل های قبلی هم سابقه داشت که اپیزود های فلش بک از دوران جوونی والتر بزارن و یا حتی یه بار یه اپیزود موزیکال هم درست کردن! این قسمت هم ارتباط های خیلی قوی ای با داستان اصلی داشت، یک سری چیز ها مثل هدف اصلی تماشاگر ها معلوم شد و فهمیدیم که فقط هم تماشا نمیکردن، و یه ایده ی کلی جدید هم به وجود اومد که باهاش میشه فرینج رو یه فصل دیگه هم ادامه داد.

در ادامه صحبت های ساسان باید بگم که:
این قسمت ارتباط مستقیم با خود داستان داشت. برای مثال اگه یادت باشه پیتر وقتی وارد اون دستگاه شد به آینده سفر کرد و در حال جنگیدن برای نیروی مقاومت بود. منتها اونجا اولیو زنده بود اما از اونجایی که تایم لاین دائما در حال تغییره، تو این تایم لاین زنده نمونده. حالا چجوری ویلیام بل این وسط زنده شده و باعث مرگ اولیو شده رو هنوز نمیدونیم (طبق گفته های والتر). کلا خیلی خفن چسبوند به هم من اصلا انتظار این حرکت رو نداشتم از نویسنده. این قسمت سریال رو خیلی جلو انداخت. چجوری بگم، حالتی داشت که فهمیدیم خیلی هم بی سر و ته نمیره جلو و نوسنده تو ذهنش فکرایی داره. شاید این قسمت جوابیه ای به کسانی مثل من بود که میگفتم، نویسنده دیگه ایده اش تموم شده و داره دره پیت مینویسه. معلومه که از قبل برنامه ریزی شده بوده و هنوز راه داریم.

......

سلام
fringe S4E19
به نظر من که دوباره بر میگرده به زمان حال .
ولی با این اپیزود عملاً معمای ساخت دستگاه رو حل کردن به نظر من .
والتر با مغز کامل هم موجود بسیار وحشتناکیه :دی
فرینج بی لیو ، تحریم باید گردد :دی

کف کردیم !!!!! فکر هرچیزی رو میکردم به جز این ! :دی مغزم ترکید بابا !
S04E19
جو این قسمت واقعآ عالی بود ! این حالت حکومت نظامی و Observer هایی که یدونه از اونا کافیه تا آدم سکته کنه ولی الآن هر گوشه چند تاشون حضور دارن ، خیلی جالب بود.
این جمله هم بسیار زیبا بود ! :دی Shoot first. I`ll read them later
حالا باید دید اپیزودهای بعدی چطوریه. احتمالآ تا آخر این سیزن دوباره برمیگرده به زمان حال و نشون میده چه اتفاقاتی افتاده و توی اپیزود آخر وصل میشه به آینده. فقط امیدوارم کنسل نشه !! :((
ویلیام بل اون وسط چه غلطی میکرد ؟! :دی حالت دستش جوری بود که شاید میخواستن نشون بدن اولیویا رو پرت کرده بیرون و نذاشته توی کهربا بیاد ؟!
این دختره هم از لحظه اول فهمیدم پسر پیتر و اولیویا هست ! :دی
ولی به نظرم مهم ترین فرد این وسط جونز هست که توی اپیزودهای بعدی حتمآ ازش چیزای زیادی می بینیم ! شاید حتی مشخص بشه که اهدافی که دنبال میکرده برای جلوگیری از اومدن Observer ها بوده !!
راستی کل این سیزن یه طرف ، بازی دزموند :x توی این اپیزود یه طرف ! :دی باید یدونه از اون "برادر" هاش هم میگفت ! :دی

آخرین ویرایش:
S4E19
البته به طور مستقیم نگفتن الیو مُرد:دی
برای منم سواله ویلیام بل چجوری زنده شد! تو اون تایم لاین هم که مُرده بود.:-/
کلا اپیزود فک براندازی بود. امیدوارم اگه قراره کنسل بشه، تو همین فصل و تو اوج تمومش کنن.

S04 E19
واقعا عالی بود این قسمت... فوق العاده ....
فقط خیلی کنجکاوم که بدونم چه بلایی سر اون یکی دنیا اومده...
کاشکی بتونه به همه معماهای بوجود اومده جواب بده و مثل لاست نکنه این سریال رو ..

راستی کل این سیزن یه طرف ، بازی دزموند :x توی این اپیزود یه طرف !
آره .. اینو خوب اومدی. کلا این دزموند رو خیلی دوس دارم، باحال بازی میکنه...:x

اخبار جدید از طرف Vmilad

به گفته سازندگان سریال فرینج، قسمت نوزدهم پنجره ای بود به فصل پنجم سریال و اینکه اگه ساخته بشه چجوری قراره دنبال بشه

به گفته سازنده های سریال سرنوشت فرینج این هفته مشخص میشه و اونا درصد تمدید شدن سریال رو 99% می دونن

S04E19
سینا نگران نباش خیلی میشه روی داستان مانور داد.مثلا یه راه پیدا میکنن که به زمان قبل برگردن و الیو رو زنده نگه دارن. چه میدونم یه همچین چیزایی :دی البته هنوز معلوم نیست اولیو کجاست. مردنش تایید نشده.

S04E19
حالا کی گفته الیو مرده.تازه مرده باشه هم مشکلی نیست,در کل خیلی حال کردم آقا!خیلی....اصلا فکرش رو هم نمی کردن,هم جواب ماشین رو خیلی خوب دادن,هم جواب تماشاگران رو...حالا سیزن بعد جالب می شه که جونز زنده بمونه<بعد یه مدتی شاهد جنگ سه طرفه باشیم که همیشه بهترین سوزه ها رو داره...

S4E19
باو من که خودم اول از همه گفتم مستقیم نگفتن الیو مُرده:دی خواستم جو بدم:دی
ولی منم با آریا موافقم. به نظر من جونز میخواست از این اتفاقا جلوگیری کنه و یه جورایی هدفش هدف خوبی بود، ولی وسیلش نه. ولی هنوز سواله ویلیام بل چجوری زنده شد؟ البته من یادم نمیاد ویلیام بل اون ور هم مُرده بود یا نه.:-/ شاید اون بوده:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or