WCW
کاربر سایت
یکی از فرق های x1 با ps4 همینه نصب یکم طولانی که تو X1 S کمترش کردن فکر کنمخیلی زیاده.خیلی.![]()
یکی از فرق های x1 با ps4 همینه نصب یکم طولانی که تو X1 S کمترش کردن فکر کنمخیلی زیاده.خیلی.![]()
جالبه بدونی منم مثه تو بودم وقتی فورزا 6رو گذاشتم نصب کنه اینقدر طول کشید فک کردم لنز کنسول خرابه یا خاک گرفتهسلام.عزیزان یه بازی تام رایدر خریدم که لنز کنسولمو تست کنم.کپی شدن کامل بازی 40 دقیقه طول کشید،حالا در طول کپی شدن میشد بازی کنم ولی سوالم اینه برای شمام همینقدر طول میکشه یا لنز کنسول من ضعیفه؟چون بازی های ps4 ام در عرض دو دقیقه کپی میشن.
واسه ps4 دقیقا زیر 1 دقیقه کپی میکنه همه روالبته حداقل نکته مثبتش اینه که تا یک درصدی که بره میتونی بری داخل بازی
البته اینم در نظر بگیر که سرعت لایو کجا psn کجا سرویس لایو خیلی جلو و بروزه ولی اپدیت های شخمی الکی هم زیاد واسه خود لایو هم میده ماکروواسه ps4 دقیقا زیر 1 دقیقه کپی میکنه همه رو
یه نکته بد دیگه که ایکس وان داره حجم آپدیت بازی هاشه.چرا اینقدر حجیمن؟هیلو الان 45 گیگ آپدیت داره.گیرز همون روز اولی که بیاد 11 گیگ اپدیت داره
اون قیمت ارزششوندارهببخشيد دوستان نميدونم اين سوال رو كجا بايد بپرسم.
يه xbox گرفتم كه بازي هاي انحصاريشو بازي كنم.
تا حالا halo بازي نكردم و دوست دارم تجربش كنم. اين نسخه كالكشن ارزششو داره( منظورم اينه كه جذابيتش در حدي هست كه الانم منو جذب كنه؟) چون خيلي قديميه. ( نسخه اكبندش ١٧٠ ميارزه بخرم؟!)
بعدش اينكه اين forza horizen هم مثل نسخه هاي اصليه؟ يعني شبيه سازي و سخته؟( يه چيزي تو مايه هاي gran turismo تو ps)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون امروز ميخوام برم بازي بخرم
داداش اینترنتتو موقع نصب بازی افلاین کن. چون هم زمان میاد آپدیت هارم دانلود میکنه موقع نصب. سرعتش بهتر میشهخیلی زیاده.خیلی.![]()
سلام من هم دو تا کنترلر دارم که هر دو این مشکل رو دارند؛ الیت هم خریدم که اون هم همین مشکل رو پیدا کرد؛ میخواستم ببینم شما ابرویی پیدا کردید؟دوستان جایی سراغ ندارین سایت منظورمه قطعات تعمیر دسته ایکس باکس وان بفروشن؟بامبر یا همون ابرویی دستم شکسته
خيرتو X1 هم مثله PS4 واسه استفاده از كد و DLC و اين داستانا حتما بايد ريجن اكانت با ريجن بازي يكي باشه ؟؟