همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی شماها این همه جوونه ماشالا تحصیل کرده نفهمیدید چون این قسمت رفته بود سال 1985 آهنگ سبک قدیمی پیدا کرده بود؟
واقعا برای آینده جوونامون باید یه فکری بکنیم:دی

الان تيتراژش رو ديدم
بسيار مزخرف مخصوصا آهنگش
یعنی شماها این همه جوونه ماشالا تحصیل کرده نفهمیدید چون این قسمت رفته بود سال 1985 آهنگ سبک قدیمی پیدا کرده بود؟
ميتونستن بهتر در بيارن این که شبيه کارتون بود

خب خب :biggrin1:

اپیزود 17 رو هم دیدیم ! اپیزود خوبی بود . نکته جالبش ، حضور چند دقیقه ای اه دایان کروگر به عنوان بازیگر میهمان در این قسمت بود :biggrin1:

همونطور که می دونید و نمی دونید ولی الان خواهید دونست :biggrin1: ، دایان کروگر دوست دختر ، جاشوا جکسون یا همون پیتر خودمونه ، فکر کنم پیتر ازش خواسته بیاد افتخاری توی این قسمت بازی کنه :biggrin1:

در مورد قسمت قبلی ام بگم که به نظر من یکی از بهترین و خفن ترین ، اپیزود های فرینج از اول تا کنون رو دیدم که همه اینا به خاطر هنر نمایی و صدای گیرا و زیبای والتر بود ! واقعا یکی از انگیزه های من برای دیدن فرینج همین والتر هست ! چه بسا اگه والتر نبود ، فرینج تا الان کنسل شده بود و قرار داد فصل 3 ، هیچ وقت بسته نمی شد !

آقا اپیزود 18 رو هم دیدیم ، بسیار زیبا و دلپسند بود .

خبر جدیدی که منتشر شده این پایین براتون میزارم :

در روز 29 آپريل يك اپيزود موزيكال از فرينج پخش خواهد شد.

جف پينكنر در پاسخ به سوال اينكه چرا اين اپيزود موزيكال است چنين پاسخ داده است كه چون اين اپيزود بخشي از آنچيزيست كه در ذهن والتر مي گذرد و آن موقع والتر در حال رويارويي با يك خبر ناگوار است و از آنجا كه والتر در هنگام رويارويي با مشكلات اينچنيني از ماريجوآنا استفاده مي كند آواز خواني و رقص مساله دور از ذهني نيست...

گفتن الیو ، نقش اساسی در رویاها و توهمات والتر داره ....

i19854_untitled2.JPG

i19855_untitled.JPG

این اپیزود ، قسمت 20 ام از فصل دو هست و اسمش هست : Brown Betty که دو هفته دیگه بعد از قسمت The Man From The Other Side پخش خواهد شد ....

پ ن : واقعا فرینج سریالیه که اجازه نمیده صبج جمعه به چیز دیگه ای فکر کنم ! خدا خیرش بده این عمو جی جی رو !

من متآسفانه به دلایلی چند هفته ای میشه نه Fringe رو دیدم نه Lost رو . ولی فقط تیتراژ اپیزود 16 رو که دیدم واقعآ به سازنده هاش آفرین گفتم ! از این زیباتر و جالب تر نمیشد تیتراژ اون اپیزود رو ساخت. دستشون درد نکنه !

آقا اپیزود 19 رو هم دیدیم ! واقعا فرینج سریال با کیفیت ایه !

یه چند تا عکس ام از اپیزود موزیکال بعدی اومده که پایین توی اسپویلر میزارم ، البته دیدنشون چیزی رو لو نمیده ، فقط واسه اینکه قالب صفحه به هم نخوره میزارم تو اسپویلر .....

219_BB_sc10_072.jpg

219_BB_sc53_063.jpg

219_BB_sc10_005.jpg

219_BB_sc41_148.jpg

219_BB_sc53_007.jpg

یک سوال :biggrin1:
این فیلم مثل دکسر و غیره مضمون مرگ نداره که سبک فیلم چیست :biggrin1: اگه تخیلی و اخر فیلم مرگ و میر هست من این فیلم تهیه نکنم خوشم نمیاد :biggrin1: اصلا توضیحات فیلم کافی نیست :biggrin1:

ميگم بچه ها این يارو چرا برای سفر تو زمان انقدر پيچ مهره بسته بود به خودش؟
این لینک قسمت بعدی تو IMDB هست
یک چکی لیست بازیگر ها رو بکنید ببینین درست می بینم یا نه:eek:
http://www.imdb.com/title/tt1616753/
یکم ممکنِ اسپویل داشته باشه
انگار alternate universe هست :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or