همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب !! این تاپیک از همون اوایل که سریال شروع به پخش شد از شبکه FOX زده شده ! شما تازه دیدی این سریالو چون هیچ شبکه ی ما هواره ای سیزن 3 رو پخش نمیکنه

گرامی من کجا سریال رو تازه دیدم این مسئله مال خیلی وقت پیشه موقعی که تو کانال ام بی سی پرشیا پخش میشد من تایپکش رو ندیده بودم اینجا, نبود.
این سیزن 3 که گفتی یعنی چی؟متوجه نشدم!

اپیزود ششم:
350 mb

720P:​

آخرین ویرایش:
لينك هاي بالا ماله اپيزود ششم هست.اشتباه نوشتم.اصلاح شد!:">
قسمت 6 هم مثل اينكه اومده كسي نظر خاصي در مورد اين قسمت نداره؟ :db-)
اپيزود جالبي بود.:d
دوستان میشه لینکهای سالم بزارید.هیچکدوم کار نمیکنه.در ضمن من صفرکیلومترم:dاگه لطف کنید از قسمت اولش بزارید ممنون میشم:x
من خودم لينك اولي رو دانلود كردم.ديشب هم ديدم!
................
فقط من يه چيزي رو متوجه نشدم.الان واقعا اون first people ها اون دستگاه ها رو درست كردن و اونجا دفن كردن يا والترنيت اون كتاب رو نوشته بود كه پيتر اينا رو غير مستقيم به اون دستگاه برسونه!!؟:-/

عجب اپیزودی بود این اپیزود 6. خیلی قشنگ بود.
این درگیر شدن به اعداد خیلی زیبا بود. استرید هم نشون داد چیزی از اون یکی استرید کم نداره که هیچ. خیلی هم بیشتر داره. اون یکی استرید همش با ماشین کار میکنه و احتمالات رو درمیاره ولی این یکی با قدرت ذهن خودش اعداد رو کشف کرد.
این والترنیت موزمار هم داره یواش یواش به همه اهدافش میرسه. هدفش هم به نظر من معلومه. وقتی دیگه پیتر رو در اختیار نداره تا بتونه از اون دستگاهش استفاده کنه، حالا به کمک الیویای دنیای موازی که الان اینجاست داره قطعات دستگاه رو میرسونه به دست پیتر و والتر تا اونها خودشون دستگاه رو سرهم کنن و کاری رو که والترنیت فرصت نکرد توی دنیای خودش با پیتر انجام بده با دست خودشون انجام بدن.
برای همین بود که الیویا از نینا خواست تا والتر رو راضی کنه که توی این کار به پیتر کمک کنه.
امیدمون به الیویای خودمونه که کم کم داره میفهمه که ماله اونجا نیست بلکه یادش بیاد همه چیز.

فقط من يه چيزي رو متوجه نشدم.الان واقعا اون first people ها اون دستگاه ها رو درست كردن و اونجا دفن كردن يا والترنيت اون كتاب رو نوشته بود كه پيتر اينا رو غير مستقيم به اون دستگاه برسونه!!؟

شایدم والترنیت یه نسخه از اون کتاب رو داشته و برای اینکه بتونه پیتر رو به اون نقطه های مشخص برسونه از اعداد توی تقویم اون کتاب استفاده کرده.

البته یه جا توی ماشین به این موضوع اشاره شد که نویسنده این کتاب خودش اینا رو از کجا میدونسته اصلا که دربارش کتاب نوشته و این میتونه همون حدس شما باشه که نویسنده کتاب همون والترنیت بوده برای همین نوشته هاش مثل داستان تخیلی بود و هیچ کدوم باور نکردن که در گذشته چنین آدمایی بودن.
فقط اینکه این کتاب دست اون دوست پیتر یعنی کتاب فروشه چی کار میکرد؟؟ و اینکه والترنیت کی اون کتاب رو نوشته که تصور میشد خیلی قدیمی هست؟؟

آخرین ویرایش:
در مورد ایپیزود 6 :

نه قطعات از قبل وجود داشتن! احتملا کتاب درست هستش و اونایی که قبل از ما اومدن اون دستگاه رو ساختن و قطعاتش رو با کد اون تقویم قایم کردن. والترنیت قبلا قطعات دستگاه دنیای خودش رو پیدا کرده بود. حتی یه محافظ هم تو دنیای ما گذاشته بود تا کسی نتونه اون اعداد رو بفهمه و قطعات رو پیدا کنه!! ولی حالا که لازمه قطعات پیدا بشه اول خودشون یه کاری میکنن تا یکیش به پیتر برسه ولی میبینن ریسکش زیاده. بعد یه سری حمله انجام میدن تا توجه تیم به این اعداد جلب بشه چون میدونن که در نهایت کد رو کشف میکنن و شروع به پیدا کردن قطعات میکنن...

مشکل بعدی الان اینه که دکتره آخر این قسمت گفت که والترنیت دیگه راه حل رو پیدا کرده! ولی اگه هم پیدا نکرده باشه اُلیویا بازم در خطره....

ای بابا
این قسمت اول فصل 2 عجب ضد حالی بود !
این چارلی شخصیت مورد علاقه من بود:((......

زیاد شخصیت مورد علاقه پیدا نکن توی فرینج مرگُ میر زیاده !! :دی تا اونجایی که دیدی همه شخصیتای مورد علاقه من به جز پیتر مردن :))

سلام ....

کسی برای قسمت 7 ام از فصل 3 ، یعنی قسمت جدید که امروز اومده ، زیرنویس انگلیسی پیدا کرده ؟!!

اگه آره ، قربون دستش واسه ما یه جا آپلودش کنه :دی

ویرایش :

آقا قسمت 7 خیلی مشتی بود ! دیگه رسید به جای خیلی خیلی حساس !! نامردا ، مردا رو کشتن ، مردا ، نامردا رو :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or