snake_pianist
Loyal Member
به جان خودم جزو اولین نفرایی بودم که این قسمت فرینج رو دیدم
... فک ام هنوز رو زمینه ولی به خاطر الکلاسیکو نرسیدم بیام اینجا پست بدم ...
آریا بدو .. بدو بدو
آریا بدو .. بدو بدو

بر عکس همه ی شما اصلا با این اپیزود حال نکردم
یعنی چی آخه داره داستان Jones رو دنبال میکنه یهو واسه اینکه از یکنواختی دربیاد میپره میره 2036 اصلا از J,J Abrams انتظار همچین حرکتی رو نداشتم ، آره اگه فقط به همین اپیزود نگاه کنیم خیلی اپیزود باحال و خفنی بود ولی اگه کل فصل رو دنبال کرده باشید این اپیزود بیشتر شبیه یه Spin off خیلی خفن میموند ، حالا سوال اینجاست که این 3تا اپیزود باقیمونده رو میخوان به Observer ها اختصاص بدن یا Jones یا یجوری این دوتا رو به هم وصل کنن
در ادامه صحبت های ساسان باید بگم که:بر عکس همه ی شما اصلا با این اپیزود حال نکردم
یعنی چی آخه داره داستان Jones رو دنبال میکنه یهو واسه اینکه از یکنواختی دربیاد میپره میره 2036 اصلا از J,J Abrams انتظار همچین حرکتی رو نداشتم ، آره اگه فقط به همین اپیزود نگاه کنیم خیلی اپیزود باحال و خفنی بود ولی اگه کل فصل رو دنبال کرده باشید این اپیزود بیشتر شبیه یه Spin off خیلی خفن میموند ، حالا سوال اینجاست که این 3تا اپیزود باقیمونده رو میخوان به Observer ها اختصاص بدن یا Jones یا یجوری این دوتا رو به هم وصل کنن
توی این اپیزود یه طرف ! آره .. اینو خوب اومدی. کلا این دزموند رو خیلی دوس دارم، باحال بازی میکنه...راستی کل این سیزن یه طرف ، بازی دزموندتوی این اپیزود یه طرف !

ساسان خدا به آرزوهات برسونه تورو >:d<اخبار جدید از طرف Vmilad
شاید اون بوده