20 قسمتدوستان چند قسمت از سیزن 2 اومده؟
تا نیم ساعت بعد شروع میکنم قسمت 20 رو ببینم. فقط یه موردی هست که محمد یادم انداخت. یه صحنه هست که بهتره ببینید. داستان فجییییییییییییییییع داره عجیب میشه. میزنن همدیگرو می**ن![]()
کسانی که قسمت 19 رو هنوز ندیدن اسپویلر رو باز نکنن. یه عکس هست تو اسپویلر:
هان ؟! یعنی والتر اون یکی دنیا ؟!!! عجب چیزی میشه اگه این طور باشهبیچاره والتر , از یه طرف که پیتر قضیه رو فهمید , از یه طرف هم پدر واقعی پیتر اومده !
من بیشتر به ویلیام بل شک داشتم ولی الآن با این عکس و اینا بعید هم به نظر نمیرسه والتر باشه ! الآن که دوباره دیدم هیکلش هم روی پل به والتر میخوره
والتر نیست ! به احتمال خیلی زیاد همون ویلیام بل اه ! شک نکن ! :biggrin1: من یه چی میدونم که بهت میگم![]()
ولی پیتر نامردی کردا ! حتی صبر نکرد حرفای والتر رو بشنوه و بعدا بره !
نبینی هم چیزی رو از دست ندادی.امیر توی فوروم Fringe هم 90% میگن والتر هستبه اصطلاح Walternate
![]()
من زیاد از بل چیزی یادم نیست ولی آدم بدی که نبود ! البته زیاد ازش نمی دونیم !
پیتر هم بنده خدا حق داشتآدم وقتی بعد از این همه سال یه همچین چیزی رو بفهمه واقعآ حالت عجیبی براش پیش میاد !
البته من اپیزود 20 رو ندیدم هنوزفقط یه کم عقب جلو کردم دیدم شبیه فیلمای موزیکال دهه 50,60 هست !!!
دقت کنی همون کلا همیشگی والتر هم سرشه. واااای فکشو بکنید. والترنیت فهمیده جریان چیه. اعصاب هم نداره (اشاره به جایی که مغز والتر رو میذارن سرجاش و اخلاقش عوض میشه) الان اومده بزنه این یکی دنیا رو بترکونهالآن که دوباره دیدم هیکلش هم روی پل به والتر میخوره![]()
این والترنیت ای که من دیدم ! میخواد بزنه همه چی رو بترکونه ! حدسم اشتباه بود ولی توی یه فروم خارجی که عکسای 2 اپیزود آخر رو گذشته بود ، ویلیام بل ام بود ! فکر کنم این یارو والترنیت رفته زده ، بلی رو با خاک یکسان کرده آدرس پسرشو گرفته ، اومده اینور دنبالش میخواد یه حال اساسی ام به والتر بده
منتظر دو اپیزود طوفانی از فرینج باشید
دقیقآ از اون زمانی که یه استراحت دادن و بعد از یکی دو ماه پخش کردن , یه جهش فوق العاده داشته ! رسمآ هر اپیزودش آدم رو دیوانه میکنه !WOW !
Fringe تو این 5 قسمت اخر فوق العاده شده !!!!
این 21 چی بود .![]()