همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سم وایس کجاس دلم براش ریشه ریشه !!!!:دی

ویرایش : یعنی واقعا قسمت جدید و کسی ندیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی

آخرین ویرایش:
S04E09
بابا اینا رو ولش االان مسئله این است :
به قول بچه ها سم وایس کدو گوریه الان ؟:d
بلی میاد ؟
اون یارو کچله کی بهش تیر زده ؟
اون بارو کارتونیه بود تو سیزن قبلی بود یادم نیست...!!!:d اون کیه ؟
:d

ویرایش ناظم: لطفا قوانین تاپیک اول را رعایت کنید.

Last edited by a moderator:
Se04 E10
در کل قسمت معمولی بود و بعد از دو سه قسمت طوفانی<یه قسمت معمولی رو داشتیم...

بابا اینا رو ولش االان مسئله این است :
به قول بچه ها سم وایس کدو گوریه الان ؟:d
بلی میاد ؟
اون یارو کچله کی بهش تیر زده ؟
اون بارو کارتونیه بود تو سیزن قبلی بود یادم نیست...!!!:d اون کیه ؟
:d
فک نکنم بلی بیاد<ولی شاید سم وایس رو ببینیم....البته هر چیزی تو این سریال ممکنه,همونطور که از دیدن دوباره ی جونز ناامید بودیم ولی شد...
در مورد کچل ها خیلی سوال زیاده,ولی با توجه به صحبت هایی که پیتر تو این قسمت راجع بهشون کرد,کم کم به نظر می رسه که در متن داستان قرار بگیرن.
اگه قسمت بعدی تو آنچه گذشت اشاره ای به اون اپیزود کارتونی بشه که خوب یارو برمی گرده به سریال,ظاهرا کسی هست که قراره اولیویا رو بکشه.ولی به نظر من اون شخصیت رو از داستان حذف کردن,احتمالا نتونستن خوب جاش بدن...
دلم واسه یه اپیزود اکسترا تنگ شده,مثل اون اپیزود موزیکال...البته الان جاش نیست چون داستان خیلی ضربان گرفته<ولی شاید یکی دو قسمت دیگه اگه داستان افت کنه بشه...

سلام
تازه فصل 4 رو شروع کردم
یه سوال دارن
مگه برویلز دنیای والترنیت تکه تکه نشد؟ الان که تو اپیزد 2 راست راست داره میچرخه.
اشتباهی جای اسپویلر نقل قول کردم.Sry

آخرین ویرایش:
کیا موافقن دیگه داره بورینگ میشه؟!l-)
سیزن 1 و 2 کجا بقیش کجا!!
یه نمه مخالفم...سیزن 3 خیلی بد شده بود ولی سیزن 4 سازنده ها فهمیدن سریال چی می خواد,آلان به نظرم کم کم داره به سیزن 1 و 2 نزدیک می شه....
سلام
تازه فصل 4 رو شروع کردم
یه سوال دارن

پستتو ویاریش کن بزار تو اسپویلر فک کنم بهتر باشه...اینم جوابت:
S04
خط زمانی)تایم لاین) عوض شده,تو تایم لاین جدید<بعضی چیزا مثل سابقه,اما بعضی چیزا تغییر کرده.از جمله همین برویلز,یا اینکه نینا شارپ اولویا رو بزرگ کرده,یه سری سورپریز ها هم در همین مورد پیش میاد بعدا....

یه سوال کلی ! (مربوط به اپیزود خاصی نمیشه و اگه همه رو ندیدین باز نکنین)
من خیلی به مغزم فشار آوردم ولی آخرش هم یادم نیومد این چارلی اون یکی دنیا چی شد ! :دی کلآ اتفاقی براش افتاد و مُرد ؟! :دی جدآ یادم نیست چی به سرش اومد ! :دی

یه سوال کلی ! (مربوط به اپیزود خاصی نمیشه و اگه همه رو ندیدین باز نکنین)
من خیلی به مغزم فشار آوردم ولی آخرش هم یادم نیومد این چارلی اون یکی دنیا چی شد ! :دی کلآ اتفاقی براش افتاد و مُرد ؟! :دی جدآ یادم نیست چی به سرش اومد ! :دی
والا منم تا جایی که یادم میاد این فصل کلا نشونش ندادن:دی هنوز هم مشخص نشده چه بلایی سرش اومده.

سلام
آریـــا :
من خیلی به مغزم فشار آوردم ولی آخرش هم یادم نیومد این چارلی اون یکی دنیا چی شد ! :biggrin1: کلآ اتفاقی براش افتاد و مُرد ؟! :biggrin1: جدآ یادم نیست چی به سرش اومد ! :biggrin1:
تو فصل جدید که هنوز دیده نشده و اسمی هم ازش نیست . هیچ دلیلی هم ارائه نشده برای نبودنش تو این یکی دنیا . ممکنه مثل همون دنیای اول فیلم ، به وسیله اون جونوره کشته شده باشه که حرفی ازش نیست .

قسمت معمولی و نسبتا خوبی بود.
ولی
قضیه ی فرانسفورث مسخره و اضافی بود به نظرم.

من یه چیزی رو کشفیدم !

فکر کنم هر کدوم از این تماشاگرا مال ـه یه ماه خاص هستند !
مثلا یارو مال ـه سپتامبر بود !
خیلی باهوشم نه ! ؟ :d.

S04 E11

از قسمت قبلی بهتر بود، به نظر من این قسمت میخواست یه چیز رو مربوط به داستان اصلی بگه:

اینکه نمیشه از دست سرنوشت فرار کرد، اون مرد قرار بود توی جاده تصادف کنه و فلج بشه و... ولی توی همون پارکینگ این بلا سرش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or