همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا نیم ساعت بعد شروع میکنم قسمت 20 رو ببینم. فقط یه موردی هست که محمد یادم انداخت. یه صحنه هست که بهتره ببینید. داستان فجییییییییییییییییع داره عجیب میشه. میزنن همدیگرو می**ن :دی

کسانی که قسمت 19 رو هنوز ندیدن اسپویلر رو باز نکنن. یه عکس هست تو اسپویلر:

اون یارو که رو پل ظاهر شد رو که یادتونه؟ بعدشم نشون داد اومده اینور و روی تخت بهش اکسیژن وصل کردند. حالا عکس زیر رو ببنید که الان درست کردم.

/

تا نیم ساعت بعد شروع میکنم قسمت 20 رو ببینم. فقط یه موردی هست که محمد یادم انداخت. یه صحنه هست که بهتره ببینید. داستان فجییییییییییییییییع داره عجیب میشه. میزنن همدیگرو می**ن :دی

کسانی که قسمت 19 رو هنوز ندیدن اسپویلر رو باز نکنن. یه عکس هست تو اسپویلر:

اون یارو که رو پل ظاهر شد رو که یادتونه؟ بعدشم نشون داد اومده اینور و روی تخت بهش اکسیژن وصل کردند. حالا عکس زیر رو ببنید که الان درست کردم.

/

هان ؟! یعنی والتر اون یکی دنیا ؟!!! عجب چیزی میشه اگه این طور باشه :دی بیچاره والتر , از یه طرف که پیتر قضیه رو فهمید , از یه طرف هم پدر واقعی پیتر اومده ! :دی
من بیشتر به ویلیام بل شک داشتم ولی الآن با این عکس و اینا بعید هم به نظر نمیرسه والتر باشه ! الآن که دوباره دیدم هیکلش هم روی پل به والتر میخوره :دی

هان ؟! یعنی والتر اون یکی دنیا ؟!!! عجب چیزی میشه اگه این طور باشه :دی بیچاره والتر , از یه طرف که پیتر قضیه رو فهمید , از یه طرف هم پدر واقعی پیتر اومده ! :دی
من بیشتر به ویلیام بل شک داشتم ولی الآن با این عکس و اینا بعید هم به نظر نمیرسه والتر باشه ! الآن که دوباره دیدم هیکلش هم روی پل به والتر میخوره :دی

والتر نیست ! به احتمال خیلی زیاد همون ویلیام بل اه ! شک نکن ! :biggrin1: من یه چی میدونم که بهت میگم :دی

ولی پیتر نامردی کردا ! حتی صبر نکرد حرفای والتر رو بشنوه و بعدا بره !

والتر نیست ! به احتمال خیلی زیاد همون ویلیام بل اه ! شک نکن ! :biggrin1: من یه چی میدونم که بهت میگم :دی

ولی پیتر نامردی کردا ! حتی صبر نکرد حرفای والتر رو بشنوه و بعدا بره !

امیر توی فوروم Fringe هم 90% میگن والتر هست :دی به اصطلاح Walternate :دی
من زیاد از بل چیزی یادم نیست ولی آدم بدی که نبود ! البته زیاد ازش نمی دونیم !

پیتر هم بنده خدا حق داشت :دی آدم وقتی بعد از این همه سال یه همچین چیزی رو بفهمه واقعآ حالت عجیبی براش پیش میاد !
البته من اپیزود 20 رو ندیدم هنوز :دی فقط یه کم عقب جلو کردم دیدم شبیه فیلمای موزیکال دهه 50,60 هست !!!

امیر توی فوروم Fringe هم 90% میگن والتر هست :دی به اصطلاح Walternate :دی
من زیاد از بل چیزی یادم نیست ولی آدم بدی که نبود ! البته زیاد ازش نمی دونیم !

