همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
S04E11
من اتفاقا با قضیه ی استرید ها حال کردم....جا داشت از استرید یه کم بیشتر استفاده بشه که شد.و بالاخره اولین راز گشایی از کچل ها...باید 12 تا مچل داشته باشیم,حالا باید منتظر بمونیم تا معلوم بشه که سپتامبر برای چی پیتر رو نجات داد و اصولا از چی نجاتش داد...البته این طرز پیشبینیه کچل ها یه ذره ناجور معلوم شد,بعید می دونم توضیح خاصی راجع به اینکه اون دستگاه چیه بدن...احتمالا مثل قلب جزیره تو لاست ولش می کنن....
آریا:
دقیق نمی دونم ولی فک کنم تو این سیزن هم یه بار دیگه به اینکه چارلی با حشره شناسه هست اشاره شد...

چی میگی باو...!!! زیرنویس اومده...!!! برو سایت alt.subscene.com هرچی زیرنویس میخوای اون تو هست...!!! معمولا 7 - 8 ساعت بعد ریلیز زیرنویس میاد...!!!!

آره الان اومد : اپیزود 12 رو گذاشتم برای دانلود ... ببینیم این قسمت اون غافلگیری که همه منتظرشن رو داره یا نه ! :دی

SEASON 04 E12

آخرش یکی بیاد من و روشن کنه چی شد ؟ :دی الان لیو چیزی گرفتش :دی معلوم نیست جونز چیکار داره میکنه :دی همچنان منتظر دیدار با سم وایس هستیم شاید دیگر تو فیلم نباشه :-S زبونم و گاز بگیرم بهتره :دی

آخرین ویرایش:
آقا ترکوند. بخدا ترکوند :دی

سریال رسما داره میشه همونی که قبلا بود. جوری آخر سریال ولت میکنه که این یه هفته برات 1 سال بگذره :دی این قسمت کلا هیجان داشت میبارید از سرو کولم. :دی

اپیزود 12 رو تازه دیدم ... رسماً ترکونده آبرامز ! :دی
این Observer ـهــا چه جذاب شده خط داستانی شون ...
کلاً حال و هوای این سیزن داره برمی گرده به سیزن یک .

اپیزود 12 رو تازه دیدم ... رسماً ترکونده آبرامز ! :دی
این Observer ـهــا چه جذاب شده خط داستانی شون ...
کلاً حال و هوای این سیزن داره برمی گرده به سیزن یک .
hwgh t; کنم نویسنده ها از عمد آبزرورز رو تا الان زیاد قاطی ماجرا نکرده بودن که سریال رو کش بدن.احتمالا حالا که دیدن احتمال کنسل شدن خیلی بالاست آوردنشون تو تا دیر نشده...
پ.ن:راستی خبری از سیزن بعدی یا اینکه این سیزن آخرین سیزن هست نیومده؟

من دیگه این سه/چهار قسمت آخر رو ندیدم، واقعا دیگه نمیکشه منو. به نظرتون ارزش دانلود دارن؟ شما همین 350 مگی ها رو میگیرید؟ 8 ساعت طول میکشه حداقل واسه من.

من دیگه این سه/چهار قسمت آخر رو ندیدم، واقعا دیگه نمیکشه منو. به نظرتون ارزش دانلود دارن؟ شما همین 350 مگی ها رو میگیرید؟ 8 ساعت طول میکشه حداقل واسه من.

بی ارزش ام نیست آیدین ... به نظر من که نسخه های 150 مگا بایتی BoB و m-SD و اینا رو دانلود کن ... من که واسه سریال هیچوقت 350 مگ دانلود نمیکنم ... کیفیت زیاد تغییری نمیکنه ... کانتینر عوض شده با یک کم دستکاری حجم اومده پایین ...

بی ارزش ام نیست آیدین ... به نظر من که نسخه های 150 مگا بایتی BoB و m-SD و اینا رو دانلود کن ... من که واسه سریال هیچوقت 350 مگ دانلود نمیکنم ... کیفیت زیاد تغییری نمیکنه ... کانتینر عوض شده با یک کم دستکاری حجم اومده پایین ...

زیاد نمیتونه منو درگیر نگه داره. هر چند وقت ول میکنم بعد هرچی ندیدم رو یجا میبینم ولی شما که فرمودی، چشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or