همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا این هفته هم که پخش نمیشه )x
هر دفعه میرسه به یه جای مهم اینا میرن استراحت !
مثل همیشه پایان اپیزود دیوانه کننده بود !
به نقطه ای رسید که هر دو تا دنیا به اوج هیجان رسیدن :دی
برویلز هم خیلی آدم بود :(

هر دفعه میرسه به یه جای مهم اینا میرن استراحت !
مثل همیشه پایان اپیزود دیوانه کننده بود !
به نقطه ای رسید که هر دو تا دنیا به اوج هیجان رسیدن :دی
برویلز هم خیلی آدم بود :(

این برویلز اگه آدم بود همون اول نمیذاشت به این جا ها بکشه نه بعد از اینکه زن و بچشو نجات داد!!! فکر کنم بعد از قسمت بعدی برویلز یه کارایی بکنه!!

اپیزود قشنگی بود این قسمت 7.. آخرش که محشر بود.

به نظرم این اپیزود یه هدف اصلی داشت. اونم اینکه برویلز رو یه جورایی مدیون الیویا کنه تا بتونه در قسمت های بعدی برای فرار الیویا روی کمک برویلز حساب کنه. داستان مرد آلنباتی یه کمی ساده و راحت حل شد. اینجوری که الیویا این پرونده رو حل کرد یعنی همه اینا خنگ بودن که چند سال پیش نتونسته بودن حلش کنن. به هر حال بیشتر به نظرم یه وسیله بود برای استفاده از برویلز برای کمک به الیویا.

آخر فیلم که زنه زنگ زد به پیتر داستان رو گفت قیافه پیتر دیدنی بود. قسمت بعدی باید خیلی جالب باشه.

این برویلز اگه آدم بود همون اول نمیذاشت به این جا ها بکشه نه بعد از اینکه زن و بچشو نجات داد!!! فکر کنم بعد از قسمت بعدی برویلز یه کارایی بکنه!!
برویلز دقیقا آدمه اما ... :دی

والترنیت جوری اونیکی دنیا رو به اینا گفته که همه فکر میکنن اون دنیا دشمن ایناست. ب این کار اویویا برویلز تقریبا فهمید که چنین چیزی وجود نداره و اونا قصد جنگ ندارن و الا به برویلز کمک نمی کرد

شرط میبندم قسمت بعدی رسما از هیجان منفجر بشیم !! :دی

اپیزود قشنگی بود این قسمت 7.. آخرش که محشر بود.

به نظرم این اپیزود یه هدف اصلی داشت. اونم اینکه برویلز رو یه جورایی مدیون الیویا کنه تا بتونه در قسمت های بعدی برای فرار الیویا روی کمک برویلز حساب کنه. داستان مرد آلنباتی یه کمی ساده و راحت حل شد. اینجوری که الیویا این پرونده رو حل کرد یعنی همه اینا خنگ بودن که چند سال پیش نتونسته بودن حلش کنن. به هر حال بیشتر به نظرم یه وسیله بود برای استفاده از برویلز برای کمک به الیویا.

آخر فیلم که زنه زنگ زد به پیتر داستان رو گفت قیافه پیتر دیدنی بود. قسمت بعدی باید خیلی جالب باشه.

آخه اولیویا قبلا توی این دنیا یه همچین پرونده ای داشت!! اگه فرض کنیم اولیویا پرنده قبلی رو حل نکرده بود غیر ممکن بود توی اون یکی دنیا هم بتونه اون پرونده رو حل کنه! :دی
ولی از اینکه برویلز اینبار آدم خوبی میشه خوشحال شدم! فکر کنم رسما یه احساسی هم کرد که آدمای این دنیا حتی از اون دنیا هم بهترن! (چون این اولیویای خودمون از اولیویای خودشون بهتره :دی )

اونجاش که والتر میگه "به من تفنگ نمیدید؟!" از خنده ترکیدم!

آریا نیوتن مرد یادشو زنده نکن که منم اینجوری میشم: :( احتمالا الان دارن روی قطعاتش آزمایش میکنن! :دی

فقط این رفتن الیویا نیت به اون طرف یخوده عجیب شد... یعنی توی اون چند دقیقه باقی مونده به 4 اون تجهیزات رو وارد بدن برویلز کردن؟!

واقعا من موندم که چرا برویلز به اون صورت اومد به دنیای اینا. تیکه تیکه شده. :-/
با جسم اولیویا عوض شد دیگه :دی هرچی باشه برویلز هیکلی تر بود و اگه اولیویا 60 کیلو بود پس فقط 60 کیلوی برویلز میتونست بیاد دنیای ما. البته اگه اومدن برویلز به این دنیا با توجه به فرضیه پست قبلیم باشه ! :دی

دوستان همگی ببخشید ممکنه سوالم چرت به نظر برسه
اما من تا حالا fringe رو ندیدم اما میبینم همه دارن ازش تعریف میکنن
حالا به نظرتون می ارزه بشینم از اول ببینم با توجه به اینکه وقت محدودی هم دارم؟
یه سوال دیگه هم اینکه چند قسمتش تموم شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or