iman_mi2002
کاربر سایت
کسی از زمان پخش مجموعه 11 خبری داره ؟
یکی از 5 پست برتر تاریخ BC ! بسیار بجا و عالی بود ..."اين که ما پول به رعيت بدهيم و سپس افراد داموس خان پول ها را بگيرند سپس افراد برزوخان رعيت را کتک بزنند اصلاً روال غلطي ست. بهتر آن است که ابتدا افراد داموس خان از رعيت ها پول بگيرند سپس افراد من به رعيت پول بدهند تا رعيت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر اگر کتکي هم بخورند راضي خواهند بود"
این هم روش بدی نیستا : اول ما به رعیت پول بدهیم سپس یک دهم دفعه اول دوباره بهشان بدهیم و سپس افراد بلدالملک خان رعیت را تهدید کنند و سپس افراد داموس خان به روشهای مختلف پول ها را پس بگیرند و در اخر رعیت ناراضی را افراد برزوخان کتک بزنند !"اين که ما پول به رعيت بدهيم و سپس افراد داموس خان پول ها را بگيرند سپس افراد برزوخان رعيت را کتک بزنند اصلاً روال غلطي ست. بهتر آن است که ابتدا افراد داموس خان از رعيت ها پول بگيرند سپس افراد من به رعيت پول بدهند تا رعيت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر اگر کتکي هم بخورند راضي خواهند بود"
اون 4 تایه دیگش کدوما هستند !؟یکی از 5 پست برتر تاریخ BC
عجب پیشگوییه این مدیری...!اين که ما پول به رعيت بدهيم و سپس افراد داموس خان پول ها را بگيرند سپس افراد برزوخان رعيت را کتک بزنند اصلاً روال غلطي ست. بهتر آن است که ابتدا افراد داموس خان از رعيت ها پول بگيرند سپس افراد من به رعيت پول بدهند تا رعيت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر اگر کتکي هم بخورند راضي خواهند بود"
"اين که ما پول به رعيت بدهيم و سپس افراد داموس خان پول ها را بگيرند سپس افراد برزوخان رعيت را کتک بزنند اصلاً روال غلطي ست. بهتر آن است که ابتدا افراد داموس خان از رعيت ها پول بگيرند سپس افراد من به رعيت پول بدهند تا رعيت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر اگر کتکي هم بخورند راضي خواهند بود"
- مستشار: نفت يه چيز به درد بخوريه. در واقع ثروت مليه. منبع انرژيه.
- داموس: جناب مستشارالملک! ثروت که ملي نميشود. ثروت متعلق به قبله عالم است!
30 من که الان قسمت 16 هستم!
اصلا حس دیدن نیست!
آخرین قسمتی که اومده چنده؟؟ میخوام ببینم چقدر عقبم.