پیتر هم بنده خدا حق داشت :دی آدم وقتی بعد از این همه سال یه همچین چیزی رو بفهمه واقعآ حالت عجیبی براش پیش میاد !
البته من اپیزود 20 رو ندیدم هنوز :دی فقط یه کم عقب جلو کردم دیدم شبیه فیلمای موزیکال دهه 50,60 هست !!!
نبینی هم چیزی رو از دست ندادی. :دی مثل فیللر یه چیزی بود که وسط دو قسمت یه باز زمانی باشه.

الآن که دوباره دیدم هیکلش هم روی پل به والتر میخوره :دی
دقت کنی همون کلا همیشگی والتر هم سرشه. واااای فکشو بکنید. والترنیت فهمیده جریان چیه. اعصاب هم نداره (اشاره به جایی که مغز والتر رو میذارن سرجاش و اخلاقش عوض میشه) الان اومده بزنه این یکی دنیا رو بترکونه :دی
منکه 90% مطمئنم والتره. چون نیازی نیست ویلیام با اینهمه جنجال بیاد این یکی دنیا.

راستی یه سوال برای من پیش اومده:
مگه ویلیام بل نرفته اونور؟ مگه نمیگن اگه چیزی میره باید جایگزین داشته باشه یا کلا جایگزینش نباشه.
پس الان ویلیام اونیکی دنیا چی شده؟ چه بلایی سرش اومده؟ آیا مرده و این ویلیام خودش رو جای اون زده؟

وا مصیبتا ! وا مصیبتا ! الله اکبر ! یا حرضت عباس :دی

آقا کل اپیزود 21 یه ور ، 5 ثانیه آخرش یه ور دیگه :دی

این والترنیت ای که من دیدم ! میخواد بزنه همه چی رو بترکونه :دی ! حدسم اشتباه بود ولی توی یه فروم خارجی که عکسای 2 اپیزود آخر رو گذشته بود ، ویلیام بل ام بود ! فکر کنم این یارو والترنیت رفته زده ،‌ بلی رو با خاک یکسان کرده :دی آدرس پسرشو گرفته ، اومده اینور دنبالش :دی میخواد یه حال اساسی ام به والتر بده :دی

منتظر دو اپیزود طوفانی از فرینج باشید :دی

این والترنیت ای که من دیدم ! میخواد بزنه همه چی رو بترکونه ! حدسم اشتباه بود ولی توی یه فروم خارجی که عکسای 2 اپیزود آخر رو گذشته بود ، ویلیام بل ام بود ! فکر کنم این یارو والترنیت رفته زده ،‌ بلی رو با خاک یکسان کرده آدرس پسرشو گرفته ، اومده اینور دنبالش میخواد یه حال اساسی ام به والتر بده

منتظر دو اپیزود طوفانی از فرینج باشید
مسلمه که پیتر بر ضدش کار میکنه.
اونم اومده اینور که پیتر رو ببره و انتقام بگیره!
احتمالا پایان فصل تراژدی خواهد بود:دی

WOW !
Fringe تو این 5 قسمت اخر فوق العاده شده !!!!
این 21 چی بود .:دی
دقیقآ از اون زمانی که یه استراحت دادن و بعد از یکی دو ماه پخش کردن , یه جهش فوق العاده داشته ! رسمآ هر اپیزودش آدم رو دیوانه میکنه !
جالبیش هم اینه که هر اپیزود یه حال و هوای مخصوص و متفاوت داره. یکی برمیگرده به قدیم و اون یکی دنیا , یکی موزیکال هست !! یکی اکثر تمرکزش روی پیتر هست و توی یه محیط دیگه میگذره با شخصیت های جدید. کلآ خیلی جالب شده لامصب :دی

یه حسی بهم میگه لیو توی این سیزن دیگه پیتر رو نمیبینه :دی

حس 15 ام من میگه آلتر-والتر پیتر رو میبره و اون دنیا ! و آخر این سیزن باید منتظر اتفاقی باشیم که قطعا هممونو توی کف میزاره :دی

من که میگم سیزن 3 توی اون دنیا ادامه پیدا میکنه ! در جستجوی راهی برای بازگشت پیتر :دی

ولی خوشم اومد ! پیتر دوباره نشون داد که چقدر باهوشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or