همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب اپیزود محشری بود !
خیلی دلم سوخت برای اون ShapeShifterـه که زن و بچه داشت :(
نیوتون هم معلوم نیست چیکار کرد ولی امیدوارم نمیره ! البته کلآ سازندگان Fringe در کشتن شخصیتهای جالب مهارت بالایی دارن :(
اسم اپیزود هم خیلی جالب بود. ? Do shapeshifters dream of electric sheep که اشاره میکنه به کتاب معروف فیلیپ ک دیک که از روش فیلم زیبای Blade Runner ساخته شده. (اسم کتاب اصلی اینه : ? Do androids dream of electric sheep)

آخرین ویرایش:
سریال رفته رفته داره خیلی قشنگ تر میشه!

عجب اپیزود محشری بود !
خیلی دلم سوخت برای اون ShapeShifterـه که زن و بچه داشت :(
نیوتون هم معلوم نیست چیکار کرد ولی امیدوارم نمیره ! البته کلآ سازندگان Fringe در کشتن شخصیتهای جالب مهارت بالایی دارن :(
اسم اپیزود هم خیلی جالب بود. ? Do shapeshifters dream of electric sheep که اشاره میکنه به کتاب معروف فیلیپ ک دیک که از روش فیلم زیبای Blade Runner ساخته شده. (اسم کتاب اصلی اینه : ? Do androids dream of electric sheep)

اتفاقا اومدم همینو بگم! :( با این نیوتن داشتم خیلی حال میکردم مخصوصا وقتی حرص الیویا نیت رو در میاورد! :دی کلا این قسمت خیلی غمگین بود 3-4 تا اتفاق بد توش افتاد!

سلام
این اپیزود 5 ام چی شد!؟
دیروز 22 ام باید میومد ولی من تا حالا جایی ندیدم لینکشو!!؟این هفته پخش نشده!؟

نمیدونم چرا پخش نشد ولی مثل اینکه این قسمت 4 نوامبر پخش میشه! اهُ یعنی این هفته هم پخش نمیشه!
قسمت حساسی هم میشه :-s

دوستان کسی می تونه موسیقی تیتراژ اول سریال رو بزاره ؟؟
مال فصل اول همون که فرمول های شیمیایی نوشته می شه . آهنگش .
خیلی ممنون می شم !

در گوگل سرچ بفرمایید : Fringe Main Theme
خیلی ممنون ! :x تونستم دانلود کنم !
راستی در مورد داستان(10قسمت اول فصل 1 ) چند تا سوال :
همسر الویا , چارلی هست ؟؟؟؟
راستی این سیب که گزاشتن تو یه چیزی فرمول دادن به دستگاه (تو قسمتی که پسره با پیانو زدن حل کرد) چی شد ؟؟؟؟ 2تا شد یا ......
اگه توقسمت های بعدی می فهمیم که نگین ولی اگر نه بگین:d
ممنون

خیلی ممنون ! :x تونستم دانلود کنم !
راستی در مورد داستان(10قسمت اول فصل 1 ) چند تا سوال :
همسر الویا , چارلی هست ؟؟؟؟
راستی این سیب که گزاشتن تو یه چیزی فرمول دادن به دستگاه (تو قسمتی که پسره با پیانو زدن حل کرد) چی شد ؟؟؟؟ 2تا شد یا ......
اگه توقسمت های بعدی می فهمیم که نگین ولی اگر نه بگین:d
ممنون

داداش الیویا مجرده ها! :دی همون قسمت اول عشقش تقریبا مرد!
با اون فرمول تونست دستش رو از در گاوصندوق رد کنه و سیب رو برداره.

الان داشتم S2,E11 رو میدیدم
که یهو چهره چارلی رو توش دیدم!! یه لحظه اینجوری شدم:-o اول فکر کردم سیزن ها قاطی شده و من عقب جلو دیدم یک سرچ زدم فهمیدم نه اشتباه نشده آخه چارلی E1 مردش چجوری تو E11 ظاهر میشه!! آخه سوتی از این داغونترم مگه میشه؟!

که یهو چهره چارلی رو توش دیدم!! یه لحظه اینجوری شدم:-o اول فکر کردم سیزن ها قاطی شده و من عقب جلو دیدم یک سرچ زدم فهمیدم نه اشتباه نشده آخه چارلی E1 مردش چجوری تو E11 ظاهر میشه!! آخه سوتی از این داغونترم مگه میشه؟!

این ایپیزود قبل از مرگ چارلی فیلم برداری شده بود ولی بعد از مرگ چارلی پخش میشه! مورد خاصی توش نیست فرض کنید چارلی رو کلا ندیدید :d

این ایپیزود قبل از مرگ چارلی فیلم برداری شده بود ولی بعد از مرگ چارلی پخش میشه! مورد خاصی توش نیست فرض کنید چارلی رو کلا ندیدید :d

واقعا شما اینو مورد خاصی نمیبینید؟!:-o مگه میشه قسمت 1 سریال رو قسمت 11 نشون داد بعد فرض کنیم قسمت 2-10 رو ندیدیم !!؟! ازون حرفا بودا !

واقعا شما اینو مورد خاصی نمیبینید؟!:-o مگه میشه قسمت 1 سریال رو قسمت 11 نشون داد بعد فرض کنیم قسمت 2-10 رو ندیدیم !!؟! ازون حرفا بودا !

از نظر داستانی که هیچ ایرادی نداشت! یه ماجرای غیر طبیعی مثل بقیه ماجرا ها بود با این تفاوت که اجنت چارلی داشت! البته واسه منم خیلی عجیب بود ولی در کل چیز خاصی نیست! :d

فکر کنم یه 10 باری تو این تاپیک جریان گفته شد.:d
این اپیزود یکی از اپیزودهای سیزن 1 هست.اون موقع بنا به دلایلی پخش نشد.بعدا وقتی بنا به دلایلی(!)یکی از اپیزودهای سیزن 2 نمیشد به موقع رو اِیر بره,این اپیزود از سیزن 1 پخش شد.

سلام
کاشکی لینک دانلود کل قسمتها به همراه زیرنویس فارسی تو پست اول تاپیک قرار می گرفت .
اینجوری آدم سرگردون میشه و یه چیزایی هم اسپویل میشه براش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or