همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یعنی چی مشخصه دیگه سرش سه شاخه باشه رجین 1 اداپتور میخواد رجین 2 اروپا نمیخواد
کنسول من ریجن 1 هست.امروز واسم پست کردن.یعنی داخل جعبه آداپتور نیست؟منظورتون از آداپتور همون تبدیل سه شاخه به دو شاخه است؟اگه با کابل پاور PC وصلش کنم مشکلی پیش میاد؟

کنسول من ریجن 1 هست.امروز واسم پست کردن.یعنی داخل جعبه آداپتور نیست؟منظورتون از آداپتور همون تبدیل سه شاخه به دو شاخه است؟اگه با کابل پاور PC وصلش کنم مشکلی پیش میاد؟
اگه S خریده باشید نیاز نداره ولی غیر از اون بله نیاز داره بیاد خودتون متوجه میشید برای منم اداپتور میخواست اون اداپتور های یخچال های قدیمی و.. منظور اوناس

دوستان منم یه سوال داشتم راجب هدست
هر هدستی که پورت 3.5 داشته باشه به دسته وصل میشه یا حتما باید مخصوص ایکس باکس باشه ؟ چون کنسول من هدست نداره میخوام واسه صحبت کردن تو لایو یه دونه تهیه کنم

هر هدستی که پورت 3.5 داشته باشه به دسته وصل میشه یا حتما باید مخصوص ایکس باکس باشه ؟ چون کنسول من هدست نداره میخوام واسه صحبت کردن تو لایو یه دونه تهیه کنم

سلام اینطوری خیلی جوابای عجیب غریب میشنوی، به نظرم از یه فروشنده ی مناسب بپرس،حالا یکی هم بهت بگه بری بخری چطور میخوای اگه نشد پس بدی؟ سایتهای فروشگاه اینترنتی مث مقداد آی تی کارشناس فروش دارن تا جایی که بتونن بهت توضیج میدن و چیزی میدن که بعدا به مشکل نخوری، از همونجاهم میتونی با قیمت خیلی پایین تر از بازار بخری.

یه فروشگاه میشناسم کارش خوبه
قیمت XBOX ONE WITHOUT KINECT 1 TB REGION 2 زده 1.069 هزار ( بدون کینکت )
قیمت XBOX ONE EXCLUSIVE BUNDLEASSASSINS CREED1 TB REGION 2 زده 1.369 هزار ( 3 تا بازی فیزیکی Assassins creed Black Flag , Unity , Syndicate داره )
XBOX ONE 2 WIRELESS CONTROLLER 1 TB REGION 2 زده 1.220 هزار ( 2 دسته )

دوستان الان pes و فیفا 17 رو دیجیتالی خریدم میرم توی بازی هر نیم ساعت به نیم ساعت میاد از بازی بیرون میگه باید آنلاین بشی؟چرا؟راهی نداره دیگه اینطوری نشه بتونم آفلاین بازی کنم؟

دوستان الان pes و فیفا 17 رو دیجیتالی خریدم میرم توی بازی هر نیم ساعت به نیم ساعت میاد از بازی بیرون میگه باید آنلاین بشی؟چرا؟راهی نداره دیگه اینطوری نشه بتونم آفلاین بازی کنم؟
اکانت شما هوم نیس
منم بلد نیستم همو کنم ولی یکی بگه
با تشکر

اکانت شما هوم نیس
منم بلد نیستم همو کنم ولی یکی بگه
با تشکر
خب این خیلی مسخرست یکی بخواد همه بازیهاشو دیجیتالی بخره روی هر بازی باید بزنه هوم بعد سه بار بیشتر هم نمیتونه باید چکار کنه؟همیشه بازیاشو آنلاین انجام بده؟

آخرین ویرایش:
هدست اپل بهش نمی خوره تا اینجا که میدونم,یعنی چت نمی تونی بکنی ولی صدای پارتی میاد

خب این خیلی مسخرست یکی بخواد همه بازیهاشو دیجیتالی بخره روی هر بازی باید بزنه هوم بعد سه بار بیشتر هم نمیتونه باید چکار کنه؟همیشه بازیاشو آنلاین انجام بده؟
تا اینجا که من می دونم مثل اینکه هر اکانت رو نمیشه بیشتر از 3 بار هوم زد نه اینکه رو کنسول کلا 3 بار بشه هوم زد.

باسه هوم زدن هم گزینش تو ستینگ کنسول هست حالا دقیقشو نمی دونم یه سرچ توگوگل بزن

دوستان کنسول ما رسید.این آداپتوری که براش خریدیم بعد روشن کردن کنسول تا 30 ثانیه یه صدایی مثل فن از داخلش میاد و بعد صدا قطع میشه.
و موقعی که کنسول خاموشه اون صدا کلا هست و قطع نمیشه.
این مورد واسه همه هست یا واسه من مشکل داره؟مشکل به نظرتون از کنسوله یا آداپتور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